Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah saç boyası,saç boyatma,henüz 15 yaşındayım saçımı boyatsam ?,bitkisel saç

Eylem_15

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
7
1
6
35
Almanya
Henüz 15 yaşındayım ve saçımı boyatmak istiyorum rengide mavi siyah.Su an ki saç rengim kahverengi ten rengimde ne beyaz ne esmer biraz sarımsı buğday yani sizce yakışır mı?bide bana bitkisel saç boyası önerebilir misiniz?saçlarımın zarar görmesini istemiyorum.Yoksa da hangi markaların(palette,wella vb.) mavi siyah saç rengini almalıyım en iyisi hangisi.Lütfenn yardımm edinnnn

Diğer konunda farklı renklere boyamak istediğini söylemişsin. Mavi siyah mı istiyorsun, yoksa sadece uçlarını boyamak mı?

Mavi siyah senin yaşına göre ağır bir renk. Uçlarını renklendirmeni tavsiye ederim ben.

Henüz 15 yaşındayım ve saçımı boyatmak istiyorum rengide mavi siyah.Su an ki saç rengim kahverengi ten rengimde ne beyaz ne esmer biraz sarımsı buğday yani sizce yakışır mı?bide bana bitkisel saç boyası önerebilir misiniz?saçlarımın zarar görmesini istemiyorum.Yoksa da hangi markaların(palette,wella vb.) mavi siyah saç rengini almalıyım en iyisi hangisi.Lütfenn yardımm edinnnn

Canım boyadın mı saçını mavi siyaha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X