Pudra, Fondöten, Kapatıcılar max factor sekond skin mi? Colour Adapt mı?

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
kızlar yarın fondoten almaya gidicem.. buğday tenliyim ve cildim çok yağlı ve şuan sivilceliohaoldumsmile
kapatabilecek ve parlamayacak hangisi... lasting performence pek beğenilmemiş o yüzden Max'ın iki ürünü arasında seçim yapmayı düşündüm..
max factor sekond skin mi? Colour Adapt mı?. :sm_confused:

max factor sekond skin kullanıyorum yenı aldım gayet guzel ama colour adapt denemedım hıc hangısını aldın

janenora ben colour adapt kullanıyorum ve cok memnunum:13:
birikip tortulanmıyo,bulaşmıyo ve yüzünde oldugunu hıssettrımıyo
ama eger almadıysan su bazlı urunlerı kullanma derım bıldıgım kadarıyla bu tarz ürünler sivilceli ciltlere iyi gelmiyor

colour adapt kullanıyorum vee kesinlikle tavsiye derim süper o kadar sivilcem var siyah noktalarım var vee cukurlarım var o kadar güzel kapatıyo o kadar pürüssüz duruyo ki verdigim paraya sonuna kadar deger diyorum herkeseee

arkadaşlar ben verita markalı bi fondoten kullandım . hediye geldi . ve tek geçerim . ama verita markalı ürünleri bulamıyorum. bana yerdımcı olursanız çokkkk sevinirim

arkadaşlar ben verita markalı bi fondoten kullandım . hediye geldi . ve tek geçerim . ama verita markalı ürünleri bulamıyorum. bana yerdımcı olursanız çokkkk sevinirim

burası max factor ile ilgili bir topiktir,her yere verita ile ilgili sorular sormayınız hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…