• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

slm cnm bn mayada yaptırmaya karar vermiştim fakat okadar şeyler anlatılıoki burda ben vazgeçicem galibaa geçekten çok üzüldümm benim para durumum müsait olmadığı için birazda maya ya karar vemiştimm amaa eğr böle 10 bin felan tutarsa bennn karşılayamammm galibaaa umut tüp bebeği seçicemmm paket ücretleri 5 binmiş ama kendimi zorlıcamm borç felannn oraya gitcemm galibaaa

Güzel arkadaşım,beni sakın yanlış anlama.Benim niyetim asla merkezi kötülemek değil.Ben sadace yaşadıklarımı yazdım.Eğer oraya karar verdiysen git tabiki.Ama baştan herşeyi konuş,bizim gibi yapma.
Bizim durumumuz da çok müsait değildi.4.denememizdi.Baştan bize 2.150 dendi ve 10.000 lirayla hem madden hem manen büyük çöküş yaşadık.Niyetleri gerçekten bizim gibi onlardan medet uman insanları sömürmekse eğer onları Allaha havale ediyorum,zaten bu saatten sonra başka da yapacak bişey yok.
Rabbim yardımcın olsun...

slm cnm bn mayada yaptırmaya karar vermiştim fakat okadar şeyler anlatılıoki burda ben vazgeçicem galibaa geçekten çok üzüldümm benim para durumum müsait olmadığı için birazda maya ya karar vemiştimm amaa eğr böle 10 bin felan tutarsa bennn karşılayamammm galibaaa umut tüp bebeği seçicemmm paket ücretleri 5 binmiş ama kendimi zorlıcamm borç felannn oraya gitcemm galibaaa

canım fatmanın söyledigi testler 4.denemesi oldugu için farklı şeyler istenmiş
neden negatif oldugunun sebebi araştırılmış aslında
ayrıca testleri orada yaptırmak zorunda degilsiniz
anlaşmalı başka yerdede yapılabilir.kii buna hayır diyeceklerini sanmamm

bolu seninde ilk denemen olacak dimi
şuan 1.900mü neymiş merkeze ödeyecegin para
bunun içinde ilaç ücreti yok tabi.
senden anestezi alacagın için bikaç rutin test isteniyor bulaşıcı hastalıgın varmı yokmu diye
tabi eşindende..biz ssk ile anlaşmalı biyerde yaptırdık 50lira ödedik.senden röntgen falanda isteniyor

yani 5000göze all.zaten farklı bir merkezede gitsen bu ücreti göze alman gerek
ben araştırırken en uygun fiyatlısı mayaydı
çok şükürkiii bebşim benimle ilk denememde...
eger kararlıysan kafandaki olumsuzlukları silll ve git...
eger eşindeyse problem zaten esktradan 275euro ödemen gerek buda 500kusür yapıyor.
yani 1900+500+ilaç ücreti (1750falanenfazla)

ha ayrıca madem ankaraya gideceksin ara ve ücretsiz randevu iste
osman hocayla konuşun sonra ücreti sorun zaten o yazıyor kızlar hesaplıyor.
eger işinize gelmezse zaten yaptırmazsınız...
başka birmerkezede git görüş hangisi aklına yatarsa o olurr
kimse zorlamaz gelinn illa biz yapalım diye

biz bize hesaplanandan fazla biücret ödemedikkk

Son düzenleme:
mayada bende 2 deneme yaptım 3.için bendende 10 milyarı bulan testler istediler ama sırf denemek için ama biz kabul etmedik ve yaptrdmadık...mayayı asla kötülemem herşeyi güzel yaptılar bana ama nasip değilmiş olmadı..

mayada bende 2 deneme yaptım 3.için bendende 10 milyarı bulan testler istediler ama sırf denemek için ama biz kabul etmedik ve yaptrdmadık...mayayı asla kötülemem herşeyi güzel yaptılar bana ama nasip değilmiş olmadı..

canımcımm nasılsınn
neyaptın başladınmı tedaviye

Güzel arkadaşım,beni sakın yanlış anlama.Benim niyetim asla merkezi kötülemek değil.Ben sadace yaşadıklarımı yazdım.Eğer oraya karar verdiysen git tabiki.Ama baştan herşeyi konuş,bizim gibi yapma.
Bizim durumumuz da çok müsait değildi.4.denememizdi.Baştan bize 2.150 dendi ve 10.000 lirayla hem madden hem manen büyük çöküş yaşadık.Niyetleri gerçekten bizim gibi onlardan medet uman insanları sömürmekse eğer onları Allaha havale ediyorum,zaten bu saatten sonra başka da yapacak bişey yok.
Rabbim yardımcın olsun...

