• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

kızlar ben mayayla görüştüm umudum vardı çoook benim ilk denemem ve tüp bebek ihtimalini çok yüksek görüyordum başlıyacaktım moralim anormal bozuldu. Dediğiniz olumduzlukları ilk görüşmede sadece hissettim fakat kondurmamıştım sizin dediklerinizden sonra taşlar oturdu yerine. Hocam doğumevimden aldığım iyi durumdaki sperm testi ve ultrasan sonuçları yanlış olabilir dedi o an kafam karıştı ne demek devlet hastanesi özelliklede büyük doğum nasıl yanlış sonuç verir Kime güveneceğiz diye çok bozulmuştum Bu işin maddiyatı konusunda çok araştırma yaptım bilgim iyi özellikle presedürü daha iyi biliyorum ordaki bayandan. hanfendinin bir sürü laf kalabalığı ile kapatmaya çalıştığı açığını yakalamamda acayip negatiflik yaşattı aramızda Ynlız kızlar benden IVF çiftleri tehkik istem formu istediler bu genetik test dediğinizmi acaba yapın getirin dedi.. Doğum evine başladığım yerden devam mı etsem yardım edin

biz de zekai tahir burakta sperm analiz vermiştik çok ii çıkmıştı
mayada verdik
morfoloji 0 hareket 8 çıktı çokk düşükk :(((
macs diye bir yöntem varmış onu deneyeceğiz sen de diyorlar ne kadar güvenilir bimiyorumm :(((

evet erdemde başladık,bu sefer 2 embryo konulcak ya çok mutluyum ınş ikiside tutar yavrularımın,gerçi daha yumurta ile sperm birleşmedi ama:9:
bu son olur ınş canım yaaa ınşşşş
zira çok yoruldum hastanelere gitmekten iğne ilaç almaktan
Rabbim ınş mucizesini gönderir..:49:
sen naıslsın naısl gidiyor hamişlik
ya ben hamiş kalırsam nasıl sabredicem 9 ay yavruma kavşmak için
9 ay çok uzun geliyor
Rabbim yeter ki göndersin de benimkide laf işte...
öptüm canım sağolasınnnn

canım sen nerede yaptırdın

arkadaşlar mayadaki macs yöntemini bizede uyguladılar ama o anda verilen sperm farklı mı çıktı nasıl çıktı bilmiyorum
macs yaptrdığımız halde olmadı
ben ist erdem hastde yaptrdım şükürler olsun bebeğim benimle 14 haftalık hamileyim

ben de mayada 4. denememi yaptım.bir önceki denememizi de orada yaptık.2 tane iyi kalite emriyo oluştu.15 yumurtada 2 embriyo oluştıu.aslında iyi bir sayı değil biliyorum.morfolojinin başımıza actıkları bunlar.embriyolarımız CGH için gönderildi.bir sonraki adetimde yani ağustosta transfer yapılacak.umarım sonuçlar iyi çıkar.
aranızda CGH deneyen var mı?10000 tl ye mal oldu ilaçlar dahil .umARIm emekelrimiz boş çıkmazz

ben de mayada 4. denememi yaptım.bir önceki denememizi de orada yaptık.2 tane iyi kalite emriyo oluştu.15 yumurtada 2 embriyo oluştıu.aslında iyi bir sayı değil biliyorum.morfolojinin başımıza actıkları bunlar.embriyolarımız CGH için gönderildi.bir sonraki adetimde yani ağustosta transfer yapılacak.umarım sonuçlar iyi çıkar.
aranızda CGH deneyen var mı?10000 tl ye mal oldu ilaçlar dahil .umARIm emekelrimiz boş çıkmazz

mayada osman hoca banada 2 gebelik kaybım var diye cgh önerdi şans %80 e çıkıyor falan dedi ama bana riskli geldi çünkü bazen dondurulmuş embiryoların çözülememe ihtimali oluyor. çok sayıda embiryon olacakki bu riski alacaksın. o nedenle yaptırmadım. o zaman bana fiyat olarak 4850 usd +ilaçlar fiyat vermişlerdi. kasım ayı gibiydi.
sana neden önerdler ki?
inşallah canım iyi bir sonuç alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 başarısız,1 kimyasal gebelikle sonuçlanan denemem var.tekrarlayan başarısızlıkta öneriliyor bu yöntem zaten.artık sıkıldık eli boş dönmekten.embriyolarımızda genetik sorun varsa onu öğrenmiş olacağız bari.içalçlar dahil 10.000 i buldu tl ile.sana verilen rakam doğru.dondurulmuşum da vardı şubatta 2 taneydi,hiçbir sorun yaşanmadı çözülürken ama tutmadı.artık sorun ne onu öğrenmeliyim,ona göre yol alayım.

