yaa canimmesaj yolluyor cevap vermiyor, ertesi günü ariyor bu sefer acmiyor, yine ariyor,, aradaki arkadasi cok sevdigi ve yillarcada yaninda calismis bir arkadasi, ona ayip olmasin diye 5 kere arasa birinde aciyor,, yani anla halimi, durduk yere cikarmadim bu tatsizligi..kiza sinir oluyorum zaten benimkine deikki.. benimki bir yamuk yapsa aninda cakarim cünkü evimizle i$yeri yürüyerek iki dakika yok, isten cikar eve gelir, öglenleri iki saat dinlenir, onda bile saga sola gitmez eve gelir,, birde karaktersiz deildir bu konuda öyle cevresindeki insanlarin karisina kizina kasi gözü oynayan tiplerden deil Allah icin..
ilk baslarda cakmadim aslinda kizin niyetiinii, erkek arkadasi bazen telefonunu kapatiyor, kizda ona ulasamayinca benimkini ariyordu yanindami diyee.. aklima bisey gelmedi ama son zamanlarda hep benimkinin evde oldugu saatlerde özellikle ariyorr ve erkek arkadasi suan türkiyeye gittigi halde, benimkine mesajjj yolladi düsünebiliyormusunnn benim yanimda, canim sIkILIyor beni zurna bara götürürmüsünn diyee..
$imdii elinizi vicdaniniza koyun kizlar siz olsaniz sakin olabilirmiydinizzz
benim onun numarasini silmeme kizmazz, o gördügüm mesajdan sonra zaten kizsada bana tepki veremezzz, ben o kizin agzinin payini vermezsemm o daha devam edecek bizim huzurumuzu bozmaya yüzsüzz yüzsüzzz
sende cok iyi niyetlisin canim esinin ailesine karsii, tabii onlarda sana karsi anlayislidirlarr, Allah bozmasin insallah hicbirzaman..
offfffffff gercekten bebi$inle birlikte cok zorlanirsin ama napacaksin i$tee 1 hafta katlanacaksin hatirlari icinn..
hani bana diyorsun yaa evini ayir diyee, evimi ayirmadan daha kolay görebilecem bazi gerceklerii canim, bunlarin ailesi akrabasi, kuyrugu bitmezzz, simdideeee kardesi cikti basimizaa, üniversiteyi kazanamazsa buraya getirtecekmis birkac aya kadar,, iste oda gelirseee ozamannn ben aci gercekleriii dahada iyi görüpp sonraa belkide arkama bakmadan kacip gidecemm,, gercelten seviyorsakta herseyi birlikte yasar atlatir ve hala devam ediyor oluruz zaten yolumuzaa..
ben suanda cok sevdigimi saniyorum, oda öylee, engellere farkliliklara ragmen vazgecemiyoruz birbirimizden ama gercek sevgi olup olmadigini az daha yasayip birlikte görecezz bakalimm..
amannn neyyseeeee basinizi agrittiiimm kizlar bütün günn kusura bakmayinn..
sen istanbula gitsendee bizi arada bir düsünn canimm firsat bulursan..sana simdiden kolay gelsin![]()
Sen çok haklısın canım gösterdiğin tepkide. Ben de aynı tepkiyi verirdim böyle bir şey yaşasam. Eşimin evli bir arkadaşı vardı işten. Çok yakınlık gösteriyordu. Güya bana da hep selam gönderirdi. Bir gün karşılaştık kız yüzüme bakmadı. O gün dedim eşime bu kızla bir daha samimi olmanı istemiyorum. O da anladı beni ve çözdük meseleyi. Diyeceğim o ki haklısın fazlasıyla.
Kafana takma şimdi gelecekte olacakları. Sen işine diyetine sporuna yoğunlaş. Ne yapacağını o zaman gelince düşünürsün. Şimdi bu güzel günlerini zehir etme bence bunları düşünüp. Senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah.