vallah senin orayi tanimiyorum ama biotin 5 mg satan her yerde var onu al sonra isirgan cay posetlerini al birde turp gerisini bosver yok yilan yagi imis falan evet senin ve benim yasadigim yerde yoktur kesin bizde olan seylerle yetinelim ben 3 poset isirgan cay posetini 1 litre sicak suda demliyorum ve sacima döküyorum simdikde demledim dökecem turpu da kaynatip sogutup döküyorum birde biotini de suyla aliyorum bu kadar maya yi yapmiyorum biliyorum konuyu ben actim ama benim icin ilk sirada turp sonra biotin sonra isirgan sonra maya =D tuaf dimi ama olsun sende yap lütfen saclarimiz uzasin birde bizim ellimizde olan sey yani yap cekinme ben her gün yapiyordum biliyorsun bende sabirsizim aslinda ama saclarim konusunda yapmadigim sey kalmadi birtek sabretmiyordum uzamiyor diye birakiyorum ama en önemli seyi unutmusum SABRETMEYI sabret bak gör nasil uzuyor ..........yerimsenibendüzenli olarak bi şey kullansam ben de şunu yaptım diye foto koyarım ama ben hiç bi şeyde sabır gösteremiyorum öyle:) turplu su uğraştırıyo diye düzenli yapamıyorum, diğer şeyleri de biliyosun bizim bulma ihtimalimiz düşük, malum gurbet
tekrar bi şey değil cnm, lafı bile olmaz:)
Son düzenleme: