Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Denizim deryam tatlislerimmm yarin protein yapiyorum ben izgara tavugumda ayirdim yarin icin birazdan da spora gidicem insallah yediklerimi eriteyim p.tesiye guzel sonuclar alayim
O zaman bende varim
yarin protein gunu olan edileeee

Canim yediklerin cok degil bence
hatta aksam menulerin genelde hafif

kızlar neler yedim bi bilseniz
Iki mantar
Iki yulaflı Bisküvi
Bi kaç Çatal makarna
Ne olduki bana
Biraz önce yedim bütün bunları

O zaman bende varim
yarin protein gunu olan edileeee

Yehhuuu yarin hepimiz protein yapicaz yehhuuu

Canim yediklerin cok degil bence
hatta aksam menulerin genelde hafif

Cok yiyorum gibi geliyo acikmadigimdan heralde ama simdi cok azaltsam son kilolara geldigimde ne yapicam diye dusunup vazgeciyorum

Seymaaa deryam dovun beni pismaniye yedim 1 tane
Yaa regl yaklasti ya birden dondu gozum
Normalde çokta sevmem aslinda
Ama yedim istee

Yehhuuu yarin hepimiz protein yapicaz yehhuuu

Cok yiyorum gibi geliyo acikmadigimdan heralde ama simdi cok azaltsam son kilolara geldigimde ne yapicam diye dusunup vazgeciyorum
Çok değil tatlım yediklerin hatta az bile

Seymaaa deryam dovun beni pismaniye yedim 1 tane
Yaa regl yaklasti ya birden dondum gozum
Normalde çoktan sevmem aslinda
Ama yedim istee
Yakaladim zaten gozum ustunuzde bu topik ya da baska topik farketmez

Gunduz fln olsun kacamagin tatlimmm eritirsin aksama kadar su regl olmasa neye saklanacaktik bilmiyorum valla iyiki varmis regl reg yasasin regl

Yakaladim zaten gozum ustunuzde bu topik ya da baska topik farketmez

Gunduz fln olsun kacamagin tatlimmm eritirsin aksama kadar su regl olmasa neye saklanacaktik bilmiyorum valla iyiki varmis regl reg yasasin regl
Veèe mavimi kaçamak yapanlari enseler

Evet ben masumum hep o regl yuzunden

Evet denizciğim bende gel birbirimizi dövelim

Ya da hiza durun ben dovuyum sizi
kendi ellerimle tatli yaptim irmik tatlisi gunduz vaktim olmadi yiyemedim diye aksam da yiyemiyorum bitirdi esim de bi lokma yemistim oysaki bana yazik degil mi ben niye yemedim ben ben de yeseydimmm o zaman

kendi ellerimle tatli yaptim irmik tatlisi gunduz vaktim olmadi yiyemedim diye aksam da yiyemiyorum bitirdi esim de bi lokma yemistim oysaki bana yazik degil mi ben niye yemedim ben ben de yeseydimmm o zaman
Ayy Evet Haklisin canim
Burda da sen masum sun tek suclu tatlilari bitiren esin. ..
Tabii olayim su boyutu var
Sen cipcitir tas gibi olurken
Bizde gobekli ve bingil bingil kalicaz
Ayy Derya dusunmesi bile kotu
Bir daha soz bitti o kadar

Zayıflayınca yine yapar birlikte yersiniz hemde büyük bi keyifle
Yarın protein günümüz hadi bakalım yılmak yok ne yapalım ayol bizde insanız arada yicez tabi
Yarın tekrar 60 ı görecek olmam moralimi bozuyor halbuki bu sabah 59.4 kg dım

Ayy Evet Haklisin canim
Burda da sen masum sun tek suclu tatlilari bitiren esin. ..
Tabii olayim su boyutu var
Sen cipcitir tas gibi olurken
Bizde gobekli ve bingil bingil kalicaz
Ayy Derya dusunmesi bile kotu
Bir daha soz bitti o kadar
Evet deniz bu sondu bırakmak yok emin adımlarla ileriiii
Kimse tutmasın bizi

Kizlar her gun tartilmayin bu arada ya gunluk inis cikislar oldur mide bagirsak durumundan odem olur birsey olur buna anlam bindirmeyin haftalik periot iyidir tum hafta kilo verdiginizi dusunur pozitif bakarsiniz ama boyle bi arti bir eksi gorup sinirinizi bozuyosunuz bu da yeme duzeninizi etkiliyor yapmayin etmeyin hadi benden izin 2 kez tartilin haftada ama her gun olmaz relaks olun her turlu gidicek o kilocuklar siz cok daha iyi biliyorsunuz bunu zaten degil mi

Yeriz tatlimm ama gunduzleri ya da aksam yemegini az yiyip tatliya yer birakirim
ablam arkadaslatim fln hep hmm azcik ilo almissin ama iyisin yine yani ama o zaman feci zayiflamistin simdi normalsin yani demeleri sinirimi bozuyorrrr

Dogru yani gec saatte ne yersek
Bize dönuyor
Yarin yeni bir gun deyip devam ediyoruz
Bugun kilo aldin diyenler yarin incecik olmussun ne guzel diyecekler
Hepinize iyi geceler kizlar
Iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…