- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.455
- 448
- Konu Sahibi mavilimYesilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun topiğiinn :) Seni ara ara takip ediyorummavilimYesilim :) Bu videoların bir çoğu benimde bilgisayarımda kayıtlı bazıları da biliyorum ama yapmıyorum pek bana uymuyor :)
Ben sıklıkla ,
Nap Easy Zumba ve 20 dakikalık bir zumba workout videom var onu
1 ay Jillian yaptım bitirdim
Bu ara Thigh Gap yapıyorum
8 min ABS
8 dakikada 150 kcal videosunu da takaatim kalırsa :))
Bende katılıp konunu takip etmek isterim bi programın var mı senin ?
Merhaba Mor Vampir.
Ben uzun yıllardır" Zumba power " yapıyordum 30-35 dk 2 sene boyunca yapmaya çalıştım. Çok güzel kilo verdim formumu korudum.
Şimdi haftada 3- 5 gün ,yani gün aşırı. Sabah 45 dk yürüyüş akşamda 60 dk kardio ve dans karışımı Pump it up yapıyorum.
Video içerisinde mekik-şınav-kol-bel-kalça çalıştırıcı süper egzersizler var. Baştan sona izlemek lazım.
Mor Vampirella ... Hoş geldin demeyi unuttum...
Ne kadar süredir spor yapıyorsun ?
Bütün vücudunumu inceltemk istiyorsun :)
Yapılan egzersizleri her ay biraz ağırlaştırmak ve değiştirmek gerekli.
Çünkü vücut biraz zorlanmalı.
Mesala ev hanımları saatlerce evi temizlerler vücutları alışkındır o hareketlere zor gelmez. Kalori yaksalar bile vücut fazla enerji harcamaz.
Program olarak:
bunlar pump it videsunun 50dk. sonra hareketler orda var.
- 30 -35 dk kardio
- yaklaşık 200 ip atlama
- 8*4 set şınav
- 8*4 set mekik- yan mekik
- 2 kere şınav pozisyonu alınacak fakat dirsekler ve kol üzerinde durulacak.
- 8*8 set sırt üstü yatma köprü kurma ve üst karın çalıştırma.
Size hafif gelirse 8*5 set de yapabilirsiniz hepsini. Hareketler öğrenildikten sonra rahatlıkla yapılabilir.
Yayından kaldırılmadan elinde bulunmalı :)
Kaç cm ölçülerinselam herkese...
spora devam ediyorum..
Göebek ve bel bölgem incelmiş...
42 dk pump it up
Mekik ve şınav seti :)![]()
Kaç cm ölçülerinmavilimYesilim yazsana merak ediyorumm :)
Azmin elinden kim kurtulmuş....
Harika..
Göğ
Göğüsleri ne güzel olmuş bana da göğüs büyütmek için birşeyler lazım yardım ederseniz sevinirim
Anneyim zaten canım kızken 90 a zor sığan göğüslerim 2 çocuktan sonra 75 bile değil gibigöğüs kasını geliştirmek lazım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-gogus-buyutmenin-en-etkin-yolu.810286/page-2
Bayanlar konu açmış. Şerbetçi otunu tavsiye etmişler. Ben kullanmadım. Sonuçta ilerde anne olacaksın istemediğin kadar büyüyecek.
O zaman yarım sınav çek. Birde iki elini Japon selamı verıyor gibi birlestir. Sonra birbirine doğru itekle. Süpr bir egzersiz .kolay ve etkiliAnneyim zaten canım kızken 90 a zor sığan göğüslerim 2 çocuktan sonra 75 bile değil gibi![]()
Teşekkür ederimO zaman yarım sınav çek. Birde iki elini Japon selamı verıyor gibi birlestir. Sonra birbirine doğru itekle. Süpr bir egzersiz .kolay ve etkili