- 12 Temmuz 2006
- 59.721
- 227.957
- 1.223
- 53
Bugünün mayası tutmadı ya la.![]()
Sağlık olsun bu sefer olmadı, kısmetse 2037'de kopacak diyorlar, yeni kıyamet tarihi verilmiş bile, ömrümüz vefa ederse 2037'de hep beraber bekleriz kıyameti artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünün mayası tutmadı ya la.![]()
Sağlık olsun bu sefer olmadı, kısmetse 2037'de kopacak diyorlar, yeni kıyamet tarihi verilmiş bile, ömrümüz vefa ederse 2037'de hep beraber bekleriz kıyameti artık![]()
Sağlık olsun bu sefer olmadı, kısmetse 2037'de kopacak diyorlar, yeni kıyamet tarihi verilmiş bile, ömrümüz vefa ederse 2037'de hep beraber bekleriz kıyameti artık![]()
Toprağı bol olsun Cem Karaca'dan Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete eşliğinde kopun gitsin![]()
Toprağı bol olsun Cem Karaca'dan Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete eşliğinde kopun gitsin![]()
2012 maya 2015 un 2017 süt 2020 ye çöreğimiz hazır![]()
ben börek isterimölmeden yiyim gözüm acik gitmesin
![]()
Yarın ki gazetelerin 3. sayfa haberi olmayalım, koparken ''Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete'' şarkısını dinliyorlardı diye![]()
2025 bekle o zamanda peynir kıyameti var onla sana bi su böreği çıkartırız![]()
Yarın ki gazetelerin 3. sayfa haberi olmayalım, koparken ''Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete'' şarkısını dinliyorlardı diye![]()
yarin 13.11 de ölürsek nasil yicez peki![]()
3.sayfayi kabul etmeyiz 1ci. olcak![]()
yarin 13.11 de ölürsek nasil yicez peki![]()
3.sayfayi kabul etmeyiz 1ci. olcak![]()
Çok karnın acıkmış belli, bizim ev güvenli, bana gelin hepinize puf böreği yapayım, maya kullanmıyorum direk kabartma tozu![]()