- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
Adamda tuhaflık varya kardeşim sen bu herifi istiyor musun istemiyor musun? istiyorsan neden reddettin kahve teklifini? istemiyorsan sana ne kadınlarla attığı hikayelerden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamda tuhaflık varya kardeşim sen bu herifi istiyor musun istemiyor musun? istiyorsan neden reddettin kahve teklifini? istemiyorsan sana ne kadınlarla attığı hikayelerden.
İstiyor galiba ama güvenemediğinden kabul etmiyor , niyetini bilmediği için. Bazıları çok playboy oluyor. Arkadaşız ayağına flört ediyorlar, sonuca da gitmiyorlar. Çünkü arkadaş… çık iç bir kahve, bakalım ne konuşacak. Hareketlerinden falan anlarsınya kardeşim sen bu herifi istiyor musun istemiyor musun? istiyorsan neden reddettin kahve teklifini? istemiyorsan sana ne kadınlarla attığı hikayelerden.
beğenmiştir ondan ısrarla kahveye çağırıyordur başka ne sebebi olacak :) kahveye davet için samimiyet gerekmiyor ki. durum paylaştı diye mavi boncuk dağıtmayı düşünmekte abartı geldi. durumda kucak kucağa mı oturuyorlardı ki? eger öyle değilse çok mu takıntılısınız diye sorgulayın bence. ilerde mutsuz olursunuz bu zihin yapısıyla. bir şans verin, tanıyın bakalım neymiş neyin nesiymiş. bu kadar ipucuyla karar vermek niyet okumak yanlış. herkese mi aynı size mi özel sedece bunlarla anlaşılmazÇalıştığım bölümde bir bey var. Oturup konuşmuşluğumuz yok, mesai saatlerimiz de farklı denk gelmiyoruzz. Yakın arkadaşımdan numara mı almış sık sık halimi hatrımı soruyor, oturup kahve içmeyi teklif etti ama yoğunum bahanesiyle geçiştirdim. İnstagramdan da eklemiş ama durum paylaşıyor başbaşa bayan arkadaşıyla. Herkese mavi boncuk mu dağıtıyor. Benimle samimiyeti yok kahve içmeyi teklif etti, ben mi yanlış yorumladım olayı. Bir kaç defa teklif etti üstelik. Hal hatır sormak sıradan elbette ama benim bu adamla samimiyetim yok. Kötü biri değil seviyesini hiç kaybetmedi ama samimiyetimiz olmadığı halde bana niye kahve teklifinde bulunuyor
Pek de güven veren bir tip değilİstiyor galiba ama güvenemediğinden kabul etmiyor , niyetini bilmediği için. Bazıları çok playboy oluyor. Arkadaşız ayağına flört ediyorlar, sonuca da gitmiyorlar. Çünkü arkadaş… çık iç bir kahve, bakalım ne konuşacak. Hareketlerinden falan anlarsın
Hiç bir merhabalığımız olmadığı için nedir be değildir fazla düşünüyorum sanırımbeğenmiştir ondan ısrarla kahveye çağırıyordur başka ne sebebi olacak :) kahveye davet için samimiyet gerekmiyor ki. durum paylaştı diye mavi boncuk dağıtmayı düşünmekte abartı geldi. durumda kucak kucağa mı oturuyorlardı ki? eger öyle değilse çok mu takıntılısınız diye sorgulayın bence. ilerde mutsuz olursunuz bu zihin yapısıyla. bir şans verin, tanıyın bakalım neymiş neyin nesiymiş. bu kadar ipucuyla karar vermek niyet okumak yanlış. herkese mi aynı size mi özel sedece bunlarla anlaşılmaz
O yüzden çık bir bak. En fazla başbaşa story attığı kadınlar listesine sen de eklenirsin bu olurHiç bir merhabalığımız olmadığı için nedir be değildir fazla düşünüyorum sanırım
merhabası mı kalmış, adam sizi görmüş zaten tipinizi biliyor, fiziksel olarak beğenmiş demek ki. e telefonda işle ilgili konuşmalar olmuş, orda da uslubunuzu beğenmiş demek ki. sanırım işyerinde imajınız zedelenir diye bu kadar ince eliyorsunuz. yoksa bu kadar sorgulamak sağlıklı değil. ama birkaç kahve ve buluşma ile imaj zedelenmez, arkadaşız dersiniz görenlere filan.Hiç bir merhabalığımız olmadığı için nedir be değildir fazla düşünüyorum sanırım
