ıyi geceler herkeseeee....
Cans,azcık daha sabret yaaa lütfenn...Şeytana uyma...Çıkan sonuçlar olumlu yada olumsuz anlamda çok yanıltıcı olabiliyor...Kimininki çok düşük çıkıyor olmadı diye üzülüyr ama sonra bi anda yükseliyor ve her şey yoluna giriyor.Kimininkide yüksek ve güzel çıkıyor ama sonrası öyle olamayabiliyor malsef...O yüzden gününü bekle canım lütfen..Sende bilincindesin bunların eminim ama olsun yinede söyliyim dedim...
Elma çekirdeği haaaaa...Aynen öyle gerçekten....Bir şeylere yön vermek,birşeyleri doğru yönlendirebilmek ne kadar önemli değilmi?
Elisçim,hayırlısı olsun...hayırlısıyla sağlığınla güzel haberler getirisin bizlere inşallah....
bende merak ettim Mayanın konukevindemi kalyorsun başka bir yerdemi?Benimde tedaviye başlayınca orada kalma ihtimalim var..bu konuda bilgi verirsen sevinirim...
Veeeeeee işte günün haberi:))))
Cumartesi günü Mayayı aradım,randevu almak için.Gizem hanımla görüştüm..Bir kaç soru sordu,ön bilgi amaçlı..Kaç yıllık evlisiniz,hiç gebelik oldumu,eşnizde problem varmı vebenzeri gibi....Bende bir bir söyledim..Ve perşembe günü saat 13'e randevumu aldım...Bismillah deyip,bu uzun ve zorlu yola çıkmak için hazırlanmaya başladık.Bakalım yollarda nelerle karşılacağız..ınşallah herşey hayırlısıyla ve sağlığımızla yolunda gider...
Gizem Hanıma bir soru sordum.Dedim biz ilk kez geleceğiz,merkezinizin etrafında şöyle dikkat çekecek,tarifte kolaylık sağlayacak herhengi bir yapı varmı? Odamalesef keşke olsa dedi.Ankaranın merkezi Kızılay ve Ulustur dedi.Siz oraya gelince beni arayın ben sizi telefondan yönlendirim dedi..Bende teşekkür ettim...
ılk konuşmamdan mutlu ayrıldım yani...Bide okadar heyecanlandımki,arada bir kekeledim nedenseaslında telefon konuşmalarında oldukça iyiyimdir ama elim ayağıma dolandı sanki...:)))
ıyi geceler,görüşmek üzere..Her şey gönlünüzce olsun...