Mavi tik sorunsalı

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Ben zaten ne zaman birine şans versem aynı şeyi yaşıyorum ya şanssızlık mı bu bilmiyorum ki!!Sürekli mi aynısı olur ya sürekli mi dengesizi beni bulur.. Gayet normal konuşuyoruz zaten arkadaşız aramızda bir şey olmadı buluşmadan önce de arkadaştık sürekli konuşurduk durup dururken havalara triplere girdi galiba..Whatsappa girip benim mesajı mavi tik yapmamalar..Giriyor çıkıyor kaç kere whatsappa bilerek okumuyor mesajı.Eskiden böyle bir şey yapmazdı hatta sürekli mesaj atardı, 2 gündür falan aynısını yapıyor.Hatta ben çevrimiçiyken nerdeyse 30 saniyede falan cevap vermesem onun mesajına kiminle konuşuyorsun hemen mavi tik olmuyor derdi sinir edici bir durum olduğunun farkında bence bilerek yapıyor.Meşgul falan da değil şu an gayet. Ben öyle üstüne falan da düşmedim zaten. Hatta demiştim kafam karışıktı görüşmesem mi fala demiştim biraz soğuktum ilk başta.Sinir oluyorum böyle şeyler olunca.Ergen gibi takmıyım diyorum ama en yakın arkadaşım da yaptığı zaman sinirleniyorum girmiş beni takmamış diye.Napıyım kızlar ya soğudum iyice?Kaçan kovalanır oynamaca istiyor galiba..Ben de mi aynısını yapayım?

Okundu bilgisi olmasin diye ayarlardan kapatacak kadar strateji uzmani madem son görülmeyi de kapatmaliydi.
Yani sırf ayni seyi yasatmak icin yapiyorsa umursamayin derim.

Hic hos degil bu iliskilerin bu tarz strateji oyunlarina donusmesi. İnsan surekli hamle yapmak zorunda kalmamali, resmen ustunluk kurma cabasina donusuyor bir yerden sonra.
Bu sozlerim , o kisi bilerek bu niyetle yapiyorsa tabi ki.

Yok sonra rahat rahat cevap verebilmek icin yapiyorsa bilemem.

Okundu bilgisi olmasin diye ayarlardan kapatacak kadar strateji uzmani madem son görülmeyi de kapatmaliydi.
Yani sırf ayni seyi yasatmak icin yapiyorsa umursamayin derim.

Hic hos degil bu iliskilerin bu tarz strateji oyunlarina donusmesi. İnsan surekli hamle yapmak zorunda kalmamali, resmen ustunluk kurma cabasina donusuyor bir yerden sonra.
Bu sozlerim , o kisi bilerek bu niyetle yapiyorsa tabi ki.

Yok sonra rahat rahat cevap verebilmek icin yapiyorsa bilemem.
Öyle yapıyor çünkü eskide geö cevap yazsa şu yuzden geç yazdım falan derdi..Resmen mavi tık yapmadı 1 saat sonra cevap yazdı saçma sapan bi duruma dönüştü. Ben de aynısını yapacağım madem öyle:KK53:

Mavi tik olayı dediğiniz gibi ergence.
Zaten aranızda henüz birşey yokmuş niye bu kadar takıyorsunuz ki?
Giriyor yazmıyor vs ilgi çekmeye çalışıyordur.
Çok önem yüklemeyin böyle şeylere.
Haklısınız ama ister istemez gıcık oluyorum ben de umursamayacağım hiç aynısını yapıcam:KK53::KK53:

Haklısınız ama ister istemez gıcık oluyorum ben de umursamayacağım hiç aynısını yapıcam:KK53::KK53:

Ben hiç takılmadım ya o mavi tik olayına. Çünkü bazen bildirimden okuyorum o an işim oluyor sonra cevap veriyorum karşıya da mavi tik gitsin istemiyorum böyle trip atıyorlar gereksizce :)
Nasıl istiyorsanız öyle yapın :)

Ben hiç takılmadım ya o mavi tik olayına. Çünkü bazen bildirimden okuyorum o an işim oluyor sonra cevap veriyorum karşıya da mavi tik gitsin istemiyorum böyle trip atıyorlar gereksizce :)
Nasıl istiyorsanız öyle yapın :)
İş olur sonra cevap verilir buna bir şey demiyorum zaten ama 5 dkda bir whatsappa girdi çıktı demek ki işi yok, o açıdan yani:)

bende de mavi tik kapali.. öyle yapmistir muhtemelen. bana asiri kontrol altindaymisim gibi bi his verdigi icin kapattim kafam rahat.

Erkekler genelde boyle seyleri sirf taktik icabi yapmaz. Hani biraz bekleteyim, kacayim kovalasin demezler. Bence baskasiyla konusuyor, sirf dirdirdan kurtulmak için boyle birsey yapiyor.

Yanlışlıkla triplere giren tarafın siz olmadığınıza emin misiniz? Madem aranızda bişey yok, arkadaşsınız, neden ergen gibi mavi tik olayını takıyorsunuz ki? Ergen gibi mesajlaşmaya vaktiniz çok sanırım. Ben siz çözümü söyleyeyim: Bakış açınızı değiştirin. Sürekli mesajlaşmak mavi tik, kırmızı lamba gibi saçma ötesi sorunlar yaratıyorsa açın telefon konuşun yani, bu kadar basit. Whatsapp denen şey insanları böyle ergenleştirdiği için ben kullanmıyorum mesela. Ayrıca teknolojiyle iç içe olduğum için biliyorum, bu mavi tik denen olay ayarlardan kapatılabiliyor. Yani bu tarz uygulamalar insanların özel hayatına FAZLA müdahale ettiği için insanların bu ayarı yapmış olması normal. Eski konularınıza şöyle bir göz attım da, yaş kaç?

Son düzenleme:
Yanlışlıkla triplere giren tarafın siz olmadığınıza emin misiniz? Madem aranızda bişey yok, arkadaşsınız, neden ergen gibi mavi tik olayını takıyorsunuz ki? Ergen gibi mesajlaşmaya vaktiniz çok sanırım. Ben siz çözümü söyleyeyim: Bakış açınızı değiştirin. Sürekli mesajlaşmak mavi tik, kırmızı lamba gibi saçma ötesi sorunlar yaratıyorsa açın telefon konuşun yani, bu kadar basit. Whatsapp denen şey insanları böyle ergenleştirdiği için ben kullanmıyorum mesela. Ayrıca teknolojiyle iç içe olduğum için biliyorum, bu mavi tik denen olay ayarlardan kapatılabiliyor. Yani bu tarz uygulamalar insanların özel hayatına FAZLA müdahale ettiği için insanların bu ayarı yapmış olması normal. Eski konularınıza şöyle bir göz attım da, yaş kaç?

en yakın arkadaşım diyor da kalbin sesi başka gibi.. bildiğin takibe almış adamı ha yazdı ha yazacak diye telefonun ucunda çaresiz bekliyor.. Allah Allah.. Tuhaf bir konu , ben de nedense takıntılı ve tripli buldum konu sahibesini

X