Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgılı cans mrb yarın senın icin buyk gun ısllh ıstedıgın gıbı bır sonuc alırsın dualrım senın le olucak emın ol ben o mutlu haberı aldım ve gerı dondum ısllh sende öle bır sonucla yuvana gerı dönersın canım merakla haberını beklıoruz ıslhh hayırlısı olur senın ıcınn:)) bende kampandyadan hamıle kaldım sende bılıosun canım.. ALLAHA EMANET OLL...

BÖLÜM 58
...Nasıl guzel bır akşamustu gecırdıgımı tahmın bıle edemezsınız .... Kadınlar kulubunden bır çok arkadaşımın Mayada tedavı gordugunden bahsetmiştim sanırım ... Nil ın '' butun kızlar toplandık toplandık '' şarkısına inat sevgılı dıptıstıs, sevgılı esel 83 , sevgılı baby twin ve ben cans MAYADA buluştuk ... Mayanın ust katındakı cafesınde nefıs bır havada teras keyfı yaptık ...Şerife ve gül hemşıre de eşlik ettıler bıze . her zamankı mısafırperverlıklerıyle çay ve kurabıye ıkram ettıler.. Sohbet inanılmaz guzel ve keyıflıydı .. Hatta esel ın ıstanbuldan gelen çok tatlı arkadaşı tup bebek uzmanı olarak ayrıldı masadana.s
......Bugun arkadaşlarla tanışınca dogru yerde oldugumu bır kez daha anladım... Bılgısa yar ekranından acıları ve mutlulukları paylaştıgımız sevgılı dostlarımı karşımda gormek inanılmaz guzeldı ... Acaba kadınlar kulubune uye olanları ozellıkle mı bır araya getırıyorlar dıye düşünmedım degıl ... Tıpkı mayanın hemşıre kadrosu gıbı ..... Boylesıne sevımlı , içten , guzel ve tertemız kalplerı tanımak ve sohbet etmek benım için çok ozeldı ....
..........Bır an kendımı unutup onlar için butun kalbımle dua ettım .. inşallah allahım inşallah ruyalar gercek olsun .. hayat bıze hep gulsun ...

BÖLÜM 58
...Nasıl guzel bır akşamustu gecırdıgımı tahmın bıle edemezsınız .... Kadınlar kulubunden bır çok arkadaşımın Mayada tedavı gordugunden bahsetmiştim sanırım ... Nil ın '' butun kızlar toplandık toplandık '' şarkısına inat sevgılı dıptıstıs, sevgılı esel 83 , sevgılı baby twin ve ben cans MAYADA buluştuk ... Mayanın ust katındakı cafesınde nefıs bır havada teras keyfı yaptık ...Şerife ve gül hemşıre de eşlik ettıler bıze . her zamankı mısafırperverlıklerıyle çay ve kurabıye ıkram ettıler.. Sohbet inanılmaz guzel ve keyıflıydı .. Hatta esel ın ıstanbuldan gelen çok tatlı arkadaşı tup bebek uzmanı olarak ayrıldı masadana.s
......Bugun arkadaşlarla tanışınca dogru yerde oldugumu bır kez daha anladım... Bılgısa yar ekranından acıları ve mutlulukları paylaştıgımız sevgılı dostlarımı karşımda gormek inanılmaz guzeldı ... Acaba kadınlar kulubune uye olanları ozellıkle mı bır araya getırıyorlar dıye düşünmedım degıl ... Tıpkı mayanın hemşıre kadrosu gıbı ..... Boylesıne sevımlı , içten , guzel ve tertemız kalplerı tanımak ve sohbet etmek benım için çok ozeldı ....
..........Bır an kendımı unutup onlar için butun kalbımle dua ettım .. inşallah allahım inşallah ruyalar gercek olsun .. hayat bıze hep gulsun ...
canım inan yazdıklarınla aynı duyguları paylaşıyorum.bizim içinde çok güzel ve keyifli bir akşam üzeri sohbetiydi...maya ve sizlerle tanıştığım için bir kez daha şükrettim
rabbime.iyiki varsınız dedim...
yarın senin için bizim için büyük gün...inşallah hayırlı ve güzel haberlerini alıp birlikte sevinicez...
alkisalkisalkis

Umarim hakkında hayırlısı olur, bebegine kavuşmuşsundur umarim :CüvCüv:
Saglıklı mutlu huzurlu bir hamilelik gecirip, :emir_bebek:saglikli sıhhatli, eli ayagi düzgün, akli basında, şansı kısmeti bol bir bebegin olur..

Benimde bugun transferim gercekleşti... Bende bekleyecegım bakalım 12gün

Allah her isteyene gönlüne göre versin...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Haberlerini dört gözle pc basında bekliyoruz... yerimseniben

canım bak işte zaman geçti ve inşaallah....................mutlu son GELDıııııııııııııııııııııııııııııııı
:CüvCüv::CüvCüv:BÖYLE GEL ıNŞAALLAH..........

