günaydın kızlar,
07:15 de uyandık. ama okula gitmedik. oğluşum nezle olmuştu hala geçmedi. hapşırıp duruyor. diğer çocuklara bulaşmasın diye götürmedim.
şimdi kahvaltı yapıyorum.
siz nirlerdesiniz bakem?
Esracım sanırım anneni doktora götürüyorsundur şu an. geçmiş olsun canım.
Sedefcim, aa nerde bu kız, heh orda mutfakta , kızz yeme onu yeemeee cıssss, yakaladım di mi? :)))
ben de ayıptır süülemesi simit yedim beyaa. evin karşısında fırın var. ekmek almaya diye gittim, çavdar ekmeği daha çıkmamış mecbur tandır ekmeği aldım bi tane de simit aldım
Ayyyyy beni cok yiyorr gibi lanse etmissinizzz, cok üzüldümmm yaaaaaa

)) kizzz Vallaa billaaa iki gün makarna yedim ama öglen yemeginde yedim ve bir tabak makarna yani alti üstü, onunda yarisi yogurttuuu zatennn , aksam yemegi niyetinede canim tatli seyler istiyor diye yemek yemeyip light sütle sekersiz ( dogal tatlandiriciyla ) sütlü tatli yaptim, yanii zaten benim her gün büyük bir bardak süt icmem gerekiyor, onu tatli olarak degerlendirdim.. veee Vallahi normalde diyette almam gereken kalorinin altinda kalori aldim ama dogrruuu yanii motivasyonumu kaybettimmmmmmmm, sanki bosa kürek cekiyormusum gibi hissedip gevsedim.
bu sabah benimkini firina yolladim ekmek alsin diye, bir tanede simit almis benim sevdigimi bildigi icin, bugün bir dilim light ekmek yerine ceyrek simit yedim, kalanini benimki yedi..
sabah 1 haslanmis yumurta, iki parca peynir, domates,ceyrek simit ve bir fincan cay ictim. simdi yesil cay iciyorum. inanmayacaksiniz ama 1.90 lik koca adam ve benim toplam tükettigimiz ekmek sadece 1 tane simitti koca kavaltida..
galiba idrar yollumu üsüttüm, cok hafif bir yanma hissediyorum, bol bol sivi aliyorum zaten ama yarina saniyorum doktora gidecem eger gecmezse. aslinda doktor hemen bizim evin karsisinda, doktora gitmekten nefret ediyorum diye hep erteliyorum gitmem gerekse bile. birde haddinden fazla üsüyorumm ben kizlarr yaaaaa,yani daha ki$ gelmedi ama ayagimda corap,üzerimde altli üstlü polar takimla oturuyorum ve üzerimdede polar battaniyee , Vallahi utanmasam kaloriferi bile acacam yani daha simdidennn :18: galiba kansiz mi kaldim nee
Bugün hic is yapmicam, disarida cikmayi düsünmüyorum, spor da yapmicam,bol bol sivi alip, meyve caylari icip, battaniyenin altinda isinacam, sonra banyoda sicak su yapip girecem icine, deniz tuzu koyacam icinede sicak suyun. güzel sicak bir du$, bütün günümü böyle gecirecem yani kizlar..
Senin oglusada sanada gecmis olsun Gül cüm.. en nefret ettigim hava baar havasidirr, illaki hep hasta olurum baharlarda,toparlanamiyorum.
Kiz bu arada hakkaten götürmüsün ne bulduysannn

sivilcelenmende bence son günlerde yagli yiyecekleri tüketmenden kaynaklaniyor olabilir..
ayyy yine destan döktürmüsümmmm