AYY İNANMIYORUM GÜNDÜZ NE KADAR ÇOK KONUŞULMUŞ AKŞAM SAATİNDE HERKES KABUĞANA ÇEKİLİYOR SANIRIMBENSE GENELDE AKŞAMCIYIM
GÜZELBİRGÜN CANM EVET SADECE BASENLER İÇİN AMA BEN ÇOK MEMNUNUM.. AKŞAMKİ MENÜ..TAVUK PİRZOLA ET KISMINI KÜÇÜK KÜÇÜK KESTİM KEKİK PUL BİBER ZECEFİL ZERDEÇAL KİMYON KİŞNİŞ TUZ KESİNLİKLE YOK.. BU BAHARATLARI TAVUKLA MİXLEDİM 1 SAAT BEKLETTİM YAĞĞSIZZ TAVADA PİŞİRDİM MANGAL LEZZETİ VERDİ VALLA.. YANINA 2 ADET EKMEKSİZ KÖFTE YAĞSIZ TAVA VE EV YAPIMI YOGURT KEPEKLİ YULAFLI KISACA DUKAN EKMEĞİ 1 DİLİM BİR DE ZERO... ŞİMDİ İSE TATLANDIRILI ÇAY SAATİMDEYİM..SAAT 11 GİBİ EŞİMLE 20 DAK YÜRÜYÜŞ VE EVDE BASEN HAREKETLERİ![]()
azracim gündüz gercekten süper muhabbet oluyor burada, eskiden sadece diyetti ortak konumuz ama birbirimizi tanidikca bircok ortak dertli konularda cikiyor ortaya

hepimizin gündüz daha cok firsati oluyorr dogruu ama kizlar aksam yemegi faslini gecincede arada bir ugruyorlarr, denk gelmiyordur..aksam yemegin insani zImba gibi tok tutarr, cok lezzetli geliyor kulaga, afiyet olsun