Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cans ben 2. tedaviye başlamaktan korkuyorum , haziranda kısmetse, ama sen anlattıkça tedavi olasım geldi hemen... anlatmaya devam edeceğini umuyorum moralim düzeliyor.. bahar gelmesi süper oldu buarada, hakkaten moral veriyor insana:)
BÖLÜM 2
Aynı gün saat 10 00 ..... Telefon çalıyor .... Tanımadığım bir numara açsam mı acaba? ... Aslında hiç müsait değilim .. Ama içimden bir ses açmamı söylüyor... Açıyorum ... Oldukça güvenli, kendinden emin , net bir erkek sesi ... ... ''Merhaba ... Kadınlar kulubünden Kazen '' diyor.......... Bir an anlamıyorum ... Ne? ... Kim ? .... Kadınlar kulubü mü ? ... Telefon numaramı nereden buldunuz?.....gibi sorularla bayıyorum adamı....![]()
Bence resmen fırçaydı benle konuşman ; )
Bana ; "Telefon numaramı nereden buldun ? " Diyişiniz vardı ki aha dedim çattık gene bir arızaya. Hayır bana inanmamış hanımefendi Maya'dan aradıklarında sevinmiş.
Şaka bir tarafa bu günlüğü hiç aksatmadan yazmanı rica ediyorum. Çok güzel bir yazı dizisi gibi olacağa benziyor.
Tedavi sürecinde sana ve eşine bol bol şans diliyorum.
Herşeyin hayırlısı olsun...
Kazen
merhaba canım... korkular ,endıseler , tereddutler hep bız insanlar için .. ama bır yerlerden başlamak gerek ..çaba gosterıp hayatı zorlamak gerek ... hiç korkma canım ..inşallah sonu hayırlısıyla gelecek ... hazıran ayı gelınlerın ayı derler hep ..ama senın üzüm gozlü bebegının ayı olsun inşallah .... :1hug:
hayat sana da ,isteyen herkese, hepimize de gülen yüzünü göstersin inşallah..