mrb arkadaşlar benim çocuğum 3.760 gr doğdu.7 aya kadar otomatik sallanma özelliğini kullandım.önemli olan cihazı dikkatli kullanmak.hala bir sorun yok.beşiği ağır yapmamak önemli.çünkü sallamakta zorlanıyor ağırlaştıkça.benim çocuğun şu an 8 ayı bitti hemen hemen 8.5 kilo. üst kısma sığıyor.ama artık tutunup kalkmaya çalıştığı için yakında üst beşiği kaldıracam.bu arada üst beşikte oturup yana sallanmayı ve içinde oyuncaklarıyla oynamayı çok seviyor.ağlama algılayıcısı çocuk kendini yırtmadan çalışmıyor.yani kendiliğinden sallanır da bende rahat uyumama devam ederim diye düşünmeyin.ağlayınca düğmesini açarsınız yarım saate kadar kendisi müzik eşliğinde sallanabilir.sallanma aparatını düzgün takıp sıkıştırdığınızdan emin olun.çocuğu yeni uyutup tam uykuya dalmadan sallanma özelliğini açıp başka odaya gidebilirsiniz..bir de üst kısımın içindeen alt kısmında sert bir şilte olmalıydı ama yok.onu da mukavva veya sunta kestirerek yapmanız lazım.oyun parkının sallanma kısmı yok.bir de ara kat yok.ben en altta sert bir şiltesi var.onun üstüne sert 2 minder.1 büyük battaniye ve 1 yorgan katlayıp koydum.daha denemedim ama inşallah uyur.aslında ortopedik bir yatak almayı düşündüm ama, bu yatakta ne kadar süre yatacağını bilemedim.yatak boyutu uyar mı bilmiyorum.ve de memurum taşınacam sürekli,o yüzden oda yapıp yapmamakta da kararsızım.kısacası şimdilik böyle dursun bakalım