Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cans cım hayırlı olsun yumurtaların çok şükür bundan da kurtuldun canım bu gün bidze kuşadasın da gezdik yol boyu arkadaşımın yumurtaları bu gün toplanmıştır dedim işallah beniki gibi acı çekmez diye dua ettim şükür sana anestezi vermişler acın olmamasına çoook sevindim işallah yarında hepsi döllendi diye güsel bi telefon alırsın mayadan ve bizlerle paylaşırsın canım hadi bakalım mutlu sona az kaldı :CüvCüv:

canım çok geçmiş olsun...işin zor kısmını atlatmışsın çok şükür...şimdi onların sağlıklı bir şekilde döllenmesine ve tutunmasına geldi sıra...rabbim her zaman yanında ve yardımcın olsun inşallah...

Cans cım hayırlı olsun yumurtaların çok şükür bundan da kurtuldun canım bu gün bidze kuşadasın da gezdik yol boyu arkadaşımın yumurtaları bu gün toplanmıştır dedim işallah beniki gibi acı çekmez diye dua ettim şükür sana anestezi vermişler acın olmamasına çoook sevindim işallah yarında hepsi döllendi diye güsel bi telefon alırsın mayadan ve bizlerle paylaşırsın canım hadi bakalım mutlu sona az kaldı :CüvCüv:

gunaydın benım canım arkadaşım ... dun buyuk gunu atlattık.. sıra inşallah guzel haberlerde ... Kuşadasında benım için de gezın .. ne de olsa memeleketım ....

..

merhaba cans, geçmiş olsun. yadıklarını okuyunca bneim de içim rahatladı. en zor kısmını atlattın. gerisi tatlı bir heyecan artık. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. dün Ankara'da boll bol yağmur yağdı, bereketli bir gündü. inşallah senin embriyolar güzel gelişir.

Günaydınnnnnn arkadaşlar.... Bu hayırlı gunun şifa bekleyen insanlara .umut bekleyen zorda kalmışlara ve bız umutlu anne adaylarına müjdelı haberler getırmesı dılegıyle ...

merhaba cans, geçmiş olsun. yadıklarını okuyunca bneim de içim rahatladı. en zor kısmını atlattın. gerisi tatlı bir heyecan artık. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. dün Ankara'da boll bol yağmur yağdı, bereketli bir gündü. inşallah senin embriyolar güzel gelişir.

cok tesekkur ederım canım ... inşallah hepımızın yuzu guler ...

BÖLÜM 35
Evımdeyım ... dunden berı dınlenıyorum ... Dun eşim bana cok ıyı baktı ... 23 nısanın bızım tanışma yıldonumumuz oldugunu daha önce soylemıştım ... inşallah toplanan yumurtalar saglıklı bır şekılde dollenır ... ve dunyaya merhaba der... henuz telefon gelmedı .......... beklıyorummm beklıyorummmm beklıyorummmmm

