Kps sınavına çalışmaya başlamadan önce benim matematiğim 0 dı.
Bildiğin 0 hiç anlamazdım.
Temel kavramlardan başladım.Kuzenim matematik öğretmeni ondan yardım aldım. 3. ayın sonunda 30 soruda 25 net yapar oldum.
Hatırlıyorum da ilk zamanlar geceleri rüyamda bile matematik çözerdim
Matematik sevilesi bir şey aslında yaptıkça yapasın geliyor
hepinize çookk teşekkür ediyorummm
çok iyi geldi yorumlarınızzz
hemen yarın başlayacağım pes etmek yokk
bu sene olmasa bile seneye daha iyi hazırlanmış olacamm ama mutlaka artık matematikle bir sorunum kalmicak
tek sınavlar içinde değill
matematik nerdeyse hayatın her yerinde karşıma çıkıyor
inşallah olumlu gelişmeler olursa hemen yazacamm yinee
sizlerden böyle şeyleri duyunca daha fazla hırslanıyorum valla matematik çözesim geliyorr bir an seviyor gibi oluyorum
hahaha aynı durumun en beteri bende de var.matamatikten hiç anlamıyorum.nasıl bitirdim okullarımı bilmiyorum.bir mucizeydi yaşadıklarım.hatta ilk sınavımı verirken matamatikten hiç bilmediğim şeyleri karalamıştım ama çok ümitsizdim.geçmeyeceğime adım gibi emindim.sonuçlar açıklandı ve ben sonuçlara internetten bakınca şok geçirmiştim resmen.cevapladığım soruların hepsi doğruymuş.bu hayatımda yaşadığım en büyük mucizeydi benim için.şans eseri bütün sorulara doğru cevap vermişim ama aslında hiç birşey bilmiyorum matamatik konusunda.
Ben zamanında temel kavramları bile yapamıyordum :) lise öğretmenim sevdirdi bana matematiği. Ne alakaysa mat2 daha kolay ve sevimli geliyor bana :) çözümlü sorularla öğrendim ben. matematikte beli başlı soru stilleri var. onları iyice bir pekiştirmek lazım. sonra farklı sorular üzerinde bildiğin taktikleri uygulayarak çözmeyi öğreniyorsun. Zaten farkedilmese de her soru birbirine benzer matematikte.
ilk olarak soruyu anlamaya çalış. soru kökünde ne istediğine dikkat et. sonra verilenleri bir kenara isteneni bir kenara yaz ( soru üzerinde) ne yapacağın ortaya çıkacaktır. şenolhoca.comdan izlemeni şiddetle değil güzellikle tavsiye ederim :) mutlaka orayı izle ve çözümlü soru bankası edin. yediiklimin keyifli matematiği var onuda al. yapamadığın olursa kpss öğretmenlik sayfasındayım orada sorabilirsin sorularını
benim derdim de matematik. basit bir şeymiş gibi görünebilir ama benim için basit bir konu değil. bir türlü anlamıyorum yapamıyorum. ve yapamadıkça daha da nefret ediyorum sevmiyorum matematiği ama anlamak zorundayım çalışmak zorundayım. sıfırdan başlıyım ilk konulardan diyorum ama nasıl çalışacam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. matematikden anlayan varsa yardım edebilir mi? siz nasıl çalışıyorsunuz?? ayy kurtarın beni bu dert den bu sene 2 den fazla sınava gircem hepsinde de matematik varr malesef((
Merhaba.Benim ilkokulda matematiğim berbattı. Problemleri annemle çözmeye çalışırdık kadın ne çekti bana anlatmak için ama nafile almıyordu kafam.Ortaokulda harika bi hocam vardı onun sayesinde sevmeye başladım ve yapabileceğimi anlayınca bende çalışmaya başladım ve güzel notlar aldım.Lisedede hep 5 di çünkü matematik ve geometri sürekli soru çözmeyi gerektiriyor.Soru kalıplarına aşina olmayı gerektiriyor.İnternetteki konu anlatımlı sitelerden çalışabilirsin.Basitten zora kitaplardan soru çözersin. İnan korktuğun gibi değil kolay gelsin başarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?