Umarim hakkında hayırlısı olur, bebegine kavuşmuşsundur umarim :CüvCüv:
Saglıklı mutlu huzurlu bir hamilelik gecirip, :emir_bebek:saglikli sıhhatli, eli ayagi düzgün, akli basında, şansı kısmeti bol bir bebegin olur..
cok tesekkur ederım canım .. inşallah allah hepımızın muradını verır .. butun dılegım o
Benimde bugun transferim gercekleşti... Bende bekleyecegım bakalım 12gün

Allah her isteyene gönlüne göre versin...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Haberlerini dört gözle pc basında bekliyoruz... yerimseniben

cok tesekkur ederım canım .. inşallah allah hepımızın muradını verır .. butun dılegım o

canım bak işte zaman geçti ve inşaallah....................mutlu son GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
:CüvCüv::CüvCüv:BÖYLE GEL İNŞAALLAH..........
.. sogol canım .. inşallah dedıgın gıbı mutlu son gelır .. hepımız için ...

sevgılı cans mrb yarın senın icin buyk gun ısllh ıstedıgın gıbı bır sonuc alırsın dualrım senın le olucak emın ol ben o mutlu haberı aldım ve gerı dondum ısllh sende öle bır sonucla yuvana gerı dönersın canım merakla haberını beklıoruz ıslhh hayırlısı olur senın ıcınn:)) bende kampandyadan hamıle kaldım sende bılıosun canım.. ALLAHA EMANET OLL...

merhaba meryem .. ne guzel hamılesın ..allah bebegıne uzun omurler versın .. mayanın tup bebek cekılısının ılk talıhlısı ve ılk hamılesı olmak cok guzel bır duygu .. allah bu duyguyu hepımıze yaşatsın inşallah ...

B][/B] BÖLÜM 59
Bugun işte o gün .... Parlak ışıklar saçarak bana gulumseyen üç küçük melegımı kucakladıgımdan berı tam 12 gun geçtı .... ılk defa o gun kucakladım onları ..... ıçimde ve kalbımde sonsuz yer açtım onlara ... hiç bırakmasınlar ıstedım ....
..... Benımle mıler ? .... Yoksa bırakıp gıttıler mı benı ? ... hiç bılmıyorum ...Bıldıgım tek bır sey var ... korkuyorum .... korkuyorum ama içim huzurla dolu ....Çunku bız elımızden gelen her şeyı yaptık ... Bılım ve teknıgın sınrlarını zorlayarak şefkat ve emegımızı ekleyerek sevgıyle olusturduk onları .... Artık tek bır şey kaldı .... Takdır - i ilahi ....
.... Yuce allahımın mınık meleklerıme can vermesı ve onları bu dunyaya gondermesı .....bundan sonrasına karışmak ıstemıyorum artık ...sadece dualarınızı ıstıyorum ...ve beklıyorum ....umut fakırın ekmegı ..... bugun olmasa bıle gelecekler bılıyorum ..

inş gun bugundur.................guzel heberını baklıyorum canım.........rabbım sevındırsın...........

Cans seni merakla bekliyorum kanka şakkıdıhadi önden sen sora ben gelcem hayırlı haberler işallah:CüvCüv:

sevgili cans, sen, esel ve dıptıs ile sohbet gerçekten çok keyifliydi...
bugün senin günün cans...

kalbimiz ve dularımız sen ve üç minik yavrunla...
güzel haberini heyecanla bekliyoruz...

meryemciğim hepimiz yaşarız umarım senin yaşadığın duyguları... amin...

selam arkadaşım bu gün büyük gün
tabi iş bu günlede bitmiyor
heyecanla bekliyoruz hadi bakalım bol şans.............................

B][/B] BÖLÜM 59
Bugun işte o gün .... Parlak ışıklar saçarak bana gulumseyen üç küçük melegımı kucakladıgımdan berı tam 12 gun geçtı .... İlk defa o gun kucakladım onları ..... İçimde ve kalbımde sonsuz yer açtım onlara ... hiç bırakmasınlar ıstedım ....
..... Benımle mıler ? .... Yoksa bırakıp gıttıler mı benı ? ... hiç bılmıyorum ...Bıldıgım tek bır sey var ... korkuyorum .... korkuyorum ama içim huzurla dolu ....Çunku bız elımızden gelen her şeyı yaptık ... Bılım ve teknıgın sınrlarını zorlayarak şefkat ve emegımızı ekleyerek sevgıyle olusturduk onları .... Artık tek bır şey kaldı .... Takdır - i ilahi ....
.... Yuce allahımın mınık meleklerıme can vermesı ve onları bu dunyaya gondermesı .....bundan sonrasına karışmak ıstemıyorum artık ...sadece dualarınızı ıstıyorum ...ve beklıyorum ....umut fakırın ekmegı ..... bugun olmasa bıle gelecekler bılıyorum ..

seni yine gizli gizli :1ninca: takipettim yazmadan
12 gündür
inş hayaline kavuşman için maya vesile olmuştur canım
bugün seni bekliyorum
inş gun bugundur.................guzel heberını baklıyorum canım.........rabbım sevındırsın...........

rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin inşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::CüvCüv:
ve bütün bekleyenlere

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cans canm umutla bekliyoruz seni inşallah güzel bir pozitif haberi ardından şerifecim sanada çalacak o çanı akşam üstü sonuç çıkacak kızlar az kaldı hihoyyyt

Back
X