Saçlarım çok yıpranmış durumda hep diyorum kalın telli çok gür sağlıklı saçlardan bu hale gelmek çok kötü kuaför denmicek kasap başardı bu hali !!! Herşeyi denedim şampuan saç kremleri yeterince fazlasıyla kestirdim pskolojim alt üst yani
Bu mavi sular nasıl ? Bir çok marka var hangisini almak lazım bu mısır püskülü saçlarımdan kurtuluyum artık ya ((
Mrb canım ya, mavi su kullanmadım ama mesajını görünce de üzüldüm. Kuaförlerin hataları yüzünden mağdur oluyoruz, ama üzülme. Yağ bakımlarını denesen, içine de vitaminli ampullerden kırsan dipten sağlıklı saç gelir, uçlarını da kestirebilirsin. tabii mavi su olarak da öneride bulunabilecekler vardır forumda
canım ben totex diye bir markanın mavi renkli olanından kullanıyorum kokusu da ayrı bir etki yaratıyor tabi verdiği yumuşaklık hissi apayrı...bir de kırmızı renkisi olanı var (zaten 2 renk) onu da deneyebilirsin sadece koku farkı var
canım ben totex diye bir markanın mavi renkli olanından kullanıyorum kokusu da ayrı bir etki yaratıyor tabi verdiği yumuşaklık hissi apayrı...bir de kırmızı renkisi olanı var (zaten 2 renk) onu da deneyebilirsin sadece koku farkı var
Totex mavisi normal saçmı acaba benim saçım aşırı yıpranmış durumda çok sağol çok marka duyuyorum kararsız kaldım kimi ürünler saç yanığını daha beter gösteriyor özellikle kuruyunca yani ,nerden bulabilirim watsons tür mağazalarda yada ?
selective inkini kullandım ben iyiydi. şimdi brezilya fönüm olduğu için kullanmıyorum zaten bitmişti.
bu arada senin saçların bayadır kötü durumda, hatırlıyorum. brezilya fönünü neden düşünmüyorsun?
tam aradığın şey bence.
kesinlikle yarıyor canım. evde brezilya fönü yapmanın incelikleri başlığına bak, orda önce sonra fotoğraflar koyuyoruz, ben de koymuştum ilk sayfalarda. illa kendin yapmak zorunda değilsin tabi, güvendiğin kuaför varsa kuaföre de yaptırabilirsin ama brezilya fönü ile ilgili her türlü bilgi, fotoğraflar, yapanların yaptıranların yorumları.. herşey o başlıkta mevcut.
selective inkini kullandım ben iyiydi. şimdi brezilya fönüm olduğu için kullanmıyorum zaten bitmişti.
bu arada senin saçların bayadır kötü durumda, hatırlıyorum. brezilya fönünü neden düşünmüyorsun?
tam aradığın şey bence.
Düşünüyorum aklımada geliyor ama hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum bi yandanda bişeymi olur korkusuda var hata yapma şansım yok çünkü, kendim denemiyim yine kuaför olacakta tabi herkesde saçımı bu hale getiren gibi olacak değil tabi ,çünkü o bir kasaptı Allahsız.Ama işte ah bir kurtulsam inanılmaz pskolojim kötü, pasaklı gibi hal var ya saçlarımda, senin saçlarındamı yanıktı? valla çok kötü bir durumdayım nolur bilmem ne yaparım
Düşünüyorum aklımada geliyor ama hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum bi yandanda bişeymi olur korkusuda var hata yapma şansım yok çünkü, kendim denemiyim yine kuaför olacakta tabi herkesde saçımı bu hale getiren gibi olacak değil tabi ,çünkü o bir kasaptı Allahsız.Ama işte ah bir kurtulsam inanılmaz pskolojim kötü, pasaklı gibi hal var ya saçlarımda, senin saçlarındamı yanıktı? valla çok kötü bir durumdayım nolur bilmem ne yaparım
benim saçımda boyadan dolayı hafif yanık yerler vardı ama asıl düzleştiriciden dolayı tiftik tiftikti her tarafı. ıslakken uçları lastik gibiydi. yanık kısımlarda özellikle çok işe yarıyor. senin saçların da yanık. doğru uygulama ile kesinlikle çok güzel sonuç alırsın bence. ama kuaförü iyi araştırman lazım, hayal kırıklığı yaşamamak için.
Sarıkız'ın mavi suyu içlerinde en iyisi. Bir tanesi vardı yapış yapış yapmıştı saçımı. Saçında varlığını çok fazla hissetmek istemiyorsan, ama nem ve yumuşaklık vermesini istiyorsan en iyisi sarıkız. Serumunu da önerimim, akşam yatmadan uçlarına sür 2 3 günde bir.
Sarıkız'ın mavi suyu içlerinde en iyisi. Bir tanesi vardı yapış yapış yapmıştı saçımı. Saçında varlığını çok fazla hissetmek istemiyorsan, ama nem ve yumuşaklık vermesini istiyorsan en iyisi sarıkız. Serumunu da önerimim, akşam yatmadan uçlarına sür 2 3 günde bir.