Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cans

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
845
2
316
Ankara
BÖLÜM 1..
16 Mart 2009 ..... Pazartesi sabahı gözlerimi açtığımda yüzümde bir tebessümle uyandım ...... çok ilginç ve bir o kadar da güzel bir rüya görmüştüm ... Rüyamda bir kız cocuğumun oldugunu söyleyip bana gösterdiler ... çok güzeldi ... Eşime anlattıgımda buruk bir gülümseme ile '' hayırlı olur inşallah '' dedi ....... İnşallah olur......:1rolleyes:

BÖLÜM 2
Aynı gün saat 10 00 ..... Telefon çalıyor .... Tanımadığım bir numara açsam mı acaba? ... Aslında hiç müsait değilim .. Ama içimden bir ses açmamı söylüyor... Açıyorum ... Oldukça güvenli, kendinden emin , net bir erkek sesi ... ... ''Merhaba ... Kadınlar kulubünden Kazen '' diyor.......... Bir an anlamıyorum ... Ne? ... Kim ? .... Kadınlar kulubü mü ? ... Telefon numaramı nereden buldunuz?.....gibi sorularla bayıyorum adamı....

BÖLÜM 3
Ses sabırlı ve anlayışlı ..... '' Tüp bebek çekilişi diyor ''.... ''Siz kazandınız diyor '' '' Ücretsiz MAYA tüp bebek çekilişini siz kazandınız diyor '' :uhm: ...... Allahım şimşekler çakmaya başladı..... ''Ben mi ? '' diyorum ..... başka da bir şey diyemiyorum zaten .... çok mutluyum çoook .... Bir an rüyam geliyor aklıma ....:dance:

BÖLÜM 4
Kadınlar Kulubü ...... İnternette her zamanki gibi kadın saglığı ve bebek konusu araştırma yaparken tesadüfen bulduğum ve üye oldugum bir internet sitesi ........ Her geçen gün biraz daha sevdiğim bağımlısı oldugum bir site ... Hatta eşe ,dosta, akraba bütün tanıdıklara hararetle tavsiye ettiğim inanılmaz güzel , sadık , merhametli , inançlı , kırılgan . inatcı . azimli ve kişilikli dostlarımın toplandığı bir kulüp ..... bu kadar sevdiğim kulubümün bana böyle bir mucizeyle gelmesi sadece bir tasadüf mü ? yoksa ilahi bir mesaj mı ? ... çok mutluyum .. iyi ki varsın kadınlar kulubü :enbuyukkk:

inşşşşşşşş...............canım herşey yureğine göre olur.................ruyan hayırlara vesıle olur...........

BÖLÜM 5
Hikayemi bilen ve beni tanıyan arkadşlarım az çok bana hak verirler ... Beş yıldır verilen bir mücadele.... Sayısız tedavi sayısız doktor kontrolü ... Hayal kırıklığı , umut ,sevinç , kederden oluşan zorlu bir süreç ... tıpkı buradaki yol arkadaşlarım gibi düşe kalka yürüdüğümüz uzun bir yol .... Mucizelerle dünyama giriveren iki meleğimin beni sessizce bırakıp gitmesi ....... Sözün bittiği yerdeyim ama ben yine de devam edeyim .... ilkini üç sene önce11 haftalıkkken kaybettim .. Minik kalbi duruverdi .... üzüntü ,acı . hayal kırıklığı ........ Pes etmek yoktu ... kalktım ayağa tozlarımı silkerek ve çok sevdiğim allaha sıgınarak .... diğerini ise kaybedeli 5 ay oldu ....... 18 haftalık melek oğlum bu dünyaya dayanamayacağına karar verdi ... veee bıraktı beni .... çektiğim acıları anlatmam imkansız .... ama acılarımı paylaştıgım kederimi kimseye anlatamadıgım zamanlarda kadınlar kulubündeki arkadaşlarım destek oldu bana.... Bir kez daha şükrettim o zamanlar ... iyi ki burası var .. iyi ki böyle arkadaşlarım var .... Acıların paylaştıkça azaldıgını bir kez daha anladım ....... iyi ki varsınız canım arkadaşlarım.kaydirigubbakcemile5

