Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok karnın acıkmış belli, bizim ev güvenli, bana gelin hepinize puf böreği yapayım, maya kullanmıyorum direk kabartma tozu![]()
mune, kısır da yapar mısın![]()
Kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, yaş pasta, meyveli kek, mantı, yalnız herkes gelirken malzemesini getirsin zira eşim bunca insana kek börek yapacağım derken yaptığım harcamaları görünce kıyamet kopabilir, mayaların ki tutmadı ama eşimin kıyameti tutar Allah muhafaza![]()
Ömer Çelakıl bile saçlarını taramışsa bu kıyamet kesin kopar demedi demeyin![]()
Kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, yaş pasta, meyveli kek, mantı, yalnız herkes gelirken malzemesini getirsin zira eşim bunca insana kek börek yapacağım derken yaptığım harcamaları görünce kıyamet kopabilir, mayaların ki tutmadı ama eşimin kıyameti tutar Allah muhafaza![]()
Benimde dikkatimi çekti o
Çok karnın acıkmış belli, bizim ev güvenli, bana gelin hepinize puf böreği yapayım, maya kullanmıyorum direk kabartma tozu![]()
Gece gece hiç olmadı bu
Hemde hiç
Burda saat 3 ne yapacağım ben şimdi![]()
adam yakışıklı gitmeye niyetli onu anladım![]()
![]()
![]()