Matematik öğretmenim??

Ben de lisede edebiyat öğretmenime aşıktım. Adam da sarışın, mavi gözlü, uzun boyluydu. Kızların ona ilgisinin farkındaydı, dalgaya alıyordu adam. Zil çalınca “hocam çıkalım mı” diyen kıza “ama ben evliyim” diyordu mesela . Bana bir kere “canımın içi” demişti, ölüp bitmiştim . Ergenlikte normal böyle şeyler, büyüdükçe geçiyor. Gerçi benim durumumda geçmedi çünkü yine bir öğretmene aşığım (üniversiteden sınıf arkadaşımla sevgiliyim 8 yıldır, ikimiz de atanıp öğretmen olduk).

Haklisiniz bunlar gelip geçici şeyler ama şu an o kadar takıntı yaptım ki gözüm başka bir şeyi gormuyo bir sekilde unuturum umarım
Bir arkadaşım biliyordu bunlar geçici keyfini çıkar demişti. O söylerken ne kadar anlamsız gelmişti şuan anlamlı olmaktan öte gerçek

Yurtta taciz olayına kesinlikle yok diyemem ancak benim de birkaç sene öncfe tanıdığım bir insan oradan çıktı ve hiç de öyle birşeyler anlatmadı. Her yerde ihtimal vardır ancak öyle bir aile ile büyümektense bunu göze alıp kendini kurtarmalısın, ayrıca birisinin sana ilgi sevgi göstermesine ihtiyaç duyma. özellikle de büyük yaşta insanlar, senden yaşca büyük insanlar her zaman göremediğin ilgiyi kat ve kat gösterecekler bugün de 10 sene sonra da bu böyle olacak, bunun sebebi o insanların seni kulanmak isteyişi. Bırak onlar seni sevmesin, sen kendini sev önceliklie! Sen kendin sevmezsen kimse seni sevmez.

Valla ben o kadar küçük değilim o yüzden haraketlerini çok dikkat etmeye çalışıyorum kendimi ele vermemeye calisiyorum anlarsa gözünden iyice düşerim 11 e gidiyorum
Öğretmenine aşık değilsin hayransın. Ve daha ufacıksın. İnan çok küçüksün. Bir öğretmen etik değerleri varsa zaten öğrencisine asla ilgi duymaz. Yaşıtın gençlerden hoşlanman daha sağlıklı.

Geçer geçer merak etmeyin. Aileyle problemle alakası yok gencecik yaşınızda derdiniz dersleriniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…