Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi ve pembe saç

crazyworld12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
14
2
88
Ben mavi saç pembe karışı kullanan biriyim burada ne şekilde paylaşayım bilemedim ama yazayım.dedim marjinal renkler denemek isteyenler denesin bence biraz fazla dikkat çekiyor ama olsun

*Resim ekleyemedim galiba *

evet benim :) Teşekkür ettim daha düzgnünü koyacaktım ama beceremedim

off çok güzel yemin ediyorum şu tonlara bitiyorum yaaa :) ama bende hiiiç cesaret yok şu pembe mavi karışımı çok güzel çok hoş güle güle kullan tatlım bu arada yazı yazdığın yerin altında cevapla yazan yerin yanında dosya yükle var oraya basıp resim yükleyebilirsin bende bakarım :)

Aslında senin saçlarına çok güzel tabi okul veya çevre durumuna bağlı ::) ve ben kendim yapıyorum gayet kolay oluyo
Şöyle bir resim atıyım şimdilik teşekkür ettim tekrardan eğer boyamak istersen yardım ederim )

Eklentiler

• 10636178_10204631374962735_2026672477207831831_n.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 101

doğru canım ya ben böyle yapsam bizim çevredekiler değişik bakar halbuki çok tatlı bana göre fotoğrafına baktım harika heheh cesaret edemem ama olsun bana belli olmuyor sana danışırım hadi öptüüüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…