Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazamasamda hep takip ediyorum yazilarinizi bukadar gücsüz degilim sadece kötübir dönemden geciyorum herhalde atlatcam allahin izniyle inanin okuduklarimin icinde özel haberler olunca umutlarim hayallerim canlaniyor ooooookadar seviniyorumki hemen esime söylüyorum oda benimle seviniyo
dualarim sizinle

:asigim:canim yaaaa ben 4 kez almanyada ulm sehride yaptirdim zaten hakkimiz bitti inan türkiyede daha özel tedavi yöntemleri var almanya gercekten 0 zaten biliyosun almanlar ruhsuz onlar icin senin ne hissettiklerin önemli degil onlar sevgiyle yapmiyolar sadece görevlerini yerine getiriyorlar hazirandami baslayacaksin tedaviye bana yaz cünkü bende haziranin 12 gidiyorum ankarada tedavi olacagim
haaaaaaaa türkiyede yaptirabilirmisin astirdinmi .sindi 400 ero türkiyedeki sigorta karsiliyor haberin olsun evet birkeresinde dondurulmus embriyo koymuslardi olmadi zaten hic hamile kalamadim insallah bu sefer olur bende sizegüzel haberler veririm sende üzülme allah büyük bebegim yok ama cok iyibir esim var dünyanin en iyi insani o benim hayallerimin yarisi

:asigim:canim yaaaa ben 4 kez almanyada ulm sehride yaptirdim zaten hakkimiz bitti inan türkiyede daha özel tedavi yöntemleri var almanya gercekten 0 zaten biliyosun almanlar ruhsuz onlar icin senin ne hissettiklerin önemli degil onlar sevgiyle yapmiyolar sadece görevlerini yerine getiriyorlar hazirandami baslayacaksin tedaviye bana yaz cünkü bende haziranin 12 gidiyorum ankarada tedavi olacagim
haaaaaaaa türkiyede yaptirabilirmisin astirdinmi .sindi 400 ero türkiyedeki sigorta karsiliyor haberin olsun evet birkeresinde dondurulmus embriyo koymuslardi olmadi zaten hic hamile kalamadim insallah bu sefer olur bende sizegüzel haberler veririm sende üzülme allah büyük bebegim yok ama cok iyibir esim var dünyanin en iyi insani o benim hayallerimin yarisi

Canim ben Ekim 2008 de Türkiye' deydim ve bundan önceki tedavimi orada yaptirdim .. irenbe tüp bebek merkezinde .. Ücüzlerime hamileydim ama kaybettim ..

Türkiye bizim icin biraz pahali oluyo ...Burda ilaclarimin bazilarini ücretsiz alabiliyorum .. Orada hersey özel oluyo bizim icin ...
Türkiye' nin karsilayip karsilamadigini da hic bilmiyorum .. Arastirmadim ..

Aslinda hic önemli degil cünkü maddi durumumuz gayet iyi .. Cok sükür... Meleklerim herseye deger .... Yeterki gelsinler ...

Bir de zaman problemimiz var biliyorsun ... Gerci benim ailem Türkiye 'de ama esim calistigi icin cabuk dönmesi gerekiyo .. Bu da benim icin oldukca üzücüü ...

Cünkü dedigin gibi O benim elim ayagim , umudum , hayalim , biricik destegim ... O benim yüregim ... :asigim:

Tedavi asamasindayken haddinden fazla duygusal oluyorum .. Nazli bir bebek gibi .. Esim benim nazimi ceken tek kisi ...
Canim annem de tüm isteklerimi yapar , beni el üstünde tutar ama onu yormak istemiyorum ...Cok hassas ve cabuk hastalanan bir bünyesi var anneciminnn ..

Sen Türkiye 'de tedavi oldugunda nerde kaliyorsun ? Ailen orda mi ? Ve ne kadar süre ordasin ?.. Transferden sonra hemen dönüyor musun ?

Burdaki devletten yardim alma haklarim bitince ; ki o zamana kadar anne olamazsam zaten ondan sonrasini Türkiye' de deniycem ...