Son düzenleme:
2 başarısız,1 kimyasal gebelikle sonuçlanan denemem var.tekrarlayan başarısızlıkta öneriliyor bu yöntem zaten.artık sıkıldık eli boş dönmekten.embriyolarımızda genetik sorun varsa onu öğrenmiş olacağız bari.içalçlar dahil 10.000 i buldu tl ile.sana verilen rakam doğru.dondurulmuşum da vardı şubatta 2 taneydi,hiçbir sorun yaşanmadı çözülürken ama tutmadı.artık sorun ne onu öğrenmeliyim,ona göre yol alayım.

osman hoca cgh ile sağlıklı embiryo konursa başarı şansı %80 leri buluyor demişti. inşallah bu sefer olur. umutsuz olma. insanın kısmetinde eğer varsa bunlar vesile yoksa bir şekilde zamanı gelince olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende mayada tedavi görüpte hamile kalanlardanım :) şu an 4+3 günlük hamişim:) 10 gün sonra inşallah keseyi göreceğim. bizde cgh yaptırdık fakat cgh sonucunu beklemeden ısrarla 2 embriyo transferi istedik. şimdi en azından biri benimle. ikiz olup olmadığı 10 gün sonra belli olacak.

bende mayada tedavi görüpte hamile kalanlardanım :) şu an 4+3 günlük hamişim:) 10 gün sonra inşallah keseyi göreceğim. bizde cgh yaptırdık fakat cgh sonucunu beklemeden ısrarla 2 embriyo transferi istedik. şimdi en azından biri benimle. ikiz olup olmadığı 10 gün sonra belli olacak.

ne mutlu sana.darısıı başımıza.

teşekkür ederim canım. sende ağustosta cgh embriyo koyduracağım demiştin? gelişmelerin neler canım ? bizim daha cgh sonuçları çıkmadı.

BEN UZUN ZAMANDIR YOKTUM İZMİRDEYDİM TÜM YAZ TATTİLİM BOYUNCA.ANNEMLERDEYDİM.BABAMA AKCİĞER KANSERİ TEŞHİSİ KONDU.DURUMU DA PEK İYİ DEĞİL.DOKTORA GİTMEYİ HEP REDDETTİ,MAALESEF GEÇ KALINMIŞ:(((DOKTORU "BABANIN YANINDA KALABİLDİĞİN KADAR KAL" DEDİ.BEN DE ÖYLE YAPTIM."HER AN KAYBEDEBİLİRSİNİZ" DEDİ doktorlar.
TEDAVİ İŞİMİ DE BU YÜZDEN ERTELEDİM,HAZİRANDA GENETİK TESTİ YAPILMIŞTI
EMBRİYOLARIMIZA.%100 GENETİKTEN SORUNU OLMAYAN 1 EMBRİYOMUZ VAR.EMBRİYOLARA CGH DENEN GENETİK TESTİNİ YAPTIRMIŞTIK MAYADA.EKİM ADETİMLE ONUN TRANSFERİNİ DÜŞÜNÜYORUZ.CUMARTESİ PSİKOLOG GÖRÜŞMEM VAR,MERKEZ ONU AyaRLADI.TRANSFER İÇİN UYGUN MUYUM DEĞİL MİYYİM PSİKOLOJİK OLARAK ONA BAKILIP TRANSFERE ONA GÖRE KARAR VERİLECEK...
SENİN NE ZAMAN TOPLANDI EMBRİYOLAR ?BİZİM DE 1.5 AYI GEÇTİ SONUÇ ALINANA KADAR.

