Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güncel peki sarı yakısır mı bayanlar? Resmen sarısın mavi gözlüyüm ama kimse sarı yaptırmam taraftarı değil fikirlerinize ihtiyacım var
Bakır filan hep düsünüyorum. Gri bile. Her renge açığım :) bak su tonda bir sarı cevap için teşekkürler bu aradaMavi siyahtan sarıya mı düşünce transferi yaptın
İlla boyatcan yani
Sarının tonunu tutturamadığın zaman yapay duruyor.
Açık karamel yada kumral deneyebilirsin bence.
Mavi siyah cok istedim ama kimse sana yakısır demedi. Korktum ben de tekrar olmazsa acma riskine giremem diye kaslarım acık renk. Soğuk alt tonlu bir cilde sahibim. Öneriniz icin tesekkur ederimanladığım kadarıyla, kahve tonlarından sıkılmışsın, radikal bir değişim istiyorsan; gözlerin renkli ve tenin açık, bu yüzden mavi siyah çok güzel durur sende
sarının da fotodaki gibi çok açık bir tonu değil de, doğal tonları olursa daha güzel olur
ben de bembeyaz tenliyim ve hep mavi siyaha boyarım saçlarımı millet bayılırMavi siyah cok istedim ama kimse sana yakısır demedi. Korktum ben de tekrar olmazsa acma riskine giremem diye kaslarım acık renk. Soğuk alt tonlu bir cilde sahibim. Öneriniz icin tesekkur ederim
Acaba resim koymanız mümkün mü :$ben de bembeyaz tenliyim ve hep mavi siyaha boyarım saçlarımı millet bayılır
ben resim koyma taraftarı değilim siteyeAcaba resim koymanız mümkün mü :$
valla ikisi de ayrı ayrı güzel olmuş bence