Matrax -Star tv

yok canım kadınlarda arıyor. en çok onlarla dalga geçiyor.
Zeki de kendini ezdirmez canım
ben zekiyi dinlemeye başlayalı epey oluyor daha doğrusu yıllardır dinlemiyorum
bir ara resmi sitesine üyeydim .şimdi paralı oldu.oradakilerin çoğu forum ortamına geliyordu zekiyi dinlemediklerini söylüyorlardı.
çünkü uzun yıllar dinleyince sıkıyor .
Serdarın arkasında eskomedya diye bir kuruluş var. bence zekininkin den daha iyi olur :40:

işte Serdar baymıyo Zekiyi bölüm bölüm dinleyeceksin. S-comedia Serdarın kendi kurduğu bi grup kendisi başkanlık ediyo radyodaki asistanları yanında gösterileri falan ayarlıyorlar aynı zekirdek gibi pek farkı yok onunde sitesi vardı ama yapılandırılmaya başlandı.

Tvde program vasat ama tam tersi radyo çok eğlenceli
Çatacak yer arıyorum bölümünün görüntülü olacağını sanmıyorum
Her arayanda 3G bulunmaz zira..

Tvde program vasat ama tam tersi radyo çok eğlenceli
Çatacak yer arıyorum bölümünün görüntülü olacağını sanmıyorum
Her arayanda 3G bulunmaz zira..

önceden yapılıcakmış kamara ile çekerler heralde

ilki çatacak bölüm arıyoruz çekimlerinde diyerek yazmıştı.
$313922562.webp $317777474.webp $318452366.webp

Çatacak yer arıyorumu çekmişler zaten. evet canlı değil önceden çekimler olacak yani.uzaktan gizli kamerayla filan çekmişler galiba.fotoğraflar da vardı Zeki twitter'a koymuştu.köprünün üstüne çekim yapıyordu :9:

Çatacak yer arıyorumu çekmişler zaten. evet canlı değil önceden çekimler olacak yani.uzaktan gizli kamerayla filan çekmişler galiba.fotoğraflar da vardı Zeki twitter'a koymuştu.köprünün üstüne çekim yapıyordu :9:

Serdar'da 1Temmuzda başyacal cine5e bakalım hangisi tutacak ben serdar'da olacağım:51::51:

Vasatın altında program oldu:95: aşırı merakla bekledim iki senedir keyifle dinliyorum :97: açıkçası tvde olmamış umarım toparlar ama radyo devam diyorum.:87:

Vasatın altında program oldu:95: aşırı merakla bekledim iki senedir keyifle dinliyorum :97: açıkçası tvde olmamış umarım toparlar ama radyo devam diyorum.:87:

Radyodada daha iyiyi Ayten teyze bile tvde sıktı acaba ilk program olduğu için mi böyleydi.İzledim ama pek beğenmedim birde babam yanımdaydı belaltı vardı çok utandım kapattım. Belki ileride düzelir ama Radyocular radyodada güzel oluyo yada biz öyle ilk gördüğüm içindir.

skytürktede aynı başladı aynı gitti
her showmenin yaptığı kilişe bir espri yaptı , şimdi hatırlayamadım.
yapma be zeki dedim , sen bu değilsin
radyoda lafını esirgemeyen , enerjik adam
tvde sönük kalıyor.

skytürktede aynı başladı aynı gitti
her showmenin yaptığı kilişe bir espri yaptı , şimdi hatırlayamadım.
yapma be zeki dedim , sen bu değilsin
radyoda lafını esirgemeyen , enerjik adam
tvde sönük kalıyor.

bu hafta yeniydi ya belki heyecandan dolayı olabilir.Radyocu radyoda güzel ya

skytürktekini hiç izlemedim ama bu programı izledim ama radyodaki gibi eğlenceli gelmedi bana. belkide bunca yıldır radyoya alıştığım içindir.televizyonda olmak benim hayalimdi diyor kendisi o hayalini gerçekleştirsin tabi benim gönlüm radyodan yana...

çok sıkıcı yaaa hiç beğenmedim.şöyle bi baktım kanal dağiştirdim hemen dayanamdım,çok yapmacık duruyodu:27:

Bu hafta geçen haftakine nazaran biraz daha iyidi bence :31:
Yalnız Ayten Teyze'yi oraya süs biberi niyetine koymuşlar galiba
Zeki program boyunca en fazla 2 defa konuşmuştur onunla heralde
Madem oturttunuz oraya biraz ilgilenin yahu :97:

radyoda her türlü lafı söylüyor türkçeyi düzgün konuşmayana türkçe diye bağıyor örnek ok değil tamam de gibi...

ayten teyze çok suskun o kadın konuşmak için yaratılmış radyoda çatır çatır her lafı söyler burda konuşmasına fırsat

bir de zeki konuklarına acayip iyimser davranıyor bu kadar da olma be çok yapay geliyor....

Back
X