- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet başlıyacak bakalım nasıl olacak,ayten teyze de sözleşmesini yaptı ekranda ona da yer ayıracak zeki artık sesiyle değil kendi caanlı yayında olacak![]()
Aa öyle mi
Ben bir dönem Serdar'ı çok dinlerdim ama bayadır dinlemiyorum.Sonra Zeki'yi dinlemeye başladım.
Onunki de güzel olur heralde.Ama Zeki'nin yeri başka![]()
Zekinin skyturkteki programı faciyaydı. Ünlü konuklar sıkılıyordu.
mesela elle yemek yedirmeye çalıyordu konuklara bayanlar konuklar ıyk filan diyordu.
sıkılıp gidenler ,durmayanlar oldu.
Serdar show programı için potansiyel var.Ama onda da söyle salakça birşey var . Bütün kızların kendisine hasta olduğunu ima ederek kızları yerin dibine sokmaya çalışıyor. Çok salakça
ön yargılı gibi olmasın ama ben aynı performansı beklemiyorum zekiden skyturkteki program gerçekten felaketti sadece bir kez izleyebildim.Radyoda bi başka adam ama![]()
![]()
![]()
![]()
Serdar gündüze geçtiondan beri pek tadı yok bende Serdarı çok beğeniyorum
Alakası yok aslında hep erkekler arıyo falan çok onun espirisini yapıyo bazen arayan kişiye kızdığı zaman işte kızlar bana hasta moduna giriyo.Ama Serdarın eer prodiksiyon iyiyse iyi ollur birde Serdar hiç kendini ezdirmiyo direk lafı yapıştırıyo o yüzden belki ukala falan derler beğenilmez olsun yinede ben izliyeceğim![]()
ben Serdar'ı dinlemeyeli baya oldu ya hatta unutmuş gibiyim öyle söyleyeyimama dinlediğim zaman da severdim yani.Zeki'yi dinlemeye başlayalı çok olmadı ama daha çok sevdim Serdar'dan.Skytürk'te program yaptığı zaman pek ilgilenmemiştim yani o yüzden tam bilmiyorum şimdi nasıl olur.ama çatacak yer arıyorum bölümü görüntülü olacak,bir de Ayten teyzeye özel bölüm yapmışlar ya,güzel olur diye düşünüyorum
![]()
ya güzel olurda Ayten teyze bazen biraz sapıtıyo gibi. Ya aslında zeki bilinmeyen numaraları tvde yapsa süper olur bitiyorum o bölüme yaa![]()
Doğru arada sapıtıyoryapımcılar görünce "sen çok süslüsün biz anadolu kadını bekliyorduk" demişler
bakalım nasıl olacak
Evet ya 118 süper oluyor,ama televizyonda yapmaz sanırım.görüntü olunca sıkıcı olabilir belki,radyoda daha zevkli.
Evet çok süslü bende öyle bekliyordumBi ara acaba rol mu yapıyo diye düşündüm ama yapmaz sanırım:26::26: . Serdarın ki daha güzel oalcak gibi espirileri güzel orjinal hiç değilse benim beklendim öyle
![]()
Serdar gündüze geçtiondan beri pek tadı yok bende Serdarı çok beğeniyorum
Alakası yok aslında hep erkekler arıyo falan çok onun espirisini yapıyo bazen arayan kişiye kızdığı zaman işte kızlar bana hasta moduna giriyo.Ama Serdarın eer prodiksiyon iyiyse iyi ollur birde Serdar hiç kendini ezdirmiyo direk lafı yapıştırıyo o yüzden belki ukala falan derler beğenilmez olsun yinede ben izliyeceğim![]()