9 buçukta başladım canım, çıksın dedim aradan.
Dün eşim uzun zamandır sakladığı bir şeyi söyledi bana. Babası geçmişteki bi tartışmada benle ilgili hoş olmayan şeyler söylemiş. O da dün ağzından kaçırdı. Akşamdan beri sersemleştim. Yaptıkları ilk şey değil. Ama insanın zoruna gidiyor. Kimseye anlatamamak daha zor. Annem babam bilse canına okurlar. Eşim gereken cevabı vermiş ama ben yine kötü hissediyorum. Bir de haftaya bize geliyorlar yüzsüz yüzsüz. Biz de mi böyle olucaz ya, allah korusun valla.
Ben de how i met your mother izliyodum önceden. Şimdi fırsat olmuyor. Barney safı ne yapıyor acaba, ona bakayım biraz bari.
bu erkek milletinin sülalesini sirtinda hacca götürsen yinede yaranamazsin, o yüzden sikma canini.. Masallah kocan dag gibi arkanda duruyorr, sana kimsenin laf etmesine müsade etmiyorsaaa, sana tavsiyem sen dur ve sadece hicbirseyden haberin yokmus gibi davran, umursama bilee cünkü kocan gerekeni yapiyor canimmmm..
benimkiyle gecen gün bir dizi seyrederken kaynananin gelinle diyalogunu gördüü, dediki benim annem olsa simdii bin tane is cikarirdi,, aa bunuda yap, surasi olmamis,,bununlatini kaldir vs....... hic bos birakmazdi diyip güldüü ve ben inanamadim, ciddimisin sen dedimm, evett dediii.. birde benimki cok düskün annesine ve tüm ailesine.. ben bigün onunla evlenecek olsam beni cok ezmeye kalkacaklar eminimkii, ve benimkide saygidan bazi yerlerde gerekeni yapmayacak onlarin yüzüne karsii... gözüm fena korkuyor yaaaa, birde ben bambaska bir insanin, bunlar cok baskaaa, dogu kültürüyle yetismislerrr, bende bati kültürüyle yetismis bir insanimmmm...
ama özetle $unu diyeyimkiii, o benim arkamda durabilecek olsa senin kocan gibii,ben herseyi göze alirdim onun icin ama sanmiyorummm.. o yüzden sen hic kafana takmaaa. huriii melekte olsan, dünyanin en hanimi, en güzelii, en mükemmelide olsann bu koca sülalesinin gelinle bir alip veremedigi oluyor mutlaka canim ;-@
eski esimin annesindende ben neler cekmistimmm ama eski esim Allah icin beni hep korudu o konuda ve kimse yanima bile yaklasamazdii..