Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Maxima Swing Otomatik Sallanan Park Yatak

canım ben de epeydir bu beşiği inceliyorum ama karar veremedim offf ne zor bişey yaa kararsızlıkelle sallayamıycaz ama alırsak o da eksisi galiba...

bende hala alamadım kararsızlığımdan hem iyi hem kötü yorumlar var aparatı insanı hem cezbediyo hem çabuk bozulursa diye de tereddüt ettiriyo,aşagı kısmına sonradan sallanma aparatı takılabiliyomu acaba hiç olmadı onu alırdık

park yatağa çok para vermek istemediğim için(çünkü 2 yaşında falan oda alıcam)
şimdilik idare edecek bir yatak ararken bunu buldum... alternatif olarak bir de şu var Mercury Bablo Titreşimli Lüx Oyun Parkı / Lacivert Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com sallanan ayakları da var:)

ben maxima swing park yatak aldım ama otomatik sallanma aparatını kullanamadım çok gürültülü çalışıyo ayrıca beşik boşken iyi hoşta bebeği koyunca sallayamadı.bebeğim 2.870 doğdu iri bir bebek değil yani.bence 2 katlı olanları tercih edin derim beşik kısmı çok dar bebeğiniz hareketli bir bebek olursa sığmaz benim bebeğim az kalsın boğuluyordu enlemesine dönmüş, beşik dar gelmiş neyse benim kullanıcı olarak görüşüm bu

Arkadaslar sizlerle çok onemlı bır konu paylaşmak ısterım burdan msj alanlar herkese söylesınler 2,5 ay önce gecırmıs oldugum burun amelıyatı tam bır facıaydı kasap diye anılan bır Dr malesef ben bunu ameliyattan sonra duydum reklamını o kadar ıyı yapan bırıkı sakın ınanmayın ben gercekdende mağdur oldum psıkolojım bozuldu ıs hayatımda maddı mânevî çöküntü yasadım kı yasıyorumda kendısı kliniğinden dahı kovdu üstüne yetmedı amelıyat hatası damar patlaması nedenıyle tekrar ameliyat ve tekrar tampon guzelım yüzüm tanınmaz hale geldı lütfen serdar özturk adlı Dr ınanıp guvenmeyın gercekdende nasıl hıpokrat yemını edıpde bır genc kızın hayatına mal olan bır Dr hayat dolu bırıyken hayatidan bağımı kopardım ilaç kullanıyorum o denli diyeeceğim lütfen bu msj başkalarıyla paylaşın ben bu duruma geldım kımse gelişin ıstemem Prof olduguna kanmayın kendısı kasap Dr ben Allah'a havale edıyorum kendısını vıcdanıyla basbasa bana ve olacak ınsanlara yardım edın bu Dr uzak dursunlar

mrb arkadaşlar benim çocuğum 3.760 gr doğdu.7 aya kadar otomatik sallanma özelliğini kullandım.önemli olan cihazı dikkatli kullanmak.hala bir sorun yok.beşiği ağır yapmamak önemli.çünkü sallamakta zorlanıyor ağırlaştıkça.benim çocuğun şu an 8 ayı bitti hemen hemen 8.5 kilo. üst kısma sığıyor.ama artık tutunup kalkmaya çalıştığı için yakında üst beşiği kaldıracam.bu arada üst beşikte oturup yana sallanmayı ve içinde oyuncaklarıyla oynamayı çok seviyor.ağlama algılayıcısı çocuk kendini yırtmadan çalışmıyor.yani kendiliğinden sallanır da bende rahat uyumama devam ederim diye düşünmeyin.ağlayınca düğmesini açarsınız yarım saate kadar kendisi müzik eşliğinde sallanabilir.sallanma aparatını düzgün takıp sıkıştırdığınızdan emin olun.çocuğu yeni uyutup tam uykuya dalmadan sallanma özelliğini açıp başka odaya gidebilirsiniz..bir de üst kısımın içindeen alt kısmında sert bir şilte olmalıydı ama yok.onu da mukavva veya sunta kestirerek yapmanız lazım.oyun parkının sallanma kısmı yok.bir de ara kat yok.ben en altta sert bir şiltesi var.onun üstüne sert 2 minder.1 büyük battaniye ve 1 yorgan katlayıp koydum.daha denemedim ama inşallah uyur.aslında ortopedik bir yatak almayı düşündüm ama, bu yatakta ne kadar süre yatacağını bilemedim.yatak boyutu uyar mı bilmiyorum.ve de memurum taşınacam sürekli,o yüzden oda yapıp yapmamakta da kararsızım.kısacası şimdilik böyle dursun bakalım

[
kızlar üstünden cok gecmış ama ıns gorur de cevap verrsınız Ben de park yatak arayısındayım su an Ve sızın tavsıye ettgınız maxıma swıng otomatık sallanan besık pişyasada yok Yine de sormak ıstedım sıze, memnun kaldınız mı? Yoksa sadece ust kısmının sallanması sorun oldu mu sızler ıcın? Ben ıkı katı da sallanan ama elle sallanan modellerden mı almalıyım? İcine dosek olayını herhendı bı yatasa falan gıdıp rahatca halledebıldnz mı? Cok soru oldu ama cevap werrsenız cok mutlu edersnz benı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…