Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak konusu oldu bu şu anEn son ne zaman mantıklı bi cümle kurdu acaba bu adam![]()
Ahahah kadın çok komik yamerak konusu oldu bu şu anama çok tatlı bir çift gibi görünüyorlar
![]()
karısına oğlum mu dedi o adam ben mi yanlış anladımManyakmısınız diyor yaağzını yidiğim
He o kadın yerinde olsam bende ona abi derdim kardo hacı falankarısına oğlum mu dedi o adam ben mi yanlış anladım![]()
Haklı dayanamaz o öyle gelemez :))yolladı adamı sonunda dayanamadı yaa![]()
çok garip yaa nasıl bir iletişim şekilleri varHe o kadın yerinde olsam bende ona abi derdim kardo hacı falan![]()
anlaşılmıyor ki dedikleri zaten ben kadının dediklerini pek anlamadımHaklı dayanamaz o öyle gelemez :))
Dimi yaçok garip yaa nasıl bir iletişim şekilleri var![]()
ayy kadında ne inat varmış yaaa sinir oldumNoluyo ya bu akşam herkes şüpheleniyor yakimse bizim gibi evde kulaklıkla dolanmıyor zaar
![]()
Benim annem beni bile beklemez uçardıayy kadında ne inat varmış yaaa sinir oldumannem böyle yapmazdı kesin kalkardı
![]()
anneside baya rahattıBenim annem beni bile beklemez uçardı![]()
Evet :)) haklı olarak yemicegin muzu soymeycenanneside baya rahattısonunda ettiği laflar niyeydi kız anlamadım kıza laf mı dokundurdu o?
![]()
zora gelemedi kız yarıda kesti ikiside kötü çıktı yaa biri pes etti birinin ne dediği anlaşılmadıEvet :)) haklı olarak yemicegin muzu soymeycen