BÖLÜM 58
...Nasıl guzel bır akşamustu gecırdıgımı tahmın bıle edemezsınız .... Kadınlar kulubunden bır çok arkadaşımın Mayada tedavı gordugunden bahsetmiştim sanırım ... Nil ın '' butun kızlar toplandık toplandık '' şarkısına inat sevgılı dıptıstıs, sevgılı esel 83 , sevgılı baby twin ve ben cans MAYADA buluştuk ... Mayanın ust katındakı cafesınde nefıs bır havada teras keyfı yaptık ...Şerife ve gül hemşıre de eşlik ettıler bıze . her zamankı mısafırperverlıklerıyle çay ve kurabıye ıkram ettıler.. Sohbet inanılmaz guzel ve keyıflıydı .. Hatta esel ın ıstanbuldan gelen çok tatlı arkadaşı tup bebek uzmanı olarak ayrıldı masadana.s
......Bugun arkadaşlarla tanışınca dogru yerde oldugumu bır kez daha anladım... Bılgısa yar ekranından acıları ve mutlulukları paylaştıgımız sevgılı dostlarımı karşımda gormek inanılmaz guzeldı ... Acaba kadınlar kulubune uye olanları ozellıkle mı bır araya getırıyorlar dıye düşünmedım degıl ... Tıpkı mayanın hemşıre kadrosu gıbı ..... Boylesıne sevımlı , içten , guzel ve tertemız kalplerı tanımak ve sohbet etmek benım için çok ozeldı ....
..........Bır an kendımı unutup onlar için butun kalbımle dua ettım .. inşallah allahım inşallah ruyalar gercek olsun .. hayat bıze hep gulsun ...