matmazel87 çeyiz hazırlığım:)))))

arkadaşlar yha bende ceyiz hazırlıgına baslıcm ama ilk olrk neleri alamam gerekıo hngi markalardan yada nelerden alaym

Son düzenleme:
ceyiz seti kampanyalarına bak ben öle aldım ilk onların içinde
tencere seti çatak kaşık seti yemek takımı günlük yemek takımı kahvaltı takımı demlik falan oluyoooo:89:

maşallah ne çok şeyin var canım güle güle kullan hepsini teker teker ekleseydin açıklamalarla keşke. yeşil saplı kaşıkları olan yemek takımını çok beğendim özellikle canım, bernardo'da var öyle sevimli şeyler, ordan mı aldın?

sagolun arkadaşlar limelemon o takımımı nişanlım bana almıştı berden aldı bilemiorum hediye evet senin dediğin gibi acıklamalarla ekliycektim site yenilendi ya hani beceremedim keşke uzmanlardan biri düzeltebilseler ne güzel olurrrr:98:

Yeni çeyiz sermiş olarak önce allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin diyorum dahası bunları yerleştirirken nerelere sığdıracağını düşünüyorum

bende nasıl sığdırırırım diorum ama seviorum ya almayıı napım ayrıca güzel dileklerin için teşekkürlerr

Eklentiler

• $Fotoğraf1342.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $imagesCA2XTT0X.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $imagesCA6897GX.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $imagesCAIX8DEK.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…