Pudra, Fondöten, Kapatıcılar max factor aldım acil bakarmısınız?

yumi

askerime aşığım
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
1.385
0
116
İstanbul
Kızlar merhaba 2 gün önce max factor lasting performance 105 numara fondöten aldım ve ömrümde aldığım en kötü ürün çıktı diyebilirim,verdiğim 45 milyona acıyorum inanın 2 katda sürsen en ufak kapatıcılığı yok ve düşünün çok şükür benim cildim sorunsuzdur,2-3 tane belirsiz çil var onları bile asla kapatmıyor,sahte olduğundan şüphelenmeye başladım-ki çok iyi bir yerden aldım.Neyse sağlık olsun ama aklınızda olsun kapatma özelliğini sevenler almasınbilmiyorumkismile

benmde aynından var ama kapatıcılığı aksine çok iyi gibi geldi bana üstelik yüzümde çok belirgin bi noktada kırmızılık var. acaba sen mi süremedin o sıvı olduğundan cilde sürdüğün gibi kuruo ben kapatmasını istediğim bölgeye daha yoğun sürüp aynı bölge üzerine küçük hareketlerle yayıorm ama daha ipeksi bi görünsün diye cildim üstüne golden rosedan aldığım patakremi sürüorm çok az. tabi özel günler için yapıorm bunu.

canım ben de max factor bir fondöten kullandım, numune boy idi... çok güzel kapatmıştı, ki benim cildim çok pürüzsüz değildir.. hem de yaz olmasına rağmen akmadı, bozulmadı... bir daha dene istersen, sahte değildir bence

kızlar çok saolun ben bidaha deniyim o zaman belki bunun uygulaması farklıdır gerçekten,bide araştırdım catherine arleyin pudrası porselen gibiymiş bide onu alıp üzerine uyguliyim diyorum bakalım nasıl olucakkaydirigubbakcemile5

ben 1 yılldr kullanıorm max factor un hem fondotenını hem pudrasını hem de rimelını..kesınlıkle max factor un uzerıne yok surmeden once ıyıce bı temızleyıp ııce nemlendırıp surersen ıyı sonuc alacagını umuyorum arklarım da kullanıo daha sıkayet eden duymamstım

doğrudur canım ama niye bende böyle oldu anlamadım bunu almadan estee lauder aldım o bitti bide bunu deniyim dedim fiyatıda daha uygun ama böyle oldu,bugün catherine arley pudra aldım üzerine onu geçince güzel olduopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…