ben de park yatak almayı düşünüyorum. sanırım sorduğun ürün bu:
Maxima Swing Otomatik Sallanan Bebek Yatağı - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Bundan eltimde var. Onlar normal mobilya beşik/yatak da almıştı, bunu memlekete gittiklerinde kullanıyorlardı. Yeğenimiz şimdi 20 aylık, alt kısmını rahatlıkla kullanıyor, yatak yadırgamadan yatıyor. Otomatik sallanma kısmı çok uzun süre kullanamadılar, zaten beşikleri vardı. Kayınbiraderim yatak kapandıktan sonra taşıma sırasında ağır olduğunu söylüyor ama park yatakların hemen hepsi aynı. Beni tek düşündüren boyutları. Ben kiracıyım (mobilya beşik/yatak almayı düşünmüyorum)ve kapılarım 75 cm eninde. acaba odadan odaya geçirmek istersem ne olur diye düşünmeden edemiyorum. Ama bi taraftan da şöyle 1 - 1,5 yaşına gelince döne döne yatması için biraz geniş olsun istiyorum. 60 cm eni olanlar gözüme çok dar geldi, kraftın 70 cm olanlarını düşünüyorum, hem iki kademe vb olması mantıklı gibi geldi. Ama henüz karar verebilmiş değilim.. Ayrıca içine nasıl bir yatak lazım konusunda da kafam karışık. Bu sorduğun ürünün fiyatı oldukça cazip aslında..
bu park yataktan bende almayı düşünüyorum o yüzden bazı sorular kafamı karıştırıyor.bizim bebişler ikiz o yüzden iki tane alıcaz.ama ilk aylar ikisini de aynı beşiğe yatırmayı düşüyorum.çünkü yatak odasına sadece birisi sığar.ikisi sallanma aparatına sığarmı acaba.pek mümkün görünmüyor sanki.bebekler çok rahatsız olurlar sanırım.ooof kafam çok karışık.
Cevabın için sağol ben bu arada ürünü çok uygun fiyata aldım. Ama hepsi burada.comda fiyat anında tırmanmış. Dün de kurdum acayip şeker bir şey. Beşikler zaten uzun ömürlü kullanımı olan ürünler değil. Kilosuna göre çocuğun maksimum 5-6 ay. Bu üründe hem beşik hem park yatak olması cazip. Beşik kısmının ebatları tahmini 50x100 gibi.75 cm kapıdan zor geçebilir. Ama inan 70cm yataklar çocuklar için dar değil. Ben de kiracıyım o yüzden mobilya işine girmedim. Park yatağı tercih ettim.
Tek sorunu kurulumda yaşadım. İnternette alt kısım 15 saniyede kuruluyordu. Biz bilemedik ecel teri döktük resmen. Ama şu bir gerçek fiyatının çok üstünde bir ürün.
Dün otomatik sallanmasını da kurdum ninnisini de açtım. Mavi rengi de çok şahane, daha ziyade turkuaz gibi. İlerde bir kızım olursa ona da çok yakışacak. Arabayı aldığım mağazanın sahibi bu ürünün tek bir kusuru , diğer park yatakların altındaki sallanma ayaklığının bunda olmayışı. Yani beşikle işiniz bittikten sonra sallanma işi yok. Yine de ben piyasadaki otomatik sallanan ürünlerin fiyatının 350-400 olduğunu hesap edersek uygun fiyatlı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Bebeğimiz henüz doğmadığı için ağlamaya duyarlı sallanma hakkında bilgi veremeyeceğim maalesef.
ben de maxima swing otomatik sallanan park yataktan aldım. mavisini aldım. kıza da erkeğe de uyacak tarzda bişi çok sevimli. otomatik sallanması büyük kolaylık ama sadecce beşik kısmı için geçerli bu durum. 4 aylık bebek biraz iriyse sığmaz. alt tarafa geçmek zorundasın. onun da alttan sallama aparatı yokneyse zaten hep sallanmaları da doğru diilmiş bebeklerin o yüzden pişman diilim.tavsiye derim.
canım bu üründen memnun kaldınmı nasıl kullanışlı ol dumu çok hoşuma gitti ama kararsız kaldımişte inşallah bakarsın da cevap yazarsın
benim bebiş daha doğmadı ama geçen ay ben aldım.çok güzel ve pratik.sallanabilmesi de güzel.biz denedik çalışıyor.sallanma hızı ve farklı melodisi var.gittti gidiyordan aldım .beşik kısmına 8 aylık bebek sıgıyor ama sallamıyor ama elle sallanıyor..6 aya kadar bence rahat kullanılır.ayrıca ellede sallanabiliyor ve alt kısmı çok geniş.sese karşıda kendi kendine çalışıyor..tavsiye ederim.
canım cevap vermene çok sevindim biraz sorumolacak inşallah bunlarada cevap yazabilirsin içi nasıl çok naylon mu hışırdama yapıyormu,o sallanan kısmının içine yatak almamız gerekiyormu o kısım küçük ya o ölçülerde bişey bulunuyormu, bide alt kısmının sallanma özelliği yokmuş bu alt kısmında sallanma demiri yok anladığım o kısıma sonradan biz o demir aparatlardan alsak takablirmiyiz yeri varmı
bende dün sipariş verdim gelince bakacaz nasılmış
merhbalar.benim biraz sorum olacak inşallah cevap yazabilirsiniz içi nasıl çok naylon mu hışırdama yapıyormu,o sallanan kısmının içine yatak almamız gerekiyormu o kısım küçük ya o ölçülerde bişey bulunuyormu, bide alt kısmının sallanma özelliği yokmuş bu alt kısmında sallanma demiri yok anladığım o kısıma sonradan biz o demir aparatlardan alsak takablirmiyiz yeri varmı
bildiğin park yatak işte.her yeri naylon.öyle rahatsız edici bir hışırdama sesi yok.sallanan kısmın içine yatak alman şart tabiki.ölçüsünü alırsın internetten bulursun.çok yönlü yatış yastığı gördüm geçende.o içine sığarsa belki alırım.ya da evde yumuşacık küçük battaniye var .birkaç kat yapıp onu koyup deneyecem.bebiş uyursa almayacam yatak falan.walla sallanma aparatı takılır mı onu ben pek anlamam.takılıyorsa ben de takarım gerekirse.iyi de olur.ama ben bebiş ilk doğduğunda sadece o minik yatağı diğer yataktan çıkarıp masa gibi bişeyin üstünde kullanacağım.sallanmaya hemen alışmasın.belki hiç sallamaya gerek bile kalmayacak.şimdiden alıştırmanın bi anlamı yok.eğer hiç durmazsa o zaman park yatağın içine monte edip sallama özellliğini çalıştırırım
canım cevap vermene çok sevindim biraz sorumolacak inşallah bunlarada cevap yazabilirsin içi nasıl çok naylon mu hışırdama yapıyormu,o sallanan kısmının içine yatak almamız gerekiyormu o kısım küçük ya o ölçülerde bişey bulunuyormu, bide alt kısmının sallanma özelliği yokmuş bu alt kısmında sallanma demiri yok anladığım o kısıma sonradan biz o demir aparatlardan alsak takablirmiyiz yeri varmı
park yataklardan bende almak istiyorum ama merak ettiğim şu sallanabilen aparatı kaçıcı aya kadar kullanılıyor. bilgisi olan var ise
6,aya kadar kullanabiliyomuş ama bebek kiloyluysa sallamayabiliyorda diyolar alt kısmınında sallanma özelliği yokmuş bilmiyorum bende çok kararsız kaldım birtürlü alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?