Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yüreği guclu arkadasım ne dıyebılırımkı allah sabır versın sözün bıttiği an...

çok şaşırdım çok üzüldüm. ben yarın kendi testimden ne kadar negatif bekliyorsam senden de o kadar pozitif yanıtını bekliyordum, baştan sona o kadar pozitiftin ki. şu an ne desem boş ama dediğin gibi film bitmedi sadece daha mutlu sona zaman var.

bu hikaye acıttı içimi, geçmiş olsun.... hayat anneleri bebeklerinden, bebekleri annelerinden mahrum bırakıyorsa eğer, bir nedenden ötürüdür... bende eksiğim bu anlamda, az'ım..yarım... ve bende elbet bir gün yavrumla tamamlanacağım... hep derler bebeğin olunca unutursun bir çok özlemi... ve kimseye öyle geniş geniş hasret duymazsın... hep söylerler...insanlar her şeyi söyler...
üzülme, hay'ra yor...

Burdan ve Maya'dan tanıdığım kadarıyla sen çok güçlü bir kadınsın cans...
sen tüm gerekenleri fazlasıyla yaptın arkadaşım bunu sakın unutma...
ama gerisi senin de dediğin gibi ilahi takdir...
ama neden olmasın, ben böyle filmleri bilirim... arkası gelir ve mutlu sonla biter...

canım benim takip edıyor ama yorum yazmıyrdum.ne dıyeceğimi bilemiyorum.ama mutlaka bebeğin olacagına inanıyorum bu kadar azimle ve pozitiflikle.insaalah... bend emayada tedavi gördüm şuan hamıleyım.yazını okurken hep kendımı yasadım...insallah mutlu sona kavusman yakındır cnm

canım inanki çok üzüldüm inş bundan sonraki tedavilerin olumlu sonuçlanır akşam eve 12 de geldim hemen seni merak ettiğim için girdim kkya ama çok üzüldüm belli olmaz belkiden kendiliğinden gelir benim gibi yavrun canım kafadan atmaya çalış başarabilirsen ben kafadan attığım an hamile kaldım tabii aynı şeyi banada söylüyolardı çok üzülüyosun çok ağlıyosun yapma diye ben sinir oluyordum öle diyenlere çok akıllı bir kadınsın sen bunu başarabilirsininşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşman dileği ile canım beni düşün 12 sene maddi imkanlarım olmadığı halde tedaviler olumsuz sonuçlanıyordıu ama yılmadan deniyordum 12 sene sonra geldi mucizem inş kimse benim kadar beklemesin yaşayan bilir

..........CAN DOSTLARIM
................ Hepınıze çok teşekkur ederım .... O sıcacık kalplerınızden gelen tum tesellılerı tum duaları yurekten hıssettım .. çok sagolun ...
... Uzulmedım dersem yalan olur ... Guncemın en başından beri duygularımı ve olayları en ince ayrıntısına kadar sızlerle paylaştım ... Hiç bır satırını kırletmeden kalbımın tum içtegenlıgıyle sızlere açtım ... bu kadar takıp edıldıgımı ve bu kadar kalbın ıyı dıleklerını ve dualarını almak benı ayrıca mutlu etti.... Fakat ne yazık kı hiç beklemedıgım bır anda benı bulan şansım yıne hiç beklemedıgım bır anda yıne benı buldu .....
............ O gun Mayada transfer olan 6 kısının 5 .nınde hamıle haberı geldı ..... Ne yazık kı sadece bır tek ben hamıle degıldım ... Inanın onlar adına cok sevındım .. allah kucaklarına almayı nasıp etsın ... uzun omurler versın .... En çok da yıne Mayada gordugu tedavıyle ıkzlerıne kavusan ancak 4 aylıkken erken dogum nedenıyle bebeklerını kaybeden arkadaşım Havvaya sevındım ... O sevıncını ve mutlulugunu gormelıydınız ...... Sonucu beklerken Kadınlar kulubunun ılk tup bebek talıhlısı Meryemın hamıle oldugunu duydugumda mutlu haberı alacagıma o kadar emındım kı ....
................ Ama şansım yıne benı bulmuştu .. Bu sefer kotu şans ... tıpkı 6 uzun cubugun arasından tek kısa çöpü çekmek gıbı ...... O gun gercekleştırılen 6 transferın 5 . nınde hamılellıkle sonuçlanması ve sadece benım negatıf sonucum herkesı uzdu .... Buradan Osman hocama bır kez daha teşekkur edıyorum ... benı arayarak her zaman yanımda oldugunu ve mutlaka başaracagımı soylemesı umutlarımı yenıden fılızlendırdı ....
........Buradan bır çok akadaşıma tesellı notları yazan ben şimdi kendım tesellı arıyorum ... Ama umutsuz degılım sız dostlarımdan aldıgım güç ve destekle ve Maya ekıbıyle başaracagıma ınanıyorum ...
............. CAN DOSTLARIM hepınıze bır kez daha teşekkur edıyorum ... ıyı kı varsınız ....

yanlış yere yazmışım.ben o kötü duyguyu defalarca yaşadığım için dalga geçmem asla.ayrıca özür dilerim yanlış anlaşıldıysam amacım dalga geçmek değildi sadece yanlış yere yazmışım.

