Ay Sedefcim uzun yazıyosun dedikçe kendini aşıyorsun. bu ne yavrum böyle...
sen de bursalı olmuşsun valla. ben de merak ediyorum bursayı. belki bir gün görürüm.
bu ay kesin veririz bence en az 3-4 kg. ben kendim için 5 kg istiyorum aslında. bu sabah 86.1 kg çıktım tartıda. yarın da düz 86 olsam keşke.
annem bizde bugün kızlar. off hiçbir şey yapmak istemiyor canım ama dünya kadar işim var. yarın sabah tartılıp kilo bildiriminde bulunmayı unutmayın ha. mezurayla da ölçülseniz süper olur.
ben belki bugün daha uğrayamam. yarın görüşürüz kızlar.

sen de bursalı olmuşsun valla. ben de merak ediyorum bursayı. belki bir gün görürüm.
bu ay kesin veririz bence en az 3-4 kg. ben kendim için 5 kg istiyorum aslında. bu sabah 86.1 kg çıktım tartıda. yarın da düz 86 olsam keşke.
annem bizde bugün kızlar. off hiçbir şey yapmak istemiyor canım ama dünya kadar işim var. yarın sabah tartılıp kilo bildiriminde bulunmayı unutmayın ha. mezurayla da ölçülseniz süper olur.
ben belki bugün daha uğrayamam. yarın görüşürüz kızlar.

ben kilo veremezken, benim diyetimle ablam kurumus erimis akmisss, buyur burdan yaakkk, parayi ben verdim ama benden baska yapan herkes zayifladi
 ben kilo veremezken, benim diyetimle ablam kurumus erimis akmisss, buyur burdan yaakkk, parayi ben verdim ama benden baska yapan herkes zayifladi  demekki bende var bir yanlislikk yada yaptigim bir yanlis var
 demekki bende var bir yanlislikk yada yaptigim bir yanlis var 

))
))