Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakkında hayırlısı canım.. inşallah inanç ile birlikte olacak herşey.. bizzim geçtiğimiz yol çok zor, dikenli,taşlı daracaık bir yol.. bu da bizim sınıvımız belki de sabrederek, şükrederek yenicez, geçicez belki de.. seni tebrik ediyorum harika bi günce olmuş, okudum her satırını ve moralim düzeldi, pes etmemek gerektiğini düşündürdün bana.. allah kısmet ederse haziranda gidicem ben de..inşallah hepimizin yüzü güler bir gün.. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

canlarım yolaaaa cıkıyorum bebeklerime kavuşmak için geliyorum inşallahhhh.dua edin.inşallah mayada görüşebiliriz kızlarrr ben daha adet de olmadım 5 gün geçti.artık orda beklicem yarın ultrasonda kist görürsek ondandır yada belki bi ihtimal mucize olacak ama ümit etmek istemiyorum kızlar hayal kırıklığı yaşamaktan yorulmak istemiyorum daha tedavimin başında hepinizi öpüyorummmmmmmm canımmm canancım sende bebişlere iyi bak inşallah görüşürüz...hihoyyyt

BÖLÜM47
Transferimin 2 . gununde oldugumu soylemiş miydım ? .. Guzel gecıyor zaman ... sabah gazetelerını okuduktan sonra guzel bır fılm ızledım dvd de ..Adı '' dejavu '' zamanda gerıye donuşlerı anlatan aksıyon fılmı .. çok guzel oyaladı benı ... bu arada sık sık ınternete gırıp sohbet ettım .Telefonla konuştum arkadaşlarımla ...
.... Bu arada Mayadan Şerife Hemşire aradı benı ..canım benım yaaa... özlemışim sesını ...Transferım donemınde istanbulda semınerdeydı .. goruşememiştık . Neşelı bır sohbet yaptık telefonda .. öyle bır motıve ettı kı benı agzım kulaklarımda kapattım telefonu ...
..... Evet evet doguracagım ben .. ikiz ... hatta üçüz ..:sm_cool:

... Kendı kendıme oyalanıyorum evımde .. hiç sıkılmıyorum ..bol bol dua edıyorum .. kıtap okuyorum .. bır şeyler yıyorum ..tv seyredıyorum . ıntrnete gırıyorum .telefonla konusuyorum ... inşallah olacak .....

canım benim olacak inş ben biliyorum....
ve senin böyle :CüvCüv: hallerini görecez
ayılıp bayılacaksın sıcaktan yerimseniben
sonra da böylelaelaelaelaelae olacaksın ....
bebişler seni böyledelikafadulden yapacaklar....

merhaba arkadaşlar
bende mayıs 16-17 gibi mayada olacağım bu tarihlerde gideceklerle orda görüşelim tanışalım

canlarım yolaaaa cıkıyorum bebeklerime kavuşmak için geliyorum inşallahhhh.dua edin.inşallah mayada görüşebiliriz kızlarrr ben daha adet de olmadım 5 gün geçti.artık orda beklicem yarın ultrasonda kist görürsek ondandır yada belki bi ihtimal mucize olacak ama ümit etmek istemiyorum kızlar hayal kırıklığı yaşamaktan yorulmak istemiyorum daha tedavimin başında hepinizi öpüyorummmmmmmm canımmm canancım sende bebişlere iyi bak inşallah görüşürüz...hihoyyyt

inşallah canım .. belkı de kendılıgınden gelır melegın .. ama olmasa da uzulme tedavıye başladın sayılır .. dogru yerdesın .. mayada goruşmek uzere ..

canım benim olacak inş ben biliyorum....
ve senin böyle :CüvCüv: hallerini görecez
ayılıp bayılacaksın sıcaktan yerimseniben
sonra da böylelaelaelaelaelae olacaksın ....
bebişler seni böyledelikafadulden yapacaklar....

Nasıl pırıl pırıl bır kalp .. nasıl guzel bır ınsansın sen .. cok teşekkur ederım canım ... yuregıne saglık ..

merhaba arkadaşlar
bende mayıs 16-17 gibi mayada olacağım bu tarihlerde gideceklerle orda görüşelim tanışalım

hayırlı olsun canım .. inşallah senın de tedavın benımkı gıbı çabucak ve guzel gecer .. gelınce goruşmek uzere..

kızlarrr ben geldim mayadayım odaya yerleşip hemen nete girdim .öğleden sonra osman hocayla görüşmeye gidicem inşallah.bakalım neymiş bu yumurtaların derdi.a.s.

orkidecim hayırlı olsun canım inşallah bende o zamana kadar burda olursam görüşürüz

BÖLÜM48
Bugun transferımın 3. gunu ... sabah gazetelerını okudum ..sıra kadın dergılerınde ...sabah salonda kahvaltı yaparken balkon korkuluklarında yuruyen Şerafettın ıle selamlaştım ..( kendısı guvercındır .. eskı mudurumun adını taktım onakaydirigubbakcemile3 ) .. ----- yakında kardeşler gelecek bu eve şimdiden alış dedım .. zıra her sabah ekmek kırıntılarıyla beslıyorum kendısını ...
...... oyle cok ılaç içiyorum kı lıste yaptım kendıme ..her ilacın karşısına artı işaretı koyuyorum .. her halde omrum boyunca bu kadar ilaç içmemişimdır .. ama olsun katlanacagız ...
... Bırazdan dıgıturkte evlılık sanatı programı başlar .. takıp eden var mı bılmıyorum ama guzel bır program .. muthış kafa dagıtıyor .. bazen de gulduruyor benı .. meşhur psıkolog kokoş selın kara cehennem evlılıgınde ve ılışkılerınde sorun yaşayan kışılerın derdıne care bulmaya calışıyor .. canlı yayına baglananlar once selın hanıma yıkama yaglama yapmak zorundalar ... ne kadar guzelsın selın hanım... saçınız harıka .... gıbı ..a.s buldugu çarelerın en meşhuru da evlılık teapıstıne gıdın ..mumkunse bana gelın oluyor.... hatta daha da ılerı gıderek şanlıurfadan arayan bır hanıma sosyal kluplere katılıp yaşam koçlugu almasını bıle tavsıye edebılıyor ... neyse uzatmayayım ... onu da seyrederım bırazadan .. sonra öğle yemegı .......kaydirigubbakcemile4

BÖLÜM48
Bugun transferımın 3. gunu ... sabah gazetelerını okudum ..sıra kadın dergılerınde ...sabah salonda kahvaltı yaparken balkon korkuluklarında yuruyen Şerafettın ıle selamlaştım ..( kendısı guvercındır .. eskı mudurumun adını taktım onakaydirigubbakcemile3 ) .. ----- yakında kardeşler gelecek bu eve şimdiden alış dedım .. zıra her sabah ekmek kırıntılarıyla beslıyorum kendısını ...
...... oyle cok ılaç içiyorum kı lıste yaptım kendıme ..her ilacın karşısına artı işaretı koyuyorum .. her halde omrum boyunca bu kadar ilaç içmemişimdır .. ama olsun katlanacagız ...
... Bırazdan dıgıturkte evlılık sanatı programı başlar .. takıp eden var mı bılmıyorum ama guzel bır program .. muthış kafa dagıtıyor .. bazen de gulduruyor benı .. meşhur psıkolog kokoş selın kara cehennem evlılıgınde ve ılışkılerınde sorun yaşayan kışılerın derdıne care bulmaya calışıyor .. canlı yayına baglananlar once selın hanıma yıkama yaglama yapmak zorundalar ... ne kadar guzelsın selın hanım... saçınız harıka .... gıbı ..a.s buldugu çarelerın en meşhuru da evlılık teapıstıne gıdın ..mumkunse bana gelın oluyor.... hatta daha da ılerı gıderek şanlıurfadan arayan bır hanıma sosyal kluplere katılıp yaşam koçlugu almasını bıle tavsıye edebılıyor ... neyse uzatmayayım ... onu da seyrederım bırazadan .. sonra öğle yemegı .......kaydirigubbakcemile4

günaydın canım benim iyi oldugunu öğrenmek banada iii geliyo
ya o kadının (kokos psikolog) tek bildiği kocanıza öyle davranın böyle davranın demek...
kendi evde nasıl acaba kaydirigubbakcemile3

BÖLÜM48

cans ne kadar güzel geçiyor transferin.:nazar: benim de 3. günüm. sinirlenmemem gerek ama eşimin sorumsuzlukları ve bitmeyen iş problemleri beni delirtti. dünden beri yapmayayım diyorum ama moralim çok kötü. bu halde benimkiler tutarsa allah berince veriyor diyeceğim. senin test 8 mayıs mı benimki 2. gün transferi o nedenle 9 mayıs. inşallah güzel haberlerini alacağız :CüvCüv:

cans ne kadar güzel geçiyor transferin.:nazar: benim de 3. günüm. sinirlenmemem gerek ama eşimin sorumsuzlukları ve bitmeyen iş problemleri beni delirtti. dünden beri yapmayayım diyorum ama moralim çok kötü. bu halde benimkiler tutarsa allah berince veriyor diyeceğim. senin test 8 mayıs mı benimki 2. gün transferi o nedenle 9 mayıs. inşallah güzel haberlerini alacağız :CüvCüv:

ya canım benim sıkma canını hormanlar fazla calısıyo...