Insallah o zamana kalmazzz .. :Saruboceq:

Insallah bu kezzz sen , ben ve suan tedavide olan bütün arkadaslarim meleklerine kavusurlarr .. :1rolleyes:

Son düzenleme:
BÖLÜM 51
Bir elma çekırdegını düşünün ... O çekırdekte elma agacı olma potansıyelı mevuttur .. butun şifreler o kucucuk çekırdegın içine kodlanmıştır ... Ancak o cekırdegın hangı duzeyde bır etkıye maruz kalacagı cok onemlıdır .. Örnegın hiç ekılmeyebılır ve sadece cekırdek olarak kalır... veya yanlış mevsımde ekıldıgınde fıdanlaşmaz ..donar veya..yeterlı su verılmezse kurur..
...... aslında dollenmış ınsan yumurtası da tıpkı bır elma cekırdegı gıbıdır .. potansıyelı bellıdır ama insan gayret ve çabalarıyla kaderını gelıştırebılır ...
.... Eger bız bu yollara dustuysek mutlaka bır nedenı vardır .. ama başarmak imkansız degıldır . tum çabamızla ve gayretımızle mücadele etmelıyız .. pes etmek yok ....
...ben yurekten ınanıyorum o guzel cekrdeklerın bır gun kocaman agaçlara donuşecegıne .. bır omur boyu golgesınde dınlenecegımıze....[/Q

canım benim rabbim en güzel sekilde ödüllendirecek seni ...

kendısını cok tebrık ederım .. allah uzun omurler versın .. onları kocaman bır aile yapsın .. kadınlar kulubu ve mayaya bınlerce teşekkur .. darısı başımıza .. Sevgili Cans bu güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin

: ben ankarada tedavi görüyorum ailemin cogu ankarada yasiyor o yönden cok sansliyim ailem orda hersene esimden 2 hafta önce gidiyordum busene 4 haftaligina gidecegiz tedavi süresi yeter dediler bakalim almanyadaki dr kontrolu altinda 3 ay önce tedavi basladi evet türkiyedeki klinikler cok pahali hos inan özel ödersen almanya daha pahaliya geliyor artik bizim amacimiz bu parayibiriktiriyoruz para tamam olunca dogruca türkiyenin yolunu tutuyoruz tedavi icin bebeklerini kac aylik kayip ettin insallah en kiza zamanda öyle olusun:CüvCüv:

cans canım ne zamandı test günün heyecanla bekliyorum
bende bundan 8 ay önce mayayı aramıştım fiyat almak için düşündüğümü söylemiştim 8ay sonra beni aradılar unutmamışlar karar verdinizmi diye gizem hemşire isminde birisi aradı bende kendiliğinden hamile kaldığımı söyledim 12 sene sonra o kadar şaşırdıki yani ne kadar ilgililer çok şaşırdım allah sana ve tüm isteyen arkadaşlarıma tattırsın inşallah

BÖLÜM52
... Bugun transferımın 7 . gunu .. dun de altıncı gunuydu... ne guzel bır gundu .. mayıs ayında olmamıza ragmen soguk ve yagışlı bır ankara sabahına uyandım ...bu kotu havada içimi ısıtan guzel bır sürprızle karşılaştım .. ızmırden cok sevdıgım bır arkadaşım gelmiştı bana destek için ... oyle mutlu oldum kı ... izmirım gıbı mavi -yeşil gozlerıne baktım sık sık ... inşallah allahım bana da boyle boncuk gozlu bır bebek nasıp eder dua ettım ...
..... altı gundur evde oturmanın acısını bayaa cıkardım .. bır guzel gezdık ... dolaştık .. dogru mu yaptım bılmıyorum ama bu dışarı çıkmanın psıkolojıme cok ıyı geldıgı bır gercek ...ara sıra agrılarım oldu .. agrılarımın olmasına bu kadar sevenecegım hiç aklıma gelmezdı bugune kadar.. sankı bır yerlerım agrıdıkca bebegım bana gelecekmiş gibi bır hısse kapıldım .. ne ılgınç degıl mı ?

