Tüp Bebek Merkezleri maya mı anatolia mı?

bebiş asuman arkadaşım demek ta almanyalardan geldin ha ne güzel bebişinde gelmiş allah tamamına erdirsin ... sanırım yolu yarılamışsın canım... rabbim sizi korusun darısı başımıza...

Evet canim almanyadan gelmisdim ben ve gercekten degdi benim ikizleri oluyor ALLAH iasteyen herkesin gönlüne göre versin hic bir zaman olumsuz düsünme tedaviye basladin an herzaman icin konus bebeginle sanki senleymis yani tutmus gibi ALLAH karsilini kesin vercek canim...

kızlar bende bugün mayaya tekrar gittim ilgi gayet güzeldi öyle olunca bizde devam dedik hayırlısı hakkımızda artık yani kararımız verdik:)))

diana evet dediğin gibi banada adnan hoca baktı ama ben ondanda memnun kaldım çok ilgili korkuyorum dedim daha itina ile yaklaştı tüm soruları yanıtladı elide hafifti ben memnun kaldım yani tabi bu benim fikrim canım... inşallah sende güzel bir merkez bulursun muradına erersin tatlım.... ve güzel haberini burada bizimle paylaşırsın inşallahhhhhh....

asuman demek ikizlerin oluyor ha allah bağışlasın ... cinsiyetleri ne peki , isimleri hazır mı?
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah....

asuman demek ikizlerin oluyor ha allah bağışlasın ... cinsiyetleri ne peki , isimleri hazır mı?
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah....

amin canim cümlesininkini evet teyzesi bi oglum bide kizim olcak,isimleride hazir kizimin adi dilan oglumunki derman...

Canim insallah sende sonucunu pozitif olarak yazarsin bizlere,adnan hocada cok iyi bir doktor benim herseyimi o yapti bende basda istemedim cünkü ben hep osman hoca üzerine arastirmalarimi yapmisdim ama adnan hocamdanda cok memnun kaldim bak onun sayesinde bebeklerim benle simdi,canim tedavi boyunca kimsenin hic bi sekilde moralini bozmasina izin verme hep bebislerin´senleymis gibi davran.....

ayy çok güzel asumancım ya bir kız bir erkek ha çok güzel rabbim size bağışlasın adlarıda çok güzel adlarıyla yaşasınlar.... bende takmıyorum açıkçası osman hoca babamın oğlu değil ya işlerini iyi yapsınlar gerisi çokta önemli değil yani...

asumancım naçizane fikrimi belirtmeden geçmek istemedim madem oğluşun derman olacak ee kızına da deva koysana :))) o senin derdine deva olacak canım...

Tebrikleeeeeeeeer! ben hiç yanıt yazmadım ama takip ediyordum topiğinizi çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. ay çooooook sevindim ya!

arkadaşlar merhaba.yazılarınızı okudum..bebişlerinizi allah bağaşlasın:))bekleyen arkadaşımada en kısa zamanda kucağına almak nasip olsun..ben anatolia da yaptırdım..iki aşılama oldum sonuç alamadık..aslında çok kararsız değildim tüp bebeği anatoliada yaptırmak konusunda..çok iyi araştırdım anatoliayı..benim doktorum bülent tıraştı..hakkında yazıları okudum..tedavi gören birkaç kişiden de bilgi aldım.bülent hoca çook tatlı biri..ilk muayenede karar verdik aslında devam etme konusunda..tüp bebek yaptırdım..herşey yolunda gitti.bülent hoca her basamakda bizimle birlikde olduğunu bize hissettidi..anatoli da herkesin yaklaşımı iyi idi..biz memnun kaldık..ve şimdi hamileyim..:))

merhaba bende yeni maya tüp bebek merkezine görüşmeye gittim çok ilgiliydiler. gitmeden önce mayayıda anatoliayıda aradık. maya randevu verdi ama diğeri vermedi ön görüşme için veremezlermiş ilginçti bizimde anatılia için kararımız olumsuz oldu şimdi bazı tahliller verdi 1. neden tutmadı diye onları yaptırıp tedaviye başlıcaz hayırlısıyla....

Back
X