- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
azracim senin icinde üzüldüm, basin sagolsun, bende cocuk yasta babami kaybettim,babamin kaybindan sonra yasadigim en büyük aci buydu zaten :-( pazar gününden beri gözümde yas kalmadi, yemiyorum icmiyorum, dün aksam adet olmama en az iki hafta olmasina ragmen üzüntüden kan gelmeye basladi, gözlerim alti mosmor, bir iki güne kadar kabullenir toparlanirim saniyorum, insanoglu neye alismiyorkii :-(
esracim cok sagol destegin icin, cok iyisin.. insallah esinin yeni isi hayirli olur.. kayinvalidenlerde geldikleri gibi sorunsuz giderler insallahh, gecici bir süre ne de olsa canim, gelip gecer... dogru söylüyorsun dua etmekten ve kabullenmekten baska yapacak bisey yok, ama erkek arkadasima karsi mahcup oluyorum, üzüntümü gizlemeye calisiyorum ama basaramiyorum, dün geldi ve saklamaya calissanda gözlerin herseyi anlatiyor dedi, cünkü gercekten gözkapaklarim kurbaga gibi sismisti aglamaktan ve göz altim morardi.. bende lütfen yanlis anlama dedim, aciklama yaptim, bu uzun zamanlik bir hikayeydii sonucta ve ilk askti, o yüzden onun toprak altina girmesini yakistiramadim ve gercekten etkilendim dedim ama bu unutamadigim icin üz´üldügüm anlamina gelmiyorkii.. yok yanlis anlamiyorum ama toparla kendini dedi O da, hüzünlü sarkilar dinleme, Allah in takdiri dedii, olgun davraniyor ama birazda tepkisini sakliyor gibi geldi dün bana, o yüzden bu sabah toparlandim, daha iyiymisim gibi davrandim.. cünkü onun yanlis anlamasini, üzülmesini istememmm aslaaa..
yaa hicbiriniz beni anlayamazsinizki bu konudaa, yasanmis ve bitmis bir hikayeydi ama hicbir zaman tam anlamiyla bitememisti, cünkü biz hep severek ayrildik, imkanlar sartlar uymadi,Allah istemedi demekki.. cok sevdim inkarda etmiyorum hep aklimin gönlümün bi tarafi ona aittii :-(
ama olamayacagi icin artik kendimi harab etmeyip önüme bakmak zorundaydim ve erkek arkadasimda güveni sevgiyi buldum, insan belli bir yastan sonra A$ktan daha farkli bir seylere ihtiyac duyuyor,, güven ve sevgi a$kin önüne geciyor yanii..
yine basinizi agrittimmm., affedinn..... bikac güne kadar tekrar o neseli sedef geri döner merak etmeyinn...
selam kızlarr , okuldan geldimm , kahvaltı yaptım , hemen bi bakayım nasılsınız diye , Sedefcim seni çok merak ettim tatlım , biraz daha iyi olmana sevindim , ama nolursun çok yıpratma kendini , Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllahhh , dualarını eksik etme çünkü şuan sadece ve sadece duaya ihtiyacı var ...