Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyah saç yakışır mı? (resimli)

sare08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
152
46
98
33
Evet gözlerim mavi-yeşil ortası bir renk mavi siyah saç yakışır mı çok mu sert gösterir? Yardım edin lütfen

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-24-13-32-00.webp
    Screenshot_2015-08-24-13-32-00.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 405
Bu renk ideal.
Mavi siyah yaparsanız geri açmak meşakatli oluyor.
Renkten sıkıldıysanız kahve tonlarını deneyebilirsiniz.

Bakır kestaneye boyadım en son ama aklımda hep mavi siyah kaldı O:) fikirleriniz için teşekkürler

Güncel peki sarı yakısır mı bayanlar? Resmen sarısın mavi gözlüyüm ama kimse sarı yaptırmam taraftarı değil fikirlerinize ihtiyacım var

Güncel peki sarı yakısır mı bayanlar? Resmen sarısın mavi gözlüyüm ama kimse sarı yaptırmam taraftarı değil fikirlerinize ihtiyacım var

Mavi siyahtan sarıya mı düşünce transferi yaptın :KK45:
İlla boyatcan yani :KK53:
Sarının tonunu tutturamadığın zaman yapay duruyor.
Açık karamel yada kumral deneyebilirsin bence.

Mavi siyahtan sarıya mı düşünce transferi yaptın :KK45:
İlla boyatcan yani :KK53:
Sarının tonunu tutturamadığın zaman yapay duruyor.
Açık karamel yada kumral deneyebilirsin bence.
Bakır filan hep düsünüyorum. Gri bile. Her renge açığım :) bak su tonda bir sarı cevap için teşekkürler bu arada

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-24-20-33-39.webp
    Screenshot_2015-08-24-20-33-39.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 223
Rica ederim. Bu ton herkese yakışmıyor ya :KK17:
Bence açık sıcak tonlar denemelisin. Yani mevcut rengin güzel bence. Açık karamel yada dediğin gibi bakır falan bunları dene bence. Veya bu rengi çok merak ediyorsan önce bunu yap alışamazsan üstüne farklı renkler denersin ama saçların da çok yıpranır bunu unutma

anladığım kadarıyla, kahve tonlarından sıkılmışsın, radikal bir değişim istiyorsan; gözlerin renkli ve tenin açık, bu yüzden mavi siyah çok güzel durur sende
sarının da fotodaki gibi çok açık bir tonu değil de, doğal tonları olursa daha güzel olur

Bakır güzel fikir. Ay canım sıkıldıkca saçımdan cıkarıyorum sonra yansın bakımlara başla. Başa dönüyorum her seferinde :-) dikkate alacagım tesekkurler

kendi fotondaki, saç uçlarının rengi de güzel ve doğal, komple o renk de düşünebilirsin

anladığım kadarıyla, kahve tonlarından sıkılmışsın, radikal bir değişim istiyorsan; gözlerin renkli ve tenin açık, bu yüzden mavi siyah çok güzel durur sende
sarının da fotodaki gibi çok açık bir tonu değil de, doğal tonları olursa daha güzel olur
Mavi siyah cok istedim ama kimse sana yakısır demedi. Korktum ben de tekrar olmazsa acma riskine giremem diye kaslarım acık renk. Soğuk alt tonlu bir cilde sahibim. Öneriniz icin tesekkur ederim

Mavi siyah cok istedim ama kimse sana yakısır demedi. Korktum ben de tekrar olmazsa acma riskine giremem diye kaslarım acık renk. Soğuk alt tonlu bir cilde sahibim. Öneriniz icin tesekkur ederim
ben de bembeyaz tenliyim ve hep mavi siyaha boyarım saçlarımı millet bayılır

Acaba resim koymanız mümkün mü :$
ben resim koyma taraftarı değilim siteye
ama sana tarif edeyim, beyaz tenliyim, siyah gözlüyüm, siyah kaşlıyım, mavi siyah saçlıyım
tanıdık simalardan kime benzediğimi sorarsan, defne samyeli'ne benzetirler...
hani bazı insanlara deriz ya, sen rengini bulmuşsun sana bundan başkası olmaz, benimki de o hesap işte
kaş rengin açıksa, siyaha boyarsın...
ben de birgün mavi lens takayım dedim, o kadar güzel durduki mavi siyah saçla, millet gözlerini alamadı benden utandım valla bakışlardan sen de renkli gözlü olduğun için tavsiye ettim.
saç siteleri var, resmini yüklüyosun saçının rengini seçip değiştiriyorsun hangisi sana yakışır görebiliyorsun, böyle bişey de yapabilirsin canım...

Selam herkese,
Ben buğday tenliyim ama öyle bir buğday ki sarı ışıkta veya karanlıkta sarı olan tenim, güneşte bembeyaz görünüyor. Işığa göre açık sarı ve bembeyaz görünen bir tenim var :/ Yüzüm vücuduma göre daha sarı (kolay yanan ince bir tenim var) Güneşte yanmayı sevmem güneş kremleriyle korunurum :D Şu an saç rengim başak sarısı uçları daha açık sarı. Kaşlarım açık siyah, gözlerim ela ( bazen açık kahverengi görünüyor bazen kenarlarındaki ince çizgi yeşil olduğu için yeşil görünüyor.

Mavi siyahı hiç denemedim ve denemek istiyorum. Erkek arkadaşım çok yakışacağını söylüyor, ailem bu sarıyı zor tutturdun değiştirme artık diyor, fakat yaşlanınca da sarı renklere boyatmak zorunda kalacağım. (beyazlar)

Fikirlerinizi alabilir miyim? Mavi siyah tenimi daha sarı mı gösterir beyaz mı?

Back
X