O zaman bende varimDenizim deryam tatlislerimmm yarin protein yapiyorum ben izgara tavugumda ayirdim yarin icin birazdan da spora gidicem insallah yediklerimi eriteyim p.tesiye guzel sonuclar alayim
selamlar citirlarim asiri yogundum bugun gelemedim
oglen yemegim
1 lahmacun
bol salata
Aksam yemegim
1 kepce yesil mercimek
elim kadar izgara tavuk
bi kac kasik yogurt
ara ogun yok abur cubur yok hic acikmadim cok yiyorum sanirim yediklerim cok geliyo anlamadim azaltmam gerekli anlasilan
kızlar neler yedim bi bilseniz
Iki mantar
Iki yulaflı Bisküvi
Bi kaç Çatal makarna
Ne olduki bana
Biraz önce yedim bütün bunları
yapalimm tatlimm ben hazirladim kahvaltimi oglen yemegimiBende protein günü yapıcam hatta 2 gün yapıcam bunu
O zaman bende varim
yarin protein gunu olan edileeee
Canim yediklerin cok degil bence
hatta aksam menulerin genelde hafif
Çok değil tatlım yediklerin hatta az bileYehhuuu yarin hepimiz protein yapicaz yehhuuu
Cok yiyorum gibi geliyo acikmadigimdan heralde ama simdi cok azaltsam son kilolara geldigimde ne yapicam diye dusunup vazgeciyorum
Yakaladim zaten gozum ustunuzde bu topik ya da baska topik farketmezSeymaaa deryam dovun beni pismaniye yedim 1 tane
Yaa regl yaklasti ya birden dondum gozum
Normalde çoktan sevmem aslinda
Ama yedim istee
Veèe mavimi kaçamak yapanlari enselerYakaladim zaten gozum ustunuzde bu topik ya da baska topik farketmez
Gunduz fln olsun kacamagin tatlimmm eritirsin aksama kadarsu regl olmasa neye saklanacaktik bilmiyorum valla iyiki varmis regl reg yasasin regl
Evet denizciğim bende gel birbirimizi dövelim
Ayy Evet Haklisin canimYa da hiza durun ben dovuyum sizi
kendi ellerimle tatli yaptim irmik tatlisi gunduz vaktim olmadi yiyemedim diye aksam da yiyemiyorum bitirdi esim de bi lokma yemistim oysaki bana yazik degil mi ben niye yemedim ben ben de yeseydimmm o zaman
Zayıflayınca yine yapar birlikte yersiniz hemde büyük bi keyifleYa da hiza durun ben dovuyum sizi
kendi ellerimle tatli yaptim irmik tatlisi gunduz vaktim olmadi yiyemedim diye aksam da yiyemiyorum bitirdi esim de bi lokma yemistim oysaki bana yazik degil mi ben niye yemedim ben ben de yeseydimmm o zaman
Evet deniz bu sondu bırakmak yok emin adımlarla ileriiiiAyy Evet Haklisin canim
Burda da sen masum sun tek suclu tatlilari bitiren esin. ..
Tabii olayim su boyutu var
Sen cipcitir tas gibi olurken
Bizde gobekli ve bingil bingil kalicaz
Ayy Derya dusunmesi bile kotu
Bir daha soz bitti o kadar
Zayıflayınca yine yapar birlikte yersiniz hemde büyük bi keyifle
Yarın protein günümüz hadi bakalım yılmak yok ne yapalım ayol bizde insanız arada yicez tabi
Yarın tekrar 60 ı görecek olmam moralimi bozuyor halbuki bu sabah 59.4 kg dım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?