Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canscım inşallah bol bol yumurtlarsın:)))bak tedaviyi bitirdik inşallah hamile olduğun günüde birlikte kutlarız
canım senin bu pozitif enerji veren ve insanı şevke sokan yazılarını başından beri okuyorum ve bende senin sıkı takipçinim.... şutarafagitti
canım kendini ve duygularını o kadar güzel ve yalın ifade ediyorsunki takipçin olmamak mümkün değil...insanı imrendiren bir tavrın var...eminim burda herkese umut ışığı bile olmuşsundur bu doğallığın ve pozitifliğinle.... (o kişleri arasında bende varım tabiki) :jeyyar:
canım bu güzel başlangıç umarım mutlu sonla biter ve yavrun yada yavruların sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazlar....rabbim hep yanında ve yardımcın oslun inşallah...a.s.
Cans cım meraba hayatım kıss akşam misafirim vardı sana yazamadım ama hep aklımdaydın 12.00 de dedim işte dedim şimdi vurulmuştur benim canım arkadaşım işallah hayırlısıylada yumurtalarını toplattığınıda yazcan ve bu sefer sağlıkla 9 ay işallah seni merakla takip ediyorum güsel haberin de okurum işallah biliyosun biz biraz benzer durumdayız işallah umut olcan bana hayırlı haberlerini bekliyorum
BOLUM 27
.... Ben geldım arkadaşlar ... saat 17 00 itabariyle tedavım bıttı .....:dance: Bugunku son ultrason kontrolunde Osman hoca .... hayırlı olsun bıttı ....dedıgınde yuzumde kocaman bır gulumseme oldu ... yumurtalar ıstenılen buyukluge erışmişler ..bugun gece yarısı tam 12 de çatlatma iğnesını vurulacagım ( kulkedısı misali yumurtaların bal kabagına donuşmesınden endışelenmıyor degılım)
...... cunku Ebru hemşire o kadar sıkı tembih ettı kiii.. sakın 12 yı gecırmeyın dıye .... :1rolleyes:....... Şaka bır yana .... bugun çatlatma iğnemı vurulacagım .. yaklasık 10 -12 yumurta gozukuyor ... hatta Şerıfe hemşire ile iddaya bıle gırdık ... O 13 den aşagı olmaz dedı ..ben de 10 dan aşagı olursa gorusuruz dedımklava:
... Allahın izniyle her şey cok guzel gıdıyor arkadaşlar .. hele yumurta toplamanın ve dollenmenın 23 nisana denk gelmesı ..benı çok mutlu ettı ... şans benden yana ....
.... İremcım cancanım canım arkadaşım .... cok sagolasın canım ..yüregıne sağlık ... inşallah buradakı bır cok arkadaşımız gıbı bızım de yuzumuz gulecek her şey yoluna gırecek ...
cok tesekkur ederım canım... her şey cok guzel gectı.. sıra sen de inşallah..canscım haberini bekliyoruz inşallah iyi bir toplama işlemi geçirmişsindir kaç yumurtan olmuş:1hug:
canımmm hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun...
inşallahhh güzel haberlerini vermeni 4 gözle bekliyorum....