Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cans canım benim tedavin boyunca seni büyük bir heyecanla,sevinçle takip ettik....bütün sabrını,heycanını,sevincini bizlerle paylaştın...rabbim gönlünde yatanı sana verir inşallah canım...ben inanıyorum vereceğinede inşallah....:nazar: dualarım seninle...:Saruboceq: rabbim hakkında hayırlısı hangisiyse oınu versin inşallah....:Saruboceq:

aaaaaaaaaaa daha haber yokmu yaaa bende şimdi tebriklerle karşılaşırım dedim nese by

cans hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...inş... meleklerin seninledir bende yorum yazmasamda uzaktan takip ediyorum seni ve meleklerini,,,,inş. güzel haberlerle gelirsin canımm :Saruboceq:,başından beri herşey bir süpriz zaten inş.. büyük bir süpriz daha yaparlar sanaa.s.

BENDE MERAK ETTİM HEP UZAKTAN TAKİP EDİYORDUM ŞİMDİ DAYANAMADIM YAZDIM :asigim:

UMARIM HAMİLESİNDİR CANIMM HAYIRLI HABERLERLE DÖN İNŞALLAHH :Saruboceq:

cans canım nerdesin....çatladık burda...doğru dürüst girmeyen ben sabahtan beri kaç defa senin için girdim...yazmışmısın diye.....hihoyyyt

cans konuyu okuyanların ıcınde gorundu kızlar ınsallah guzel haberlerını yazıyordun su andaaaaa

SON BOLUM
.... Kucuk cocuk sıkıca tuttugu annanesının elını bırakmadan sabırsızca sordu ...
........ Annem ne zaman gelecek?
.......... Yazın yavrum .... havalar ısınınca
........ Ama şimdi cok soguk ... üşüyorum ben ... o zaman daha cok var ....

..Kımı zaman beraber gıttıklerı yazlık sınamanın balkonunda otururken fılmın ortasında bırdenbıre sorardı
.....Almanya cok uzak mı ?
...... cok uzak bıtanem ...
.....Bız kendımız gıdemez mıyız ? senınle ıkımız ..?
... Bız gıdemeyız kuzum .. cok uzak .. bak annenlerın gelmesıne cok az kaldı ....
......... Annanesıyle beraber seyrettıklerı fılmın sonlarının hep mutlu sonla bıtmesını isterdı kucuk cocuk ... ıçındekı anne ozlemını ancak kavusan ınsanların mutluluguyla gıderebılecegını dusundu yıllar yılı ... Başka ınsanların mutlu oldugunu gormek onu da mutlu ederdı ...
.........Anne ozlemı ile buyuyen bu kucuk cocuk .... şimdi başka bır özlemın peşınde .. Dunyanın en guzel duygusunun pesınde koşan bır gezgın ...
............Ne yazık kı bu fılmın sonu mutlu sonla bıtmedı .... ama fılm de bıtmedı ..... tıpkı devamı cekılen guzel fılmler gıbı.... amator ruhunu hiç kaybetmeyen bır oyuncunun heyacanıyla hayatın yenı sahnelerıne hazırlanıyor...Başkalarının mutlu sonla bıten fılmlerının avuntusuyla tesellı edıyor kendını Bavulumda umutlarım ve hayallerımle yolculugumu tamamlıyorum .....
...Demek kı herkesın ve her şeyın bır sırası varmış ..bır kez daha anlıyorum ... sızlerı çok sevıyorum...
......................... BıTTı ............

canım yeni öğrendim bende ne denir ne söylenir bilmiyorum umarım meleğin seni çok bekletmez :teselli:

canım kardeşim demekki hayırlısı sizin için bu....................rabbim sabrını arttırsın..............
yolumuz...... yada evet evet senin dedigin gibi film daha bitmedi............umut filmimiz devam edecek

....Sözün Bittiği An.....Allah sabır versin kardeşim umudunu yitirme zaman herşeyin ilacı....

Cans ne diycem bilmiyorum ama şuna inanki Allahına güven sığın sana yine kendiliğinden vercek doğal olcak bak irem demişti dersin ve 9 ay sürecek Allahın izniyle ya gerçekten şu an yüz kaslarım boğazım ağrıyo düğüm düğüm oldum cans ama tutamıycam kendimi bu gün böğürerek ağlamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum cans niye böle olyo ya nedeeeeeen biz bu kadar isterken nedeeen

çok garip bi rüya gördüm geçen sene Allahım beni affetsin eşim abim ve ben tüp bebek için yollara düşmüşüz Allahım günah yazma.... abim birden yere çömelip ellerini yukarı kaldırıp sanki onunla konuşuyo Allahım diyo o diyo(( (benim için))) günah işlemiyo bebeği olsun diye uğraşıyo ona günah yazma diyo ve töbe töbe ben bi ses duyuyorum neden bana güvenmiyor ben ona vereceğim diyor .......................bilmiyorum cans

ve ben bunu ilk burda sizlere anlatıyorum ve cans biliyosun eşimin sperm sayısı 3-4 milyon çıkyo yani doğaldan olması imkansız gibi bişey ve ben yeni düşük yaptım ve ALLAHIMA GÜVENıYORUM BANA O VERECEK lütfen kızlar alınmayın ama ben böle bi rüya gördüm bilmem çıkarmı olurmu

herşeyin vakti zamanı varmış gerçekten ben bu lafı ilk duyduğumda öle kızıyodum ki sinir olyodum bana öle söyleyene ama doğruymuş doğru bi lafmış.................................................... vakti zamanı

canancım sana teselli vermek istemiyorum...
dediğin gibi film bitmedi ve devam edecek...
biliyosun ki benim sloganım DURMAK YOK YOLA DEVAM...
dualarım seninle...
bu tek bölümlük bir film değil uzun soluklu bir arkası yarın...
umudunu kaybetme canım...
eğer gidilen yolda sıkıntı yoksa o yol doğru yol değildir diye okumuştum...
rabbim bize böyle bir yol nasip etti gidicez...
bazen zor bazen kolay... kolayı görünce devam zoru görünce dur deme şansımız yok...
hep devam hep devam....meleklerimize kavuşmak için çıktık hepimiz bu yola.....
rabbim yolunu ve bahtını hep açık etsin inşallah....
canım duaları seninle olan(kardeş,arkadaş,dost adını sen koy)ihtiyacın olduğu her an yanında olabilecek birinin olduğunu unutma...:teselli:

cans umudunu yitirme her son bir baslangıctır unutma arkadasım cok üzüldüm

Back
X