... bugun ıse pazar 7 . gunum .. tembellık yapmaktan yana kullandım tercıhımı ..mirmirmirmir dun cok gezdıgımden herhalde .. yarın da çalışmaya başlayacagım ... bıraz enerjı toplayayım . ..ne de olsa yarından ıtıbaren gerı sayım başlayacak . inşallah onumuzdekı pazara mutlu haberlerle gırerız ...

BÖLÜM 53
Bugun 8 .gun .. Serdar Ortaç ın meşhur şarkısı var ya ... şu sozlerle başlayan ... '' şeytan dıyor kı .yanaş şuna .. '' zor tutuyorum kendımı .. hatta şarkının sozlerını degıştırdım kendıme gore .. bagıra bagıra soyluyorum .. '' Şeytan dıyor kı yap şu testı '':1rolleyes: ... ama tutuyorum kendımı ... olumsuz olursa uzulmek ıstemıyorum ...
.....bugun çalışma hayatıma başladım artık .. allah allah deyıp gırıştım .. bır enerjı bır enerjı ..ben bıle şaşırdım kendıme ..gunlerdır kanepeden koltuga , koltuktan sallanan koltuga surunen ben atom karınca kesıldım .. fızıksel saglıgım son derece ıyı allaha şukur .. ama psıkolojım yavaş yavaş degişmiyor degıl ... ya olmamışsa ? olmammışsa da sabretmekten başka çare yok .. çunku bız bu konuda çok caba gosterdık ... maya ekıbı sayesınde harıka bır tedavı gecırdım .. her şey mukemmeldı .. artık her şey allaha kalmış ... inşallah bu guzel duyguyu allah bıze de tatttırır ..

cnanm merhaba uzun zamandır sana yazamıyordum.... ne güzel işede başalmışsın...sen o şeytana uyma...bekle 4 gün daha...zaten şunun şurasında ne kaldı...:dance:
işede başlamışsın zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile canım...hakkında hayırlısı olsun...aman ben inanıyorum ki sen kocaman bir değerle çıkacaksın karşımıza allahın iziniyle...yani yavruların şuanda seninle inşallah...kaydirigubbakcemile5sana daha sıkı tutunurlar ve 9 ay boyunca hiç bırkamazlar inşallah canım... :nazar:

canancım hayırlı olsun canım işede başlamışsın kaç gündür sayfayı açamıyorum.sabret canım şerife hemsireylede konuştuk cuma senin zilleri çalarız diye.bende bugün 3gün.iğnelerimi vurdum kendim yapıyorum iğnelerimi:)))sanırım evin buralara yakın canım apart otelde kalıyorum yarın eşim dönecek ist.a bende tedavi süresince burdayım inşallah cuma günü kan vermeye geldiğinde inşallah bende orda olmayı istiyorum .senide oteldeki odama misafirliğe beklerim canımmm ev gibi valla misafirim ol...görüşmek üzere canım

cnanm merhaba uzun zamandır sana yazamıyordum.... ne güzel işede başalmışsın...sen o şeytana uyma...bekle 4 gün daha...zaten şunun şurasında ne kaldı...:dance:
işede başlamışsın zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile canım...hakkında hayırlısı olsun...aman ben inanıyorum ki sen kocaman bir değerle çıkacaksın karşımıza allahın iziniyle...yani yavruların şuanda seninle inşallah...kaydirigubbakcemile5sana daha sıkı tutunurlar ve 9 ay boyunca hiç bırkamazlar inşallah canım... :nazar:

canım ne kadar ıyısın sen . allahım inşallah bu guzel kalbın gıbı butun hayatını guzel yapsın ..butun dıleklerını gerçeklestırsın senın de .. inşallah canım ... inşallah hepımız mutlu sona ulasırız ...