cans öğleden sora falan aramışlardı beni ayetel kürsi oku bende okuycam sana

BÖLÜM36
Bugune kadar tedavımın aşamalarından bahsettım .. bıraz da bızı tup bebege ıten nedenlerden bahsetmek ıstıyorum .. Eşim ve ben yaklasık beş yıldır mucadele verıyoruz .. bır çok tedavı gorduk .. sayısız dr ve merkezle gorustuk ... olumlu olumsuz bır suru doktor ve tedavı maceramız oldu ... bır kaç kez de olsa kısa mutluluklar yaşadık ne yazık kı sonu gelmedı ..
.... bızım sorunumuzun buyuk bır kısmı eşimden kaynaklanıyor .. benım de ufak tefek sorunlarım var ama umutsuz degıl ... eşimin sperm sayısı dusuk ,hareketlerı yetersız ve morfoljısı bozuk ... bu yuzden bu konuda cok tecrube sahıbı bır merkeze yonlenmek zorundayız ...
....... Bıraz araştırmayı seven bır tipim ... hatta bu yuzden bır cok dr dan eleştırı bıle aldım .. :1no2: ama ne yapalım dert bızım derdımız ... bu yuzden araştırmak ve incelemek zorundayız ...
erkek ınfertıletısınde saglıklı spermın yumurtayı dollemesı cok onemlı .. Mayada ozellıkle bu konuda cok cıddı calışmalar yapıldıgını gordum .. şans yıne bızden yanaydı ... MACS yontemı dıye bır teknık kullanıyorlar ... ve bu teknık turkıyedekı tup bebek merkezlerınden sadece Mayada uygulanıyor ..
......... MACS yontemınde spermler ozel bır solusyon içersınde manyetık bır alana yerleştırılıyor .. embrıyolog Kerem beyın bana anlattıgına gore bazı spermler saglıklı gozukse bile olmek uzere olabılıyormuş .. işte bır nevı mıknatıs gıbı olan bu teknık sayesında sağlıksız ve olmek uzere spermler ayıklanabılıyormuş .. saglıklı ve sorunsuz spermlerle yumurtalar dollenıyormuş .. yanı şansınızı en az % 50 arttırabılıyorsunuz ...
....Erkek infertılesınde sorun yaşayanların bence mutlaka bu yontemı yaptırması gerek dıye dusunuyorum .. tabıı önce allahın yardımı ve bagışıyla ..... inşallah burada mucadele veren tum arkadaşlarımın yuzu guler ....
......daha once de söyledıgım gıbı kendımı burada verılen mucadelenın bır parcası olarak goruyorum ... iyi ki varsı kadınlar klubu.....:enbuyukkk:

...

Günaydınnnnnn arkadaşlar.... Bu hayırlı gunun şifa bekleyen insanlara .umut bekleyen zorda kalmışlara ve bız umutlu anne adaylarına müjdelı haberler getırmesı dılegıyle ...

allahın izniyle yüzün gülecek arkadasım bebecıklerını kucagına alacaksın stres yapma bebeciklerin sana sıkıca tutunsun:enbuyukkk:

cans arkadasım uzun protokollemı tedavın oldu bende lucrın vuruluyorum bugun 8 oldu ALLAHım hepimizin yüzünüğ güldürsün

cans çok geçmiş olsun inşallah çok sağlıklı embriyoların oluşur inşallah allah tamamına erdirsin
macs yönteminden bahsetmişsin gerçektende eşime uygulanıyor macs yöntemi çok başarılı

cans arkadasım uzun protokollemı tedavın oldu bende lucrın vuruluyorum bugun 8 oldu ALLAHım hepimizin yüzünüğ güldürsün
merhaba canım .. benımki kısa protokol .. adetımın 2 . gunu başladı ve bugunlere kadar geldık ... inşallah senın de tedavın cok guzel gecer ..ve bebegıne kavusursun .. inan buradakı butun arkadaşlarımın çıfter çifter bebegı olsun ıstıyorum .. turkıyede bır nufus patlaması yaşanacak ama olsun:CüvCüv:

merhaba cans
ben seni ta başından beri takipediyorum ama gizli:1ninca:
hep yaşadığın aşamaları heycanla okudum bugün ultrasonda ne oldu kaç yumurtası gelişiyo acaba diye hep merak içinde okuyorum bugünde bir haber varmı diye bakıyım dedim ama bu kez yazmak istedim
duygularını çok güzel yazıyosun rabbim yüzünü güldürsün inş

birsorum olucak bu tedavide yumurtaları geliştirmek için toplam ne kadar ünite ilaç kullandınızzzzz

merhaba canım .. benımki kısa protokol .. adetımın 2 . gunu başladı ve bugunlere kadar geldık ... inşallah senın de tedavın cok guzel gecer ..ve bebegıne kavusursun .. inan buradakı butun arkadaşlarımın çıfter çifter bebegı olsun ıstıyorum .. turkıyede bır nufus patlaması yaşanacak ama olsun:CüvCüv:

benımkı uuzn protokel ıkıncı denemem benımde ılk bebeklerı 3 ay oldu 3 aylıken kaybettım sımdı tekrar basladım amam cok streslıyım olacakmı basaracakmıyım benım ılkınde 25 tane yumurtam toplanmıstı dularım hepimizle ALLAH yüzümüzü güldürsün

merhaba cans
ben seni ta başından beri takipediyorum ama gizli:1ninca:
hep yaşadığın aşamaları heycanla okudum bugün ultrasonda ne oldu kaç yumurtası gelişiyo acaba diye hep merak içinde okuyorum bugünde bir haber varmı diye bakıyım dedim ama bu kez yazmak istedim
duygularını çok güzel yazıyosun rabbim yüzünü güldürsün inş

