Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meleklerine kavuşman dileğileee...canıım tüylerim diken diken oldu yazını okuyuncaa..ne güzel yazmışsın ne güzel anlatmışsıın,sanki senin yanındaymışçasınaa hissetiim resmen..hakında hayırlısı ne ise o olsun canım beniim..şimdideen seni tebrik ediyoruum,,güzel haberini almamız dileğileee::sevgiler:)

BÖLÜM 41
Kırkbir kere maaşallah ..:nazar: . ultrason resımlerını verıyorlar elıme .. sankı gulumsuyorlar bana .. öyle parlak ışıklar halındeler kı hayran olmamak elde degıl ...bır perşembe gunu hayata merhaba dedıler .. bır pazar gunu hayata tutunmaya çalışıyorlar ....Allahım ne olur yardım et onlara sımsıkı tutunsunlar annelerıne ..bırakmasınlar benı .. cunku ben hiç bırakmak ıstemıyorum onları .. onlarla neler yapacagım ben.... kendı ellerımle pastalar yapacagım dogum gunlerınde ..kolluk takıp mınık kollarına cocuk havuzunda oynayacagım onlarla ...beraber evcılık oynayacagım .. mınık trenlere bınecegız beraber ... .. benımle kalın canlarım .. bırakmayın benı :1no2:

cans çok güzel bir tedavi süreci geçirmişsin.umarım hayırlısıyla güzel haberleri almakta nasip olsun.kendine dikkat et canım.

BÖLÜM42
....Tamı tamına 15 gun suren hayattımın en anlamlı ve en guzel yolculugu bugun bıttı ..... yarın başka bır yolculuga cıkmaya hazırlanıyorum bavulumda umutlarımla.....
..........Transfer bıttı.yukarıya odama cıkartıyorlar benı .Son derece nazık hareketlerle yataga doğru kayıyorum.Eşim alnımdan opuyor benı .. ''Hoşgeldınız '' dıyor
..transferı anlatıyorum ona . çocuklar gıbı mutlu oluyoruz... Yaklaşık 3 saat dınlenecegım... diğer merkezlerdekı gıbı '' kalkın artık '' mantıgı burada gecerlı degıl. Kendınızı ne zaman hazır hıssedersenız gıyınebılırsınız dıyor hemşıre.....Yanımda getırdıgım kadın dergılerın okuyorum.tv seyredıyoruz . çay kahve içiyoruz . hiç sıkılmıyoruz....
......Bır sure sonra Osman hoca gelıyor yanımıza. hayırlı olsun dıyor . kısa bılgıler verıyor bıze ..
.......... Gunlerden pazar . olmasına ragmen . butun ekıp burada...Bızden daha azımlı ve daha dıkkatlı calışıyorlar..transferı ve yumurta toplama işlemlerını Osman hoca kendısı yapıyor ..Sizi o kadar guzel motıve edıyorlar ki negatif bırseyler dusunmeye fırsat bulamıyorsunuz ..
..... inşallah bana ve tum arkadaşlarıma hayat gulen yuzunu gostermeye devam eder...

canım o kadar etkilendin, o kadar duygulandım ki anlatamam.... sanki senin yanındaymöışım...senle beraber bunalrı yaşamış gibiyim...alalhım ne olur bu güzellikleri daim ettir....bebişleri cananı hiç bırakmasınlar....

ve ben inanıyorumki bize o hamileyim haberinide vereceksin allahın iziniyle....şimdi hamileliğinin tadını çıkarma zamanı...kendine çok dikkat et...herşey gönlünce olsun inşallah...a.s.

cans tedavin hayırlı olsun
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
allah tamamına erdirsin

cans tebrikler hayırlı sonuclarıı bekliyoruz allah tamamına erdirsin arkadasım:CüvCüv:

Meleklerine kavuşman dileğileee...canıım tüylerim diken diken oldu yazını okuyuncaa..ne güzel yazmışsın ne güzel anlatmışsıın,sanki senin yanındaymışçasınaa hissetiim resmen..hakında hayırlısı ne ise o olsun canım beniim..şimdideen seni tebrik ediyoruum,,güzel haberini almamız dileğileee::sevgiler:)

... cok tesekker ederım .. kalbımde ve dualarımdasınz

cans çok güzel bir tedavi süreci geçirmişsin.umarım hayırlısıyla güzel haberleri almakta nasip olsun.kendine dikkat et canım.

inşallah canım ..inşallah hep beraber ...

canım o kadar etkilendin, o kadar duygulandım ki anlatamam.... sanki senin yanındaymöışım...senle beraber bunalrı yaşamış gibiyim...alalhım ne olur bu güzellikleri daim ettir....bebişleri cananı hiç bırakmasınlar....

ve ben inanıyorumki bize o hamileyim haberinide vereceksin allahın iziniyle....şimdi hamileliğinin tadını çıkarma zamanı...kendine çok dikkat et...herşey gönlünce olsun inşallah...a.s.

canım cok ama cok tesekkurler .. sıcacık yuregınle hep yanımda oldun ...inşallah yuzumuz gulecek ..

cans tedavin hayırlı olsun
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
allah tamamına erdirsin
cok tesekkur edrım canım .. sıra sen de inşallah su gıbı akıp gıder tedavın .. mayadakı ızlenımlerını beklıyorum ..

cans tebrikler hayırlı sonuclarıı bekliyoruz allah tamamına erdirsin arkadasım:CüvCüv:

cok tesekkurler canım .. inşallah sen de yenı başladıgın hayatında armaganını alırsın ..

rabbim inşallah emeklerinizi zayi etmez mutlulugunuz daim olsun tüm olmayanlara taddırsın allahım içinde bizede hayırlısıyla :Saruboceq:

mutluluğa giden yolda bir engeli daha aştın sevgili arkadaşım.hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.............

rabbim inşallah emeklerinizi zayi etmez mutlulugunuz daim olsun tüm olmayanlara taddırsın allahım içinde bizede hayırlısıyla :Saruboceq:

inşallah canım .. ugrasıyoruz çabalıyoruz ..allah inşallah mukafatlarımızı verecek

mutluluğa giden yolda bir engeli daha aştın sevgili arkadaşım.hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.............

cok tesekkur ederim canım ....bılıyorsun engeller ve zorluklar aşılmak ıcındır .. sızden aldıgım bu guzel enerjıyle engellı koşuda rekor kıracagım gıbı gelıyor süprizzzzz
dualarımdasın ..inşallah sıra sana da gelecek hep bırlıkte dertlesecegız ..

inş her şey gönlune gore olur.............guzel haberını bende beklıyorum canım

CANANCIM YAZILARININ HEPSıNı OKUDUM VE GERÇEKTEN BÜTÜN DUYGULARINI YAZIYA DÖKÜŞÜN BENı ÇOK DUYGULANDIRDI .. ıNŞ OLUMLU SONUÇ ALACAKSIN..
ALLAHIN ıZNıYLE BENDE MAYADA YAPTIRACAM TÜP BEBEĞı SENıN ANLATTIKLARINDA BANA YAPRDIMCI OLDU MERKEZ SEÇME KONUSUNDA BEN ıNANIYORUM SENıN BAŞARACAĞINA...
DUALARIM SENıNLE ... ıKıZ OLUCAK BENCE :emir_bebek::emir_bebek:

inş her şey gönlune gore olur.............guzel haberını bende beklıyorum canım

..cok tesekkur edrım canım ... inşallah hep beraber ..

CANANCIM YAZILARININ HEPSİNİ OKUDUM VE GERÇEKTEN BÜTÜN DUYGULARINI YAZIYA DÖKÜŞÜN BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI .. İNŞ OLUMLU SONUÇ ALACAKSIN..
ALLAHIN İZNİYLE BENDE MAYADA YAPTIRACAM TÜP BEBEĞİ SENİN ANLATTIKLARINDA BANA YAPRDIMCI OLDU MERKEZ SEÇME KONUSUNDA BEN İNANIYORUM SENİN BAŞARACAĞINA...
DUALARIM SENİNLE ... İKİZ OLUCAK BENCE :emir_bebek::emir_bebek:

..merhaba canım cok teşekkur ederım .. inşallah tedavı su gıbı gecer ve hep bırlıkte kutlarız .. Mayayı seçmekle gercekten ısabetlı bır karar verdıgını goreceksın .. inşallah mujdelı haberlerını beraber kutlarız ...

canan kardeşim hayırlı ve de ugurlu olsun inşaallah.işte bütün sıkıntılar bitti ve artık anne adayı olmanın tadını çıkar....seni hep takip ediyorum.seninle sevinip senin yazdıklarınla hüzünlendik.acaba bendemi mayaya gitsem diye düşünüyorum ama erkek doktor fikri beni rahatsız ediyor...ne yapsam acabafisfisfis

BÖLÜM 42
.. Yenı bır sayfa açıyorum hayatıma ..yanıma umutlarımı ve inançlarımı alarak yenı bır yolculuga cıkıyorum ... bugun transferımın bırıncı gunu .. umutluyum ..inanaçlıyım ...
Turk fılmlerını cok severım ben .. tekrar tekrar seyrederım... Gençkızların masumlugunu . bayan oyuncuların elınde kadeh şuh kahkahalar atarken ağlamaya başlamasını ... Fakır kız kezbanın parıs maceralarını ... hepsını ama hepsını severım .. Bu fılmler içinde benı cok etkıleyen ve hala karelerı beynımde olan bır tanesı var kı .... bu sabah hatılayıverdım bırden...
......... ''Boş beşik '' başrolde Fatma Gırık ın oynadıgı şu meşhur fılm ... fılmde guzeller guzelı fatma gırık sevdıgı oba beyıyle evlenır .. masallardakı gıbıdır herşey .. gunler aylar yıllar gecer .. ancak bır turlu gelmez cok ıstenılen bebek ... bakışlar degısır once cevrede ...sonra arkasından konusurlar taze gelının ... dedıkodular başlar .. kendısı de farkındadır ... o ıstedıkce ağladıkca dualar edıp adaklar adadıkca daha da uzakasır o guzel bebek ... her şeye razı olur .. hatta uzerıne kuma getırılmesıni bıle kabul eder..butun umıtler bıtmışken hamıle kalır .... şenlıkler yapılır ...bayramlar yapılır
...... Neden bıze de gelmesın o mucıze ?.. neden bıze de vermesın allahım o guzel yanaklıyı ... bıze dusen sadece ınanmak ve hayata sarılmak umut etmek .... allah mutlaka gorecektır

...NOT ..Gerçi fılmde bebegı kartal kapıp goturuyor ama ne de olsa turk fılmi ( cunku hıç bır kartal bır bebegı kapacak kadar kotu degıldır ...yerimseniben .. )

canan kardeşim hayırlı ve de ugurlu olsun inşaallah.işte bütün sıkıntılar bitti ve artık anne adayı olmanın tadını çıkar....seni hep takip ediyorum.seninle sevinip senin yazdıklarınla hüzünlendik.acaba bendemi mayaya gitsem diye düşünüyorum ama erkek doktor fikri beni rahatsız ediyor...ne yapsam acabafisfisfis

canım cok teşekkur ederım ... ınan işin manevı boyutu hakkında neler dusundum kımlerden fıkır aldım bılemezsın .. bunları daha sonra paylasacagım burada .. bence derdı vern allah dermanını da verecektır .. belkı de senın dermanın hiç ummadıgın bır yerden olacak ... maya cok guzel bır yer .. erkek dr konusun bence fazla irdeleme .. allahın sonsuz bagışı vardır .. ne kadar ısabetlı karar verdıgını goreceksın ... gorusmek uzere ..

Cans, yazdıklarını okuduğum kadarıyla tıbbi olarak herşey yolunda gitmiş çok şükür. bundan sonrası Allah'ın ol demesine kalıyor senin de dediğin gibi... ınşallah o 3 bebek sana hayırlı evlatlar olurlar... bu heyecanla karışık tatlı romantizminin hiç bitmemesi dileğiyle...

BÖLÜM43
Bugun tedavının bırıncı gunu .. şimdiden salonda yattıgım kanepenın etrafında kocaman bır dagınıklık tepesı oluşmuş durumda .. Gunluk gazeteler, dergıler ,laptobun şarjı , lost cd lerı , elıf şafak ın aşk kıtabı , su şişeleri , sırf tembellıgımden kaldırmadıgım meyve tabagım , çıkolata ve bıskuvı kırıntıları , cesıtlı ebatlardakı yastıklar .....vs vs...
... saat ılerledıkce kanepe, tv , bılgısayar üçlusuyle gecırmeyı hayal ettıgım gun sayısı dusuyor ..sabah oldukca kararlıydım oysa .. once 5 tam gun dınlenırım dııyordum .. ( nasılsa raporum da var ) .. öğleye dogru sayı 3 gune dustu .. akşamustu ıse 2 gunde karar kıldım ....
. . Hiç sıkılmıyorum ama ..dostlarım benımle .. kendıme zaman ayırıyorum .. moralım super .. hiç endışe ve telaş yok .. ohhhhhhh tatıl ...hep hayal etmezmıydım şöyle evde guzel bır dınlensem dıye .. işte gun bu gun ...mirmirmirmir

Back
X