- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- Konu Sahibi castleinthesnow
Ben zaten ne zaman birine şans versem aynı şeyi yaşıyorum ya şanssızlık mı bu bilmiyorum ki!!Sürekli mi aynısı olur ya sürekli mi dengesizi beni bulur.. Gayet normal konuşuyoruz zaten arkadaşız aramızda bir şey olmadı buluşmadan önce de arkadaştık sürekli konuşurduk durup dururken havalara triplere girdi galiba..Whatsappa girip benim mesajı mavi tik yapmamalar..Giriyor çıkıyor kaç kere whatsappa bilerek okumuyor mesajı.Eskiden böyle bir şey yapmazdı hatta sürekli mesaj atardı, 2 gündür falan aynısını yapıyor.Hatta ben çevrimiçiyken nerdeyse 30 saniyede falan cevap vermesem onun mesajına kiminle konuşuyorsun hemen mavi tik olmuyor derdi sinir edici bir durum olduğunun farkında bence bilerek yapıyor.Meşgul falan da değil şu an gayet. Ben öyle üstüne falan da düşmedim zaten. Hatta demiştim kafam karışıktı görüşmesem mi fala demiştim biraz soğuktum ilk başta.Sinir oluyorum böyle şeyler olunca.Ergen gibi takmıyım diyorum ama en yakın arkadaşım da yaptığı zaman sinirleniyorum girmiş beni takmamış diye.Napıyım kızlar ya soğudum iyice?Kaçan kovalanır oynamaca istiyor galiba..Ben de mi aynısını yapayım?