- Konu Sahibi MATMAZEL87
-
çekmece içine kaşıklık eksik canım benimde aklıma bu geldi :)) plastik alma derim çok şık hasırlı yada ahşap olanları var annem kullanıyor çok şık duruyor :) çekmeceyi açınca herşeyi düzenli oluyor :))
bu arada düğün çok yakın sayılır birazda sen tezcanlı ve heyecanlısın galiba
iğneden ipliğe her ayrıntıya girmişsin :))
benim eksik olarak gördüklerimde şunlar
banyo için banyo paspas takımları oluyor ondan yok
bornoz takımı dışında bir kaç tane hamam takımı yada tek satan yerlerden havlu almalısın
hem misafir için hem sizin için bornozlar kullanışsız oluyor ve bende 6 tane büyük 4 tane küçük baş havlusu var bize yetmiyor gerçi eşim ve ben günübirlik duş alırız ve bir havluyu en fazlaiki kez kullanırız hemen kirli sepetine gider o yüzden yetişmiyor
gecelik görmedim senin çeyizinde
misafir için eşn için ve kendin için bir piajama takımı bulundur (misafire büyük beden al en azından M yada L kaynanan falan kalıcı gelir se..) kendine de saten gecelikler falan al :))
nevresim takımın az gözültü benim gözüme 2 takım daha al derim değiştire değiştire kullanırsın birde misafirlik ayırırsın sevmediğin bi takımı...
bir pike takımın var mı göremedim
birde yatak üzerine o pahalı örtüler yerine güzel battaniyeler pikeler oluyor öyle şeylerden alın o ağır işlemeli süslü püslü şeyler kullanılmıyor
ben kervandan 900 tl ye yatak örtüsü aldım valla ben taşıyamıyorum okadar ağırki :) kaldırdım kullanmıyorum çünkü kullanımı zor ..
tost makinesi göremedim..
ütü varmıydı resimleri çok hatırlamıyorum :))
evde misafirler için pofuduk terliklerden al böyle rengarenk kendinde onlardan giyersin yani ben öyle terlikleri severim bu sert olanları sevmiyorum tüysüz şeyleri :))
saç kurutma makinası?? varmıydı
neyse aklıma geldikçe söylerim :))
kirli sepetin yok :))
hepside cok hos tatlim güzel günlerde gülle gülle kullan. Bu arada masallah urfayi yüklenmisin gelmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?