kizlarrr günaydinnnn, ben bugün itibariyle kendimi yarisa hazirlamaya basliyorum

$uanda bile kendimi hazir hissediyorum. regl im yaklastigi icin vücudum sisti, belki bundan dolayidir, belkide kilo almisimdir dikkat etmeyince, bilemiyorum ama neredeyse 73 kiloya yakin ciktim , hep bosa kürek mi sallami$ oldum yanii simdi ben

neyseeee, üzülmek yok, bugün 45 dakika birazdan, 45 dakikada aksam saatlerinde spor yapacam, ayrica evi temizlicemm sifr bana hareket olsun diye, belki aksam saatlerinde yapacagim sporu disari cikip yürüyerekte yapabilirim. ama tam olarak neler yaptigimi yapip tamamladiktan sonra yine eksiksiz yazacam.
KAHVALTI : 3 tane siyah zeytin, 2 dilim peynir, 1 dilim tam bugday ekmegi, iki kasik yogurt, domates, salatalik ve bir fincan acik cay ( tatlandiricili )
bu arada kizlar benim hayatimda seker denen sey asla yok, tatlida yesem seker kullanarak yapmiyorum, türkiyedeki diyetisyenimin verdigi bir tatlandirici var, dogal ve kalorisiz, cayima, kahveme ve son birkac gündür yedigim sütlü tatlima bile bu tatlandiriciyi kullaniyorum.
Esracimmm bence üzülmek yerine kendinle gurur duymalisin, baksana gül ve ben iki ileri bir geri git-geller yasayip bir arpa boyu yol katedememisizz. sen cok güzel zayifladin masallah canim
Elfida ho$geldin canim, tabiki katilabilirsin sende bize, Esraninda dedigi gibi motivasyonumuz artar..
Gül senin yazdiklarini okumak cok hosuma gidiyor, günlük yapilan siradan seyleri bile öyle keyif verici anlatiyosunki, insan ister istemez sana sempati duyuyor

vallahi bende ki$ ayalarindan nefret ediyorum canim yaa,havalar iyice bozuldu, yagmur camur basladi

kizlar yurt disinda yasiyorum ama bu dediginiz esnaflardan bende cok cektim eskiden oturdugum yerde, buraya tasinmadan önce, yakin olan baska bir sehirde oturuyordum. eski oturdugum yerde yol boyu sadece türklerin actigi dükkanlar vardi, dönercimi dersin, kahvehane mi dersin, oyun salonumu dersin, türk marketimi dersin, lottocumu dersinnnnnn,anlayacaginiz ne kadar türk dükkani var o sokaktaydi ve koca sokaktaki tek havali hatunda bendim, birde yalniz yasadigimi biliyorlar tabii..sanki hicbirinin anasi, bacisi, kizi yok asagilik heriflerin. agizlarinin payini birkac sefer verdim iyicee ve kimse kafasini kaldirip bakamaz bile oldular.. ama tabii uzun süre mücadele vermek zorunda kaldim bunlarla. neyseki tasinmisim yahuu cok sükürrr..
Latin dans kursuna gitmeyi bende cok isterdim ama bunun icin bir partner lazim, benimki hayatta benle dans kursuna gelmezzz
Esraaa, Elfida ve Güll ; Gül ünde dedigi gibi zayiflarken izleyecegimiz yoluda belirleyip yazalim kizlarr ve lütfen günlük kisada olsa bildirim yapalim..