CANS CANIMSIN YA Allaha şükür....... bitanem elbette başaracaz hep birlikte elbette umutsuzluk yok her düşüşten sora daha güçlü kalkacaz ayağa daha hırslı canım benim

tamam canım sende kusura bakma gerginiz biraz kankam üzülürken nebilim işte ben de gerginim

evet hayat bu işte kimileri sevinir kimileri üzülür.Cans sana üzülme bir daha ki sefer olur gibi laflar etmicem ağla arkadaşım bağıra bağıra ağla yoksa inan rahatlanmıyor sıkıntını atman lazım.Acın bir nebzede olsa azalıyor.kendini kasma ama unutmaki hayatın sonuda değil bu yüzdende depresyonlara girmeye gerek yok.Gerçi sen cahil değilsin okumuş insansın benim kadar sende bilirsin ama işte insanın bazen birilerine ihtiyacı oluyor.Bize düşen sabretmek inşallah sabredeceğiz ve sonunda muradımıza ereceğiz.Öpüyorum seni allahtan sabırlar diliyorum

CANS CANIMSIN YA Allaha şükür....... bitanem elbette başaracaz hep birlikte elbette umutsuzluk yok her düşüşten sora daha güçlü kalkacaz ayağa daha hırslı canım benim

ıremım canım arkadaşım benım ... cok sagol bıtanem ... kendı derdını bıraktın benım için uzuluyorsun .. sen ne vefalı dostsun ... kansın ...cansın ... inşallah canım bız de başaracagız .. inşallah ... allah yeter kı saglık versın .. sen de cok uzulmustun bılıyorsun hele kaybettıgınde .. ben de kahrolmustum .. hep bız mı buluyor dıye .. allah bızı boyle sınıyor ... inşallah olacak bır tanem ... senı cok sevıyorum ...

evet canım Allah sağlık versin başaracağız emin ol bak çok üzüldüm bide görsen düşük yaptığımda Allahım zaten zor oldu bide düştü Allahım çok zordu ya ama bi sınav bu dedim ya seni canım benim başaracaz bu sınavı işallah.... gerçekten erkek infertilitesi çok berbatmış ya ama başarcaz işallah.....güselim bende seni çoook seviyorum ya:1hug:a.s.

Canancım...Dün gece okudum yazını ve gece hep seni gördüm rüyamda...

Bi telaş bir panik bir mutluluk...

Kızlar değerim yükselmiş,hamileymişim diye yeri göğü inletiyordun,tabi bizlerde aynı şekilde inlettik heryeri...

Ne biliyim...Bu mucizeyi çok istediğim için heralde böyle bir rüya gördüm...Çok saçma ama hala bekiyorum.

Hani adet olupta ,bir kaç gün kanaması olan sonrada hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varya...

Hani adet olduğumuzda bile,bunları aklımıza getirirp,belki benimde öyle olmuştur,kanamam var ama belkide hamileyimdir diye düşünüp dururuz ya,bi tarafımız saçmalama desede...

Hani o umut hiç kaybolmaz ya içimizden...belkide deriz ya hep...

Buda öyle bir şey sanırım..Hala bekliyorum bir mucize,hala...

Dün Osman Hocayla,Gül hemşireyle tanıştım...Sevdim hepsini...Burada yzadıklarını dün gördüm Mayada...Hatta sordum Canandan haber geldimi diye..Sonuçlar çıkmadı henüz dediler...Ziller çaldı,bu Cananın zilimidir acaba dedim..Ama değilmiş ....malesef değilmiş...

kötü şans deme tatlım...Neyin iyi neyin kötü şans olduğunu bizlerin anlaması tartması imkansız...

Bunlar çok klişe laflar olabilir ama bu klişe lafların aslında ne kadar doğru ve gerçek olduğunu bizlerden iyi bilen yoktur...

Üzülmemek mümkün değil...Ben bukadar üzülmüşken sen nasıl üzülmeyesin...

Bukdar umutbukadar emek bukadar dua....Olmadıysa vardır bir hayır dicez ve inanıcaz...

Olacak bir gün rabbimin izniyle,O yoktan var edendir..Bizler içinde var edecek birgün canım...

cans günlüğünü hiç yazmadan sessizce takip ettim inan dualarım seninleydi
hiç aklıma bile getirmemiştim negatif birşey ama kısmet tabiki allaha emanet ol gözlerim doldu şu an
yine olur üzülme

canım benim hakkında herseyin hayırlısı olsun inş.

eminim senin bu güzel kalbim her türlü güçlüğü yenecektir..

rabbim sana gönlünün tüm güzelliklerini versin...

sen kendine dikkat et...

cans canım benim inan ne diyeceğimi bilemiyorum....o kadar inanmıştım ki olacağına...filmin böyle bitmesini istememiştim....çok üzüldüm...ama elden ne gelir be gülüm... demekki şuan senin için zamanı değilmiş...ve hayırlısı değilmiş canım... ama sen güçlüsün biliyorum bununda üstesinden gelirsin inşallah...:teselli: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…