Kizlarrr günaydinnn, yazdiklarinizi okudum, simdi cevaplayim

Gül benim gittigim hastane Cekirgede canim, en son gecen sene mayis ayinda gelmistim ama öncesindede birkac sefer gelip gittim, bursanin carsisina gitmistim bikeresine, oradan aldigim ayakkabi ve canta hala duruyor ve hatta kullandigim cüzdanim bile bursadan 

) bu yazda gelmeyi düsündüm cünkü ani bir kararla abimin biri bursaya tasinmis, arkasindanda yurt disinda olan diger abim bursada isyeri acip oraya tasinmis.onlari görmeye gelecektim ama kismet olmadi.. hayat ne tuhaf kizlarr, bursayla hicbir alakamiz yokken tavsiye üzerine ben gittim geldim defalarca bir doktora ve simdi de ailemizin iki üyesi oraya yerlesti.
Ben hic yemek programlarina bakmiyorum kizlar yaaa, tokken bile canim biseyler istiyor sanki izledigimde, gül 1 ekimden 1 kasima kadar sende bugün ne giysemi izleeee, bak nasil gaza geleceksin Ivana Sert ve özge ulusoy un zerafetini görünce 

buara bence alisveris yapmayin kizlar yaa, bu mevsimde cok pahali olmaz mi? hem bayrama yakin zamanlar hemde kis aylarina ilk girilen ayda pahali olur. ayricaa 1 ay sonra belki bir beden daha incelmis olucaz 

Gülcüm cok iyi bir fikir bece, oglusu okula biraktigin vakitler icerisinde böyle bir kurs süper olur, ayrica neden ögrenemeyecekmissinkiiii, bilen herkes nasil biliyor. benim büyük ablamin kizida üniversiteyi yeni bitirdi.Ben yazin  Türkiyeye gittigimde daha yeni ise girmisti,is tecrübesi kazanabilmek icin yazilimci olarak basladi bakalim bir yerinden, süperzeka bir kizdir masallah, anadolu lisesini bile birincilikle bitirmisti. Mutlaka yap birseyler canim, sanada iyi gelir. benim akiberimde gelecek aydan sonra yavas yavas belli olacak artik. bende belki okula baslayabilirim, daha evvel bahsetmedim henüz kesin olmadigi icin ama bir randevum var gelecek ayin icinde.o randevudan sonra gidecegim yönü yavas yavas belirleyecem artik.
Vallahi Esracim aslinda tehlikeli isi cünkü italyan mutfagi üzerine restaurantlari var ama adam okadar yiyor yiyor yine masallah manken gibi. erkeklerin metabolizmasi  kadinlardan daha hizli calisiyor.. birde benimki asla ekmeksiz doymaz, makarna bile yese yaninda ekmek yer, neredeyse pizzayi bile ekmek arasi saracak 

Bazen canim öyle cok pizza istiyorkiii, arayipta getir diyesim geliyor. mesela dün aksam dizi izlerken Allahim bi aciktimmmmmm, dedimkii kizin yarim tane pizza yesen nolacakkii, söyle getirsin götür en azindan yarisini:18: sonra kendi kendimi telkin ettimm, kalktim disimi fircaladim oyalandim felan vakit gecsin diye, yesen nolacak kizim dedimm, ucunda yine acikmak yokmu sonucta felan diye kendi kendimi sakinlestirdim ve kendimle verdigim savasi ben kazandim, nefsim degil 

Esracim senin o 3-4 kilo fark var dedigin bence cok daha fazla kendini gösteriyordur, cünkü iskembeyi doldurarak yemiyorsun artik, dengeli yiyordun, ister istemez karnindada bir kücülme olmustur.bence sen bu 1 ay icerisinde en azindan 5 kilo daha hafiflersin canim.kasim ayina kadar 80 e düssen düsünsene birrrrr, neredeyse 20 kilo vermis olacaksin ve cok büyük bir rakam buuu yaa 

ayyy gaza geldim yine,umarim bende bi 3-4 kilo verrrim 1 ay bitiminde 

Buarada birsey oudum gecen burada karabugday diye, o nedir yaa, hic görmedim daha önce, cok zayiflattigini söylüyorlar ?
Yaaa kizlar bende cok sevindim sasirdim tabii düsünüpte ben yokken evde süpriz degisiklikler yapmaya calismasina.. oturma odasindada degisiklik yapmis ufak tefek, perdeyi degismis, televizyonlugu degismisti, birde yatak odasini komple degismisti ama keske yinede beni bekleseydiiiiii, o nekadar ince düsündüm uyum sagladim desede ben cok daha $Ik birseyler yapabilirdim.. Haklisin Esracim erkekler bizler gibi olamiyor ne yazikkii dekorasyon ve ince islerde.. bende aslinda süper degilim bu konuda ama kötüde sayilmam, izmirde yasayan ablam bu konuda ic mimarlara tas cikarirrr. nisanliyken evlerini sifirdan yaptirdilar, duvarlari fayanslari, kapi gecisleri bile, renk uyumlari, yani eve girdiginde diyosunki kesinlikle bu evi ic mimara vermisler diyosun. birgün izmirden bir elbise aldim, düz askili yazlik bir elbise.  eve geldik ablam aldi önüne elbiseyi, birde igne makas incik boncuk getirdi , bende napacak diye bakiyorum :18:  yarim saat sonra verdi elime ve taniyamadim, uygun sayilacak bir fiyata almistim iki yaz önce, o elbiseyi öyle bir hale getirdiki gören oldukca pahali bir elbise sanmaya basladii 

becerikli ve zevkli hatundur.
Gelelim bugüne KAHVALTIDA :  3 tane zeytin, 2 dilim peynir,domates, salatalik, 3 kasik yogurt, 2 dilim ekmek ve acik cay.
daha yesil cay icmedim, simdi kahvemi yaparken bir yandanda yesil cayimi yaparim..
kahvemi ve yesil cayimi ictikten sonra 1 saat bisiklet sürüp dus yapip cikarim, biraz nefes alayim disarida, bir kahve icip dönerim.