• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

Çok karnın acıkmış belli, bizim ev güvenli, bana gelin hepinize puf böreği yapayım, maya kullanmıyorum direk kabartma tozu:51:

Tamam sen 49 kgsun anladık ta, gecenin bu saatinde böyle şeyler demesen diyorum:19:
Ne hakkın var acıktırmaya, ne hakkın var bu saatte beni yedirip 60 kg yapmaya :63:

Kıyamet kopsaydı da bitseydi bu kilo çilesi:ssz:

mune, kısır da yapar mısın:27:

Kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, yaş pasta, meyveli kek, mantı, yalnız herkes gelirken malzemesini getirsin zira eşim bunca insana kek börek yapacağım derken yaptığım harcamaları görünce kıyamet kopabilir, mayaların ki tutmadı ama eşimin kıyameti tutar Allah muhafaza:52::52:

Kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, yaş pasta, meyveli kek, mantı, yalnız herkes gelirken malzemesini getirsin zira eşim bunca insana kek börek yapacağım derken yaptığım harcamaları görünce kıyamet kopabilir, mayaların ki tutmadı ama eşimin kıyameti tutar Allah muhafaza:52::52:

Susar mısın mune:53::53::53:

kıyameti bilmiyorum ama siz bayağ bi kopmuşsunuz:D allah daha da arttırsın neşenizi. bol eğlenceli geceler.

yaprak sarması?:27:
kısır ve yaprak sarması dışında ki malzemelere karışmam:27:

Gece gece hiç olmadı bu
Hemde hiç:53:
Burda saat 3 ne yapacağım ben şimdi:52:

Back
X