birsorum olucak bu tedavide yumurtaları geliştirmek için toplam ne kadar ünite ilaç kullandınızzzzz

cok tesekkur ederım canım ... guzel duyguların ve temnnılerın için bır kez daha teşekkurler...
......... canım benım tedavım 450 unıte 600 luk progon ve 450 unıte 75 lık menagon ile başladı .. sagolsun Osman hocanın bılgı deneyım ve tecrubesıyle hemen hemen her gun ilaç unıtem degıştı ... yumurtaların takıbı .E 2 tahlıllerı ile sıkı takıp edıldım . cok samımı soyluyorum ilaçların en ufak bır yan etkısını gormedım .. bunyeme ve gelişmelere uygun bır tedavı planı yapıldı .. yanı ezbere bır tedavı degıl .. bazı merkezlerın yaptıgı gıbı vur gıtsın iğnelerı mantıgı uygulanmadı ... tedavıyı 300 unıte 600 luk prugon , 150 unıte menagon , ve 4 adet orlagutron ignesı ile tamamladık ...
inşallah hep beraber mutlulugu yakalarız ..........

cok tesekkur ederım canım ... guzel duyguların ve temnnılerın için bır kez daha teşekkurler...
......... canım benım tedavım 450 unıte 600 luk progon ve 450 unıte 75 lık menagon ile başladı .. sagolsun Osman hocanın bılgı deneyım ve tecrubesıyle hemen hemen her gun ilaç unıtem degıştı ... yumurtaların takıbı .E 2 tahlıllerı ile sıkı takıp edıldım . cok samımı soyluyorum ilaçların en ufak bır yan etkısını gormedım .. bunyeme ve gelişmelere uygun bır tedavı planı yapıldı .. yanı ezbere bır tedavı degıl .. bazı merkezlerın yaptıgı gıbı vur gıtsın iğnelerı mantıgı uygulanmadı ... tedavıyı 300 unıte 600 luk prugon , 150 unıte menagon , ve 4 adet orlagutron ignesı ile tamamladık ...
inşallah hep beraber mutlulugu yakalarız ..........
Hayırlısı olsun cans. Yazılarını takip ediyorum. Benimde dün yumurtalarım toplandı. 18 di bu sabah durumları hakkında bilgi verdiler 10 tane kalmışlar. Bakalım yarında haber vericekler. Umarım güzel haber alırsın.

canscımmmmmmmmmmmmmmmmmmm senden haber brkliyorum biraz önce kuranımı okudum ilk önce sana sonrada tedavisi süren arkadaşlarım için dua ettim inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder canım kendi embriyo sonucumu alacakmışım gibi heyecan yaptın hadi araaa mayayı yoksa senin yerine ben arıcam şerife hemşireyi....kaydirigubbakcemile3:roflol:

BÖLÜM 37
Evdeyım ..ama aklım MAYA DA.... televızyon seyrederek oyalanmaya calışıyorum ...cok komık programlar var ... dön dolaş aynı şeyler ...
............ telefon çalıyor .. kalbım atmaya başladı .. mayadan arıyorlar .. alel acele ihlas suresını okumaya çalışıyorum ... hala calıyor ... dua bıttı sayılır ... sonunda açıyorum telefonu ....
........ ALO diyorum ( ayy ne komık bır ses... heyacanlı ,ürkek , tedırgın , tereddutlu ...) :1rolleyes: ... telefondakı ses ise son derece sevecen ... mayadan arıyoruz .. Osman hocam sızınle gorusecek dıyor ....
Osman hoca cıkıyor telefona karşılıklı selamlaşmadan sonra 5 tane yumurtamın saglıklı bır şekılde dollendıgını ve sağlıklı bolunmeye devam ettıgın soyluyor .... cok mutluyum .. yarın durumun daha da netleşecegını eklıyor ...
daha sonra labratuvardan arıyorlar .. şimdilik her şeyın yolunda gıttıgıni soyluyorlar ... çokkkk mutluyum ... inşallah guzel bolunurler ... Allah kısmet eder de dogarlarsa ilk işim onlara bolme işlemını ogretmek olacak sositososito

Back
X