Selammm bacimmmmmm, yine bennn,,
Benim diyet olayi rota degistirdi bacimmm, cumartesi günü icin cok önemli bir acilisa davet edildim.. icim kipir kipirrrrrrrr, benim icin cok önemli cünkü bu olayyyyyyyyyyyy...icten ice malum $ahisin beni davet etmesini bekliyordum 3 gündürr

az önce konusurken lankkk diyeee cumartesi naaptigimi sorduu.." hicbirsey " dedim o an caktirmamaya calissamda panikledim

sirf bu acilis icin cumartesi gününe kadar detoxa basliyorum.. Protein detoxu.. ayyyy cok heyecanliyimmm, umarim güzel gecer hersey hayirlisiyla istedigim gibi olur..
ayy cocuklar ne tatli görünüyordur gösteri yaparken..Allah ailelerine bagislasin hepsini..
kizzz insallah senide gaza getirecek biseyler olurda bian önce baslarsin bacimmm, daha bundan iyi duami olur
ben sabah yine 4,30 - 05.00 gibi, 1 saatlik tempolu yürüyüsüme cikacam, eve dönüncede vücut sicakken dambillarla calisiyorum.. oda sürüyor yaklasik yarim saat kadar..
bu azmimi bir koruyabilsemmmmmmmm,, ahhhhhhh nerdeeeeee... bi hevesle baslayip yarida birakinca bi halta yaramiyorkiiiiii
bu arada bugün yediklerim:
Sabah ;Kücük bir tabak et köfteli patlican yemegi
aksam ; 2 kücük kase bol limonlu mercimek corbasi ( bolc tombul sari biber tur$usuyla )
ne yazzikkkiiiiiiiiiiii 2 dilim kek

( gecen arkadaslarim geldigi zamandan kalmaydiii... olmayacak evde isteeeeee, olunca yiyor insan )
1 tane portakal ve 2 tane kiwii..
cok su ictimmmmm.. belki 3 litreyi gecmistir..... 1 fincan nescaffee, 1 fincanda Türk kahvesi ictim..
yani bugünümü bu iki dilim kek bozduuuuu