CANIM ARKADAŞIM YAAA ne kadar güsel olmuş çekilişi kazanman inan çooook sevindim işallahda rüyan daki gibi bebeğine kavuşursun merkezden memnun olmanada çoook sevindim canım ya ben senin le ankaraya gelirsek görüşmek tanışmak konuşmak istiyorum eğer sende istersen seni gerçekten çok seviyorum ilk tanıştığımızdan beri hep böle seni okuduğumda içimde ılık güsel bi esinti oluyo ankaraya gelicez zaten görümcem var biz yazın falan mutlaka ordayız istersen görüşşürüz valla ben seni tanımayı çok istiyorum
canım arkadaşım kalp kalbe karşıdır derler .. ben de senı çok sevıyorum .. daha oncede soyledıgım gıbı buradan edıdıgım dostlar gercek dostlarım gıbı oldular .. ıremcım ben de senınle tanışmayı cok ısterım inşallah ankaraya gelırsenız .. sızı seve seve mısafır ederız .. bol bol konusur gezerız .. belkı de o zamana kadar hamıle oluruz inşallah
iremcım canım ne olur kendını uzme .. bılıyorsun her şey yuce yaratıcının elınde .. o ol demeden hiç bir şey olmuyor .... canım allah her şeyın hayırlısını versın ..bızım ve dıger arkadaşlarımızın muradını versın ..öptum canım senii:teselli: