Gel bebeğim gel radyo dinlicez artıkın eskilere dönel biraz.yavvv
Ne radyosu kız,nostalji gecesi mi yapıcaz,vatkalı gömleğimle fosforlu çoraplarımı da giyeyim geleyimmi.Gel bebeğim gel radyo dinlicez artıkın eskilere dönel biraz.yavvv
Bizimde evde hic bir zan tv olmadı olsada izlemem radyo candır zeki cand8r suan dinliyorim :))Evet liseden beri dinlerimsimdi evli 5 aylik bebe k i kadinim yas 28 haen dinlerim ..bunda tv min olmamasininda payi var tabi
Hadi basla bem bu gece basladım :))Ben dinliyodum bırakmıştım başlasam mi ki
Yok kız bu program gayet güzel eglenceli boool kahalı yıllardır devam eden efsane programNe radyosu kız,nostalji gecesi mi yapıcaz,vatkalı gömleğimle fosforlu çoraplarımı da giyeyim geleyimmi.Sen milleti topla ben gelirim partiye.
Birşey sorucam ne radyosundan bahsediyorsunuz kızlarBizimde evde hic bir zan tv olmadı olsada izlemem radyo candır zeki cand8r suan dinliyorim :))
Evet 1 saatir uyuyan bebegim olmasa bnde dinlerdimBizimde evde hic bir zan tv olmadı olsada izlemem radyo candır zeki cand8r suan dinliyorim :))
Hafta içi hergün saat 22 den sonra show radyoda aslayan matrax çooook eski bi program ve sucusu zeki zek deriz biz ona mütiş bi adam :)) eglence,bilgi müthisBirşey sorucam ne radyosundan bahsediyorsunuz kızlar
Kesilikle baslamam neden olanda o galiba sıkıntı ve bosluk hossi vardı zaten artık basladm ohh beEvet 1 saatir uyuyan bebegim olmasa bnde dinlerdim)yarim saat uyuyim bari diyorum ,ama arada iyi oluyor,evde hem ses hemde an skntisina birebir
Shov radyoda zeki kayahan cskunun matraks diye bir programi var ...guzeldir,ondan bhediyo arkadasBirşey sorucam ne radyosundan bahsediyorsunuz kızlar
bana bir koca lazım,o da bu gece lazım diyor,doğrumudurHafta içi hergün saat 22 den sonra show radyoda aslayan matrax çooook eski bi program ve sucusu zeki zek deriz biz ona mütiş bi adam :)) eglence,bilgi müthis
Yess zeki ara verdi bende hemen lavobaya kostum geldimbana bir koca lazım,o da bu gece lazım diyor,doğrumudur
Haydi tekrar dinleyek perim ben başladm vallaha bu gece itibariyle ayten abla hala diriyor )bir ara ne dinlerdim. Abla yaa
tamam canım ben şu an olayı anlama aşamasındayım,siz muhabbeti kurun ben biraz uzaktan sizi izleyeyim,yoksa uğraşır durursunuz benimle.Yess zeki ara verdi bende hemen lavobaya kostum geldimbak bayılacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?