Madem samimiyetiniz yok arkadasin neden sana danismadan telefon numarani dagitiyor..Yakın arkadaşımdan numara mı almış sık sık halimi hatrımı soruyor,hatır sormak sıradan elbette ama benim bu adamla samimiyetim yok. Kötü biri değil seviyesini hiç kaybetmedi ama samimiyetimiz olmadığı halde bana niye kahve teklifinde bulunuyor
Bence sen de tuhafsın. Daha önce hiç ilişkin, flörtün oldu mu? Kaç yaşındasın? Muhafazakar biri misin? Basit bi kahve teklifini bu kadar sorgulamak için aşırı deneyimsiz olmak gerek bence bu konularda. Şu an yaptığın tüm sorgulamalar boş çünkü. Tanımadan, biraz karşılıklı konuşmadan bilemezsin. Bilmediğin adam hakkında da burada atıp tutamazsın güven vermiyor vs diye. Güven nedir önce onu düşünmek lazım.Adamda tuhaflık var
Adamın yerinde olsam zaman harcamazdım hiç. Bu dediklerini anlayabilmek için adamı tanımak lazım biraz. Konu sahibi kahve teklifini reddettiği adamın hikayelerindeki kadınları bile kıskanıp merak eder olmuş.İstiyor galiba ama güvenemediğinden kabul etmiyor , niyetini bilmediği için. Bazıları çok playboy oluyor. Arkadaşız ayağına flört ediyorlar, sonuca da gitmiyorlar. Çünkü arkadaş… çık iç bir kahve, bakalım ne konuşacak. Hareketlerinden falan anlarsın
Kadınlarla story atıp duruyor, bana ilgisi varsa yanlış anlarım diye düşünmez mi normal bir insanmerhabası mı kalmış, adam sizi görmüş zaten tipinizi biliyor, fiziksel olarak beğenmiş demek ki. e telefonda işle ilgili konuşmalar olmuş, orda da uslubunuzu beğenmiş demek ki. sanırım işyerinde imajınız zedelenir diye bu kadar ince eliyorsunuz. yoksa bu kadar sorgulamak sağlıklı değil. ama birkaç kahve ve buluşma ile imaj zedelenmez, arkadaşız dersiniz görenlere filan.
eğer korkunuz duygusal olarak üzülürümse, hemen salmayın o zaman bağlanmayın hemen. işyerinde ayrılık vs insanı yıpratır çünkü. ince elemelerinizi buluşup tanıştıktan sonra yapın şimdi değil
Hayır kıskanma değilAdamın yerinde olsam zaman harcamazdım hiç. Bu dediklerini anlayabilmek için adamı tanımak lazım biraz. Konu sahibi kahve teklifini reddettiği adamın hikayelerindeki kadınları bile kıskanıp merak eder olmuş.
Bence bi çay için baş başa sizi de eklesin koleksiyonuna. Güzel poz verin ki hikaye cix olsunÇalıştığım bölümde bir bey var. Oturup konuşmuşluğumuz yok, mesai saatlerimiz de farklı denk gelmiyoruzz. Yakın arkadaşımdan numara mı almış sık sık halimi hatrımı soruyor, oturup kahve içmeyi teklif etti ama yoğunum bahanesiyle geçiştirdim. İnstagramdan da eklemiş ama durum paylaşıyor başbaşa bayan arkadaşıyla. Herkese mavi boncuk mu dağıtıyor. Benimle samimiyeti yok kahve içmeyi teklif etti, ben mi yanlış yorumladım olayı. Bir kaç defa teklif etti üstelik. Hal hatır sormak sıradan elbette ama benim bu adamla samimiyetim yok. Kötü biri değil seviyesini hiç kaybetmedi ama samimiyetimiz olmadığı halde bana niye kahve teklifinde bulunuyor
Bence bi çay için baş başa sizi de eklesin koleksiyonuna. Güzel poz verin ki hikaye cix olsun![]()
İşyerinden olması ve benim alt konumumda olması dedikoduya mahal verebilir korkusuBence sen de tuhafsın. Daha önce hiç ilişkin, flörtün oldu mu? Kaç yaşındasın? Muhafazakar biri misin? Basit bi kahve teklifini bu kadar sorgulamak için aşırı deneyimsiz olmak gerek bence bu konularda. Şu an yaptığın tüm sorgulamalar boş çünkü. Tanımadan, biraz karşılıklı konuşmadan bilemezsin. Bilmediğin adam hakkında da burada atıp tutamazsın güven vermiyor vs diye. Güven nedir önce onu düşünmek lazım.