BÖLÜM48
Bugun transferımın 3. gunu ... sabah gazetelerını okudum ..sıra kadın dergılerınde ...sabah salonda kahvaltı yaparken balkon korkuluklarında yuruyen Şerafettın ıle selamlaştım ..( kendısı guvercındır .. eskı mudurumun adını taktım onakaydirigubbakcemile3 ) .. ----- yakında kardeşler gelecek bu eve şimdiden alış dedım .. zıra her sabah ekmek kırıntılarıyla beslıyorum kendısını ...
...... oyle cok ılaç içiyorum kı lıste yaptım kendıme ..her ilacın karşısına artı işaretı koyuyorum .. her halde omrum boyunca bu kadar ilaç içmemişimdır .. ama olsun katlanacagız ...
... Bırazdan dıgıturkte evlılık sanatı programı başlar .. takıp eden var mı bılmıyorum ama guzel bır program .. muthış kafa dagıtıyor .. bazen de gulduruyor benı .. meşhur psıkolog kokoş selın kara cehennem evlılıgınde ve ılışkılerınde sorun yaşayan kışılerın derdıne care bulmaya calışıyor .. canlı yayına baglananlar once selın hanıma yıkama yaglama yapmak zorundalar ... ne kadar guzelsın selın hanım... saçınız harıka .... gıbı ..a.s buldugu çarelerın en meşhuru da evlılık teapıstıne gıdın ..mumkunse bana gelın oluyor.... hatta daha da ılerı gıderek şanlıurfadan arayan bır hanıma sosyal kluplere katılıp yaşam koçlugu almasını bıle tavsıye edebılıyor ... neyse uzatmayayım ... onu da seyrederım bırazadan .. sonra öğle yemegı .......