gülerek bakmaya calısda bebişlerde hayatın güzel oldugunu düşünüp gelmek istesinler...
:emir_bebek: :CüvCüv:

ya canım benim sıkma canını hormanlar fazla calısıyo...

gülerek bakmaya calısda bebişlerde hayatın güzel oldugunu düşünüp gelmek istesinler...
:emir_bebek: :CüvCüv:

canım sağol ama bilmiyorum bu hayat güzel mi :bbo: ben daha arkadaşlarıma bile diyemedim tüp yaptırdığımı bu sorumsuz adamdan çocuk mu yapacaksın diyecekler diye. zaten ben onu boşverip kendim için yapmaya karar vermiştim ama yine canımı sıktı işte. güzel birşeylerle oyalanayım diyorum ama yapamıyorum. neyse herşey olacağıma varır :sm_confused:

merhaba canım ... bılıyorum zor ama imkansız degıl .. hiç bır seyı takma kafana .. senın de dedıgın gıbı bebegi senın ne kadar ıstedıgın onemlı .. cunku o senın bır parcan .. kımseyı kafana takma hatta eşinı bıle .. moral bozucu şeyler olacaktır ama rafa kaldırmakta yarar var ...hiç olmazsa 15 gunlugune . o kadar zahmet cektık .. ugraştık .. emınım o kucucuk 2 mınık annelerıne sımsıkı tutunacaklar ... takıp ettıgım kadarıyla kedın ve kopegın varmış onlarla oyalan .. benım ılk hamılelıgımde bır kopegım vardı adı dodo ... onunla ılgılenırken bır de baktım hamıleyım .. sonu gelmedı ne yazık kı ...yanı canım her şeyı boşver .... kendını dusun ... bebeklerını dusun ... benım test tarıhım 8 mayıs .. 3 . gun transferı 8 hucrelı 3 embrıyo yerlestırıldı .. inşallah ıkımızde mutlu sonucu alacagız .. ocak annelerı topıgınde buluşacagız ... ankarada olsan senınle cıkar dolaşırdık .. kahve içerdık .. pızza yerdık .. destek olurduk bırbırımıze .. uzme canım kendını ....

sağol cans takmamaya çalışıyorum. köpeğim de veterinerde kaldı büyük köpek ve uğraşması zor beni çok yorardı. herhalde yarın alırız. oğru kafa dağıtıyor moral oluyor bana a.s kedi genelde uyuduğu için varlığıyla yokluğu bir :roflol:
evet yaaa keşke ankarada olsaydım ya da sen istanbulda. şu ara ikimiz de evdeyiz azıcık gezerdik. ben haftaya işi dönüyorum valla o bile iyi en azından kafa dağıtacak. sen daha dinlenecek misin? iyi bak kendine ve bebişlerine canım a.s.:emir_bebek::ecrin_bebek:

canım sağol ama bilmiyorum bu hayat güzel mi :bbo: ben daha arkadaşlarıma bile diyemedim tüp yaptırdığımı bu sorumsuz adamdan çocuk mu yapacaksın diyecekler diye. zaten ben onu boşverip kendim için yapmaya karar vermiştim ama yine canımı sıktı işte. güzel birşeylerle oyalanayım diyorum ama yapamıyorum. neyse herşey olacağıma varır :sm_confused:

canım benim böyle şeyler hep oluyo hele bu kocalar tamamen insanı deli etmek için ugrasıyo...

sana bir kitap tavsiye edeyim oku hem eglen hemde öğren

anneee anne oluyorum adı

ayse aydın yazarı

cok keyifli hekafa dağıtmak için ideal...

karamsarlık daha cok seni yorar izin verme bitanem...

bizler hep senin yanındayız....:enbuyukkk:

esrak sağol canım o kitabı duymuştum alıp okuyayım bari zaten elimdeki kitap da bitiyor. valla iyiki burası var en üzgün olduğun zamanlarda tanımadık insanlar destek oluyor. teşekkürler :1hug:

arkadaşlar benimde 7 mayıs test günüm 4 ebriyo yerlerştirildi.ama ilkindede 4 tü ve kimyasal gebelik olmuştu.şu an hiç bi belirtim yok ve çok korkuyorum ya olmazsa diye.kafayı yemek üzereyim.

umudumsun zaen çoğu kişi de hiçbir belirti olmuyo. ben bugün 4. günde oluğum için hala devam eden hafif kasık ağrım ve göğüs ağrım var ama gögüs ağrım yumurtalar toplanacakken başladı biliyoum ki ilaçlardan. kasık ağrısı da transfrden ve geçecek. aaaa bak iğnelerden bir de kalçalarım ağrıyor :roflol: ilkinde kimyasal faln hamile kalabilmişsin inşallah bu sefer herşey daha iyi gidcek ve bebeklerini kucağına alacaksın

Back
X