cans azaferine cok az kalmıs sabret test felan yapma ALLAH gönlüne göre versin mutlu sona az kaldı hayırlı olsun

canancım hayırlı olsun canım işede başlamışsın kaç gündür sayfayı açamıyorum.sabret canım şerife hemsireylede konuştuk cuma senin zilleri çalarız diye.bende bugün 3gün.iğnelerimi vurdum kendim yapıyorum iğnelerimi:)))sanırım evin buralara yakın canım apart otelde kalıyorum yarın eşim dönecek ist.a bende tedavi süresince burdayım inşallah cuma günü kan vermeye geldiğinde inşallah bende orda olmayı istiyorum .senide oteldeki odama misafirliğe beklerim canımmm ev gibi valla misafirim ol...görüşmek üzere canım

eselcım merhaba canım ..senın de dedıgın gıbı sıte maalesef bozuktu kaç gundur .. inan aklım hep sendeydı ... çok sevındım .. hayırlı olsun canım ... benım evım de oraya cok yakın canım sen mayanın bır ust sokagındakı apart otelde mı kalıyorsun ? yoksa mayanınkınde mı ? .. inşallah o guzel gunler gelır .. canım bugune kadar hep evdeydım dısarı pek cıkmadım ..bundan sonra bol bol gorusuruz canım .. iinşallah senın tedavın de cok guzel gececek ..hiç stress yapma .. emın ellerdesın .. ayrıca orada kulupten tedavı olanlarda var .. onlarla da tanısırız ...

cans azaferine cok az kalmıs sabret test felan yapma ALLAH gönlüne göre versin mutlu sona az kaldı hayırlı olsun

canım benım çok tesekkur ederım .. inşallah hepımızın ... senın tedavın cok ıyı sonuçlansın inşallah .. ankaralı hamıleler kulubu acalım hep beraber...

ıyi geceler herkeseeee....

Cans,azcık daha sabret yaaa lütfenn...Şeytana uyma...Çıkan sonuçlar olumlu yada olumsuz anlamda çok yanıltıcı olabiliyor...Kimininki çok düşük çıkıyor olmadı diye üzülüyr ama sonra bi anda yükseliyor ve her şey yoluna giriyor.Kimininkide yüksek ve güzel çıkıyor ama sonrası öyle olamayabiliyor malsef...O yüzden gününü bekle canım lütfen..Sende bilincindesin bunların eminim ama olsun yinede söyliyim dedim...

Elma çekirdeği haaaaa...Aynen öyle gerçekten....Bir şeylere yön vermek,birşeyleri doğru yönlendirebilmek ne kadar önemli değilmi?

Elisçim,hayırlısı olsun...hayırlısıyla sağlığınla güzel haberler getirisin bizlere inşallah....
bende merak ettim Mayanın konukevindemi kalyorsun başka bir yerdemi?Benimde tedaviye başlayınca orada kalma ihtimalim var..bu konuda bilgi verirsen sevinirim...

Veeeeeee işte günün haberi:))))
Cumartesi günü Mayayı aradım,randevu almak için.Gizem hanımla görüştüm..Bir kaç soru sordu,ön bilgi amaçlı..Kaç yıllık evlisiniz,hiç gebelik oldumu,eşnizde problem varmı vebenzeri gibi....Bende bir bir söyledim..Ve perşembe günü saat 13'e randevumu aldım...Bismillah deyip,bu uzun ve zorlu yola çıkmak için hazırlanmaya başladık.Bakalım yollarda nelerle karşılacağız..ınşallah herşey hayırlısıyla ve sağlığımızla yolunda gider...
Gizem Hanıma bir soru sordum.Dedim biz ilk kez geleceğiz,merkezinizin etrafında şöyle dikkat çekecek,tarifte kolaylık sağlayacak herhengi bir yapı varmı? Odamalesef keşke olsa dedi.Ankaranın merkezi Kızılay ve Ulustur dedi.Siz oraya gelince beni arayın ben sizi telefondan yönlendirim dedi..Bende teşekkür ettim...
ılk konuşmamdan mutlu ayrıldım yani...Bide okadar heyecanlandımki,arada bir kekeledim nedenseaslında telefon konuşmalarında oldukça iyiyimdir ama elim ayağıma dolandı sanki...:)))

ıyi geceler,görüşmek üzere..Her şey gönlünüzce olsun...

canım evet mayanın üst sokağındaki apartta kalıyorum otelde inşallah görüşürüz canım

Back
X