BÖLÜM 6
MAYA TÜP BEBEK tedavim beni aramalarıyla başladı .... Mayadan Dilek hanım bu ayki çekilişin talihlisinin ben oldugumu söyledi ...Aslında benim dışımda herkes bana yardımcı ve istekliydi .... ama heyecandan mıdır nedir bilmem ? .... Sözleri iyi anlamayan ve hala şoku üzerinden atamayan ben , pek bir tutuk kaldım telefon konuşmasında ......... Neyse sonunda randevu gününü tespit edebildik ..ve karşılıklı iyi dileklerle telafonu kapattık ... Yerimde duramıyordum arkadaşlar ... Mutluluk, heyacan , panik hepsi birbirine karıştı .... herkesi aradım ... insanlar da şaşırdı tabii ...tam bu ay tüp bebek için tedaviye başlayacakken böyle bir şansın beni bulması hepimizi çok sevındırdi .....
arkadaşlar şansınızı ve inancınızı kaybetmeyin .... en canlı tanıgı ve örneği benim ... şansınıza ve kulube güvenin ...çünkü bu kampanya gerçekten gerçek a.s

canım cok sevindim senin adına bende tedavime mayısta başlıyorum sen ne zaman başlayacaksın keşke orda görüşebilsek ne iyi olur

canım cok sevindim senin adına bende tedavime mayısta başlıyorum sen ne zaman başlayacaksın keşke orda görüşebilsek ne iyi olur
inşallah canım ... senin benım ve umut bekleyen tum anne adayları için ugurlu gelır burası .. benim tedavım nisanda.... mutluluga az kaldı ....:CüvCüv:

BÖLÜM 7
İlk defa Ankaraya geldiğime mutlu oldum ... çünkü ben İzmirliyim ... Eşimin görevi nedeniyle buraya taşındık ... Karlı ve hüzünlü geçen Ankara kışının bitmesiyle güzel günlerin geleceğini bilmek mutlu ediyor beni ... Allahım inşallah her şey cok güzel oluryerimseniben

canım ya bende pazartesi osman hocayla görüştüm çok iyi ilgileniyor tedaviden umut bekliyor ama daha mayısta başlıcam inşallah ordaki durumlarını paylaşalım tedavi sürecini.sen ilaç kullanmaya başladınmı.sizin sorun ne canım

Mayadaki randevu günüm adetimin 2. gününe denk geldi .. kendiliğinden .... gel de şimdi sen bunda ilahi bir mesaj arama ... ... Hatta daha da ilginci .. merkez evime sadece 5oo metre uzaklıkta !!!...
El ele tutuşarak eşimle beraber Mayaya gittik ...Çok guzel bir klinik .... Aşırı temizliği dikkatimi çekiyor ... Üst kata cıktığımızda güler yüzlü bir personel karşılıyor bizi . Nil yeşili koltuklara oturuyoruz .. Ne guzel renkler .. aslında dıger hastalarla konuşmak için can atıyorum .. Eşim cok gevezesın dıyor ... Bıraz sonra genel kordınator hanım gelıyor .. cok sıcakkanlı ve cana yakın .. insanın hemen tüp bebek yaptırası geliyor ... çayımızı içerken bekleme salonunun huzurlu ve sakın ortamında dogru yerde oldugumu hissetıyorum :teytey:

BÖLÜM 9
Doktor Osman Denizhan Özgün ile tanışmamız beni çok mutlu etti .... Bugune kadar kulupten takip ettıgım hatta zaman zaman soru sordugum birısını karşımda gormek oldukca şaşırttı beni ... aslında buradaki sanal ortamın gercege donuştüğü andı o an ....
Osman Hoca bizi güler yüzle karşıladı ... kadınlar kulubunden gelen soruları elınden geldıgınce cevaplandırdıgını anlattı ... mutlu oldum .... bızım oykumuzu anlattıgımızda inanın çok dogru soyluyorum gercekten çok uzuldu ... Ama bu kotu gunlerın bıtecegenı tedavının başarılı olacagını ve bızı artık guzel gunlerın bekledığını soyledıgınde mutlulugum tarıf edılmez bır aşamadaydı ... bugune kadar çok dr la goruştum . Emınım sız de .. hepımız bılıyoruz kı doktorla hasta iletişimi çok onemlı .. doktoruna ne kadar guvenırsen ondan ne kadar pozıtıf enerjı alırsan tedavın o kadar başarılı oluyor.. Arkadaşlar ben Osman hocadan çok memnun kaldım .. bekleme salonundakı diger hastalardan ve nettekı araştırmalarımdan elde ettıgım yorumlar hep olumluydu... Gercekten çok bılgılı ve duyarlı bır doktor ... hastalarını para kaynagı gıbı gormeyen bır klınık .. once ınsan mantığıyla hareket eden bır anlayışa sahıpler....
Detaylı öykümüzü aldıktan sonra muayene ve sperm tahlılıne geçildi ..... Osman hocadan aldıgım olumlu enerji ile gelecege dair guzel duygular yeşerdi içimde .. Her şey olumlu gözüküyor .. tedaviye başlamya karar veriyoruz hatta hemen yarın ....:1hug:

evet canım burada anlattıgım gıbı çok ıyı bır dr Osman hoca... ben tedavı aşamalarımı burada arkadaşlarımla paylaşacagım .. o yuden tup bebek yaptıracak tum arkadaşlarla tecrubelerımızı . umutlarımızı tedavı aşamalarımızı paylaşmak istıyorum ... bızım sorunumuz erkek ınfertilesi... bu klınık bu konuda gercekten çok başarılı .. macs dıye bır yontemlerı var ..sadece Mayada yapılıyor ... umarım her şey yolunda gıder ... gorüşmek uzere...

CANIM ARKADAŞIM YAAA ne kadar güsel olmuş çekilişi kazanman inan çooook sevindim işallahda rüyan daki gibi bebeğine kavuşursun merkezden memnun olmanada çoook sevindim canım ya ben senin le ankaraya gelirsek görüşmek tanışmak konuşmak istiyorum eğer sende istersen seni gerçekten çok seviyorum ilk tanıştığımızdan beri hep böle seni okuduğumda içimde ılık güsel bi esinti oluyo ankaraya gelicez zaten görümcem var biz yazın falan mutlaka ordayız istersen görüşşürüz valla ben seni tanımayı çok istiyorum

CANIM ARKADAŞIM YAAA ne kadar güsel olmuş çekilişi kazanman inan çooook sevindim işallahda rüyan daki gibi bebeğine kavuşursun merkezden memnun olmanada çoook sevindim canım ya ben senin le ankaraya gelirsek görüşmek tanışmak konuşmak istiyorum eğer sende istersen seni gerçekten çok seviyorum ilk tanıştığımızdan beri hep böle seni okuduğumda içimde ılık güsel bi esinti oluyo ankaraya gelicez zaten görümcem var biz yazın falan mutlaka ordayız istersen görüşşürüz valla ben seni tanımayı çok istiyorum

cans senle benim durum biraz benzer gibi........ olyo ama devamı gelmiyo ya bazıları işte kanda K vitamini...... pıhtılaşmaya baktır diyo şu an top bendemiş gibi yani kendimi suçlu hissediyorum sen bu tahlilleri yaptırmışmıydın

tedavin hayirli ugurlu olsun canim insallah olumlu sonuca ulasirsin
allah kimet ederse bende bu yaz mayaya gelicem özellikle doktor osman beyde tedavi olmak istiyorum cok samimi geliyor bana sikilmadan hepimizin sorularini cevapliyor
insallah önce allahin sonra onlarin sayesinde bende bebegime kavusurumda burda hepinizle paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…