• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

ahaha bak moda girdim simdi filmlerde de olur ya boyle tipler onceden sezerler herseyi falan :1:

bilemiycemki ev pek hosuma gitmiyor cok karanlık ve o evde oluyorum kimse yanımda degil falan tırsıyorum:18: heralde ben orda mahsur kalıcam :1: sende askeriye ye falanmı sıgıncan acaba ozaman :9:

ahahah, biz seninle tam psikopata bağladık.

Boza helal gıda statüsünde ama bayağı tartışmaları olmuştu, uyarayım, sizin oralarda nasıl derleeeer, benimle halstattta bir boza leblebiye ne dersiniz baaaaaayaaaaaaaaaaaan :27:

Hayal yaaa ne güzel olurdu beyaaa :1:
Nasılsa kıyamet kopacak mantığından yola çıkarsak, gel parayı en güzel otele yatıralım orda :) Bozalarımızı leblebilerimizi alalım da gidelim :46::46:
Ne bozamızdan geri kalalım, ne hallstatttan :D:D:D :D

sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum, tarihsel tesadüfler ve illuminati komplolarıyla ilgili. 21 aralık 2012 ile de bağlantısı var.

Bu teorinin en sade, en anlaşılır ve kısa halini ekşisozlukte bir arkadaş yazmış. Oradan alıntı yapıyorum :

11 eylül 2001

yani

11.9.2001

japonya depreminin tarihi ise

11 mart 2011 yani

11.3.2011

şimdi bu tarihleri toplayalım:

11.9.01+11.3.11 = 22.12.12

yani bu 2 felaketin tarihlerinin toplamı şu meşhur 21.12.2012 tarihinin sadece bir gün sonrasını veriyor.

tesadüf mü değil mi bilemeyiz şu andan tabii. zaten yılları toplarken 2001+2011 şeklinde toplarsak bu sefer 4012'yi vermekte...

bu arada 2012 kehaneti mayalara dayanıyor bilindiği üzere. ve onların sembolü de tıpkı mısırlılar gibi piramitler.

illuminati de sembol olarak piramiti kullanır.

ve 11 demişken ilginçdir:

21.12.2012

2+1+1+2+2+0+1+2=11

bir diğer ilginç nokta da: 11 mart japonya depremi cuma günü idi ve 21.12.2012 de cuma'ya denk gelmekte.

-- bu komplo teorisi yabancı komplo sitesindeki illuminati kartlarına dayandırılıyor. şöyle de kısa bir türkçesi var Hanif Dostlar Ana Sayfa: 1995 lluminati kart oyunu

devlet bahçelinin hesabına bağlıycam şimdi:1:
ama tuhafmış gerçekten bende bu tarih işlerine inanırım...

Son düzenleme:
Hayal yaaa ne güzel olurdu beyaaa :1:
Nasılsa kıyamet kopacak mantığından yola çıkarsak, gel parayı en güzel otele yatıralım orda :) Bozalarımızı leblebilerimizi alalım da gidelim :46::46:
Ne bozamızdan geri kalalım, ne hallstatttan :D:D:D :D

Biz bizim kızlarla, hayal-ben-lake-kardelen-hanım ablam Finlandiyaya gideceğiz, laponyada kızağa bindikten sonra Camdan İglolarda konaklayıp gece kuzey ışıklarını izleyip karlar kraliçesinin şatosunu ziyaret edeceğiz, sonra şirinceye gelir, vücut bedenden ışık bedene geçmeyi bekleriz :51:
Sende bozayla leblebiyi kap gel finlandiyaya :29:

sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum, tarihsel tesadüfler ve illuminati komplolarıyla ilgili. 21 aralık 2012 ile de bağlantısı var.

Bu teorinin en sade, en anlaşılır ve kısa halini ekşisozlukte bir arkadaş yazmış. Oradan alıntı yapıyorum :

11 eylül 2001

yani

11.9.2001

japonya depreminin tarihi ise

11 mart 2011 yani

11.3.2011

şimdi bu tarihleri toplayalım:

11.9.01+11.3.11 = 22.12.12

yani bu 2 felaketin tarihlerinin toplamı şu meşhur 21.12.2012 tarihinin sadece bir gün sonrasını veriyor.

tesadüf mü değil mi bilemeyiz şu andan tabii. zaten yılları toplarken 2001+2011 şeklinde toplarsak bu sefer 4012'yi vermekte...

bu arada 2012 kehaneti mayalara dayanıyor bilindiği üzere. ve onların sembolü de tıpkı mısırlılar gibi piramitler.

illuminati de sembol olarak piramiti kullanır.

ve 11 demişken ilginçdir:

21.12.2012

2+1+1+2+2+0+1+2=11

bir diğer ilginç nokta da: 11 mart japonya depremi cuma günü idi ve 21.12.2012 de cuma'ya denk gelmekte.

-- bu komplo teorisi yabancı komplo sitesindeki illuminati kartlarına dayandırılıyor. şöyle de kısa bir türkçesi var Hanif Dostlar Ana Sayfa: 1995 lluminati kart oyunu

Şimdi neden 11 EYLÜL ile JAPONYA depremi özellikle seçilmiş uysun diye bence :33::33::33:

Dünya'da hiç mi başka afet olmadı daha büyük.. :10:

Öncelikle bana neden Jaoponya ve 11 Eylül seçildiği anlatılmalı....Biri deprem biri terörist saldırı.... mantık bunun neresinde :33::33:

Gerçi böyle şeylerde mantık aramamak lazımdı değil mi? :47:

bu topik 21 aralıkta patlar...
inanmıyorum deyip acabaları olanlar:26:
gerçeklik payı olabilir diyenler:18:
korkudan wc ye gidemeyenler:53::53::53::53:
21 aralıkta burda toplaşalım birbirimize destek olalım.....
mayaGİLLERin kehaneti patlayacak mı patlamayacak mı?
hepsi 21 aralıkta ......:kkk::kkk:

Son düzenleme:
Biz bizim kızlarla, hayal-ben-lake-kardelen-hanım ablam Finlandiyaya gideceğiz, laponyada kızağa bindikten sonra Camdan İglolarda konaklayıp gece kuzey ışıklarını izleyip karlar kraliçesinin şatosunu ziyaret edeceğiz, sonra şirinceye gelir, vücut bedenden ışık bedene geçmeyi bekleriz :51:
Sende bozayla leblebiyi kap gel finlandiyaya :29:

Vayy be plana bakın planaa :24::24:

Ama ya uçaklar iptal olursa??? :1::1::1:

bu topik 21 aralıkta patlar...
inanmıyorum deyip acabaları olanlar:26:
gerçeklik payı olabilir diyenler:18:
korkudan wc ye gidemeyenler:53::53::53::53:
21 aralıkta burda toplaşalım birbirimize destek olalım.....
mayaGİLLERin kehaneti patlayacak mı patlamayacak mı?
hepsi 21 aralıkta ......:kkk::kkk:

hele twitter, hele twitter...

soğuk kıyamet espirileri ve ne olacak diye serzenişler, hepsi çok yakında :)

en eğlencelisi böyle günlerde sosyal medyayı takip etmek

Ya kıyamet kopmaz gibi de

Felaket filan olmasın ya :/

Ne biliyim büyük depremler, tsunamiler vs diyolar olmasınnn :/

Büyük depremler tsunamiler güney amerika sahillerinde bekleniyor bu 2013 başlarında, kısmet artık...
Türk mantığına dayanarak; ''Boşver abi bize birşey olmaz'' diyorum :52:

Back
X