ayy çok çok geçmiş olsun canım :(((( inan çok üzüldüm. böyle bir durumda elbette çok zor. doktolar en önemli unsurun stres ve moral olduğunu belitiyorlar. tek embriyo % 100 ise istersen biraz daha bekle. psikoloji gerçekten çok etkiliyormuş sonucu. gerçi senin durumunda da üzülmemek nasıl elde olsun :(

biz 25 ağustosda 6 embriyo gönderdik cgh a. ozaman bizimde ekim ortası gibi çıkar sonuçlar. tekrardan geçmiş olsun canım..

ayy çok çok geçmiş olsun canım :(((( inan çok üzüldüm. böyle bir durumda elbette çok zor. doktolar en önemli unsurun stres ve moral olduğunu belitiyorlar. tek embriyo % 100 ise istersen biraz daha bekle. psikoloji gerçekten çok etkiliyormuş sonucu. gerçi senin durumunda da üzülmemek nasıl elde olsun :(

biz 25 ağustosda 6 embriyo gönderdik cgh a. ozaman bizimde ekim ortası gibi çıkar sonuçlar. tekrardan geçmiş olsun canım..

beklesem mi iyi beklemesem mi bilemiyorum.babam daha 6 ay veya 1 yıl yaşarsa hep mi bekleyeceğim? diye düşünüyorum.hamile kalırsam hepimize moral olur en çok da babama diye de düşünüyorum.aynı şehirde de değiliz.ben çankırıdayım onlar izmirde.kafamı onlara çok takarsam tutmazsa diye de korkuyorum.cumartesi psikoloğ görüşmem var.ona göre karar verilecek yol haritamıza...
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler canım.

kızlar eşi azospermi olup mayada tüp bebek yaptırıp başarılı olan varmı yardımcı olun bizde tüp bebek yaptırıcazda azo olunc anereyi seçsem bilemiyorum kakarsızım yardımmm

kızlar eşi azospermi olup mayada tüp bebek yaptırıp başarılı olan varmı yardımcı olun bizde tüp bebek yaptırıcazda azo olunc anereyi seçsem bilemiyorum kakarsızım yardımmm

eşimde morfoloji hareketsizlik vardı ..ama tuttu.. pozitif ol.. ruhun nereyi istoyrsa oraya gi,t bence

BEN DE ORADA YAPTIRDIM.İLK TEDAVİM NEGATİF.İKİNCİSİ DEVAM EDİYORR PGT YAPILIYOR.BİR AY VAR TRANSFERİME YANİ.UMARIM BU SEFER TUTAR.HENÜZ Bİ SIKINTIM YOK AMA BU DA TUTMAZSA ORAYA YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.İÇİM RAHAT ETMEZ YANİ.YOKSA KÖTÜ OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM BEN...:emir_bebek:

bende mayada yaptırdı ve ilk denemede 1oğlum oldu şu an 2 yaşında tekrar yaptırmayı düşünüyorum tekrar mayaya gitmeyi düşünüyorum çok memnun kaldım

slm hanımlar bizde ilk defa tüp bebek deniycez,ankara istiyruz ama hala merkeze karar veremedim.kasım başı başlıycaz inş.bende sorun yok,eşimde azospermi var ve gidecegimiz merkez,dr ,labr,emriyolog cok önemli.maya nın raporsuz fiyatını ve azospermide başarılarını bilenler varsa yazsın lütfen.herkese hayırlı bebişler inş:))

2010 nisan ayında gitmiştik bu merkeze önce çok güzel moral bozup daha sonra eşimden test istediler 2 ay önce sayı 4.5 milyon hız %25 morfoloji %3 iken burdaki testte sayı 10milyon diğerleri sıfır çıkmıştı biz bunun nedenlerini öğrenmeye çalışırken aşılama şansınız bile yok yaza gelin kampanyamız var dediler ve bizi direk o zamanlar 5 milyar olarak gördüler o gazla arabamızı sattık daha sonra araba bulamayınca sıfır almak zorunda kaldık borca battıkça battık... bana hiç güven vermediler daha sonra netten bulduğum bi tavsiyeyle eşim pharmaton zinco ve sıvı l-carnitin kullandı ve mayısta son adetimi oldum ve 3 yaşında bir oğlum var 2 yıl sonra eşim aynı ilaçları kullandı ve şimdi de 3 aylık bi oğlum daha var.... muhteşem üçlüyle hamile kaldım diye 4 tane başlık açmıştım bakabilirsiniz...

Back
X