cnm ben kesinlikle sizlere kızmıyorumm sizlerden fikir ediniyorumm sizin yaşadıklarınıza saygı duyuyorumm ama tam karar veriyorummm bi bakıyorum yorumlara acaba yanlış yermi diyorummm kafam alalk bullak oluyoo ben sadece burda umut arıyorumm moral arıyorumm ordan yaptırıpta mutluluğunu paaylaşan arkadaşların sevinçleriyle seviniyorummm peki sen evet bizi sömürdüler ama işlerini iyi yaptılar diyormusunnn bu benim için önemliii

canım fatmanın söyledigi testler 4.denemesi oldugu için farklı şeyler istenmiş
neden negatif oldugunun sebebi araştırılmış aslında
ayrıca testleri orada yaptırmak zorunda degilsiniz
anlaşmalı başka yerdede yapılabilir.kii buna hayır diyeceklerini sanmamm

bolu seninde ilk denemen olacak dimi
şuan 1.900mü neymiş merkeze ödeyecegin para
bunun içinde ilaç ücreti yok tabi.
senden anestezi alacagın için bikaç rutin test isteniyor bulaşıcı hastalıgın varmı yokmu diye
tabi eşindende..biz ssk ile anlaşmalı biyerde yaptırdık 50lira ödedik.senden röntgen falanda isteniyor

yani 5000göze all.zaten farklı bir merkezede gitsen bu ücreti göze alman gerek
ben araştırırken en uygun fiyatlısı mayaydı
çok şükürkiii bebşim benimle ilk denememde...
eger kararlıysan kafandaki olumsuzlukları silll ve git...
eger eşindeyse problem zaten esktradan 275euro ödemen gerek buda 500kusür yapıyor.
yani 1900+500+ilaç ücreti (1750falanenfazla)

evet benim ilk denemm olacak benim sorunn pco eşimdede varikosel var 3 yıllık evliyimm yaşımda 21 sen nezamn yaptırdın tüpü sen mayayı tavsiye ediyomusun gitt diyebiliyomusunn yaniii senin sorunundamı pcoyduu para konusunda zatenn 5 binliraya gözden çıkardımm senin tam olarak nekadar ttuttu bilgi verebilirmisin

evet benim ilk denemm olacak benim sorunn pco eşimdede varikosel var 3 yıllık evliyimm yaşımda 21 sen nezamn yaptırdın tüpü sen mayayı tavsiye ediyomusun gitt diyebiliyomusunn yaniii senin sorunundamı pcoyduu para konusunda zatenn 5 binliraya gözden çıkardımm senin tam olarak nekadar ttuttu bilgi verebilirmisin

canım önceden senle yazışmıştık geçmiş msjlara bakarsan görebilirsin
benimde eşimde problem var
dr. beni ultrasona alınca bende tüylenme problemi oldugunu söyledim.
oda polikistik bi görünüm var demişti
sizede muhtemelen macs yöntemini uygularlar
biz aralıkta gitmiştik.
2400merkeze(yanlış hatırlamıyosam) +275euro macs yöntemine
aşagı yukarı 1600falan ilaçlara
50de dışarıda yaptırdıgımız tahlile verdik.ee sen birde misafirhanede kalırsan günlük 47lira banyosuz
banyolu olan 60lira artık sen hesap et

haa ben git derim ben merkezden memnun kaldım ama emriyoyu donduralım dediler dondurtmadım çünkü oda yüksek bimiktar geldi o an için

canım sağolasın hatrımı sorduğun için
iyiym hamdolsun..

evet canım başladık bakalım bugün 3.iğnemi olacağım...:49:

hadi inşallahh busefer göbüşün dolarrr
neredde yaptırıyosunn
yanlış hatırlamıyosam erdemde düşünüyodun
kararsızdın en sonn
allahım busefer baksın görsün duanı kabull etsin inşallahh:49::emir_bebek::emir_bebek:

hadi inşallahh busefer göbüşün dolarrr
neredde yaptırıyosunn
yanlış hatırlamıyosam erdemde düşünüyodun
kararsızdın en sonn
allahım busefer baksın görsün duanı kabull etsin inşallahh:49::emir_bebek::emir_bebek:
evet erdemde başladık,bu sefer 2 embryo konulcak ya çok mutluyum ınş ikiside tutar yavrularımın,gerçi daha yumurta ile sperm birleşmedi ama:9:
bu son olur ınş canım yaaa ınşşşş
zira çok yoruldum hastanelere gitmekten iğne ilaç almaktan
Rabbim ınş mucizesini gönderir..:49:
sen naıslsın naısl gidiyor hamişlik
ya ben hamiş kalırsam nasıl sabredicem 9 ay yavruma kavşmak için
9 ay çok uzun geliyor
Rabbim yeter ki göndersin de benimkide laf işte...
öptüm canım sağolasınnnn

evet erdemde başladık,bu sefer 2 embryo konulcak ya çok mutluyum ınş ikiside tutar yavrularımın,gerçi daha yumurta ile sperm birleşmedi ama:9:
bu son olur ınş canım yaaa ınşşşş
zira çok yoruldum hastanelere gitmekten iğne ilaç almaktan
Rabbim ınş mucizesini gönderir..:49:
sen naıslsın naısl gidiyor hamişlik
ya ben hamiş kalırsam nasıl sabredicem 9 ay yavruma kavşmak için
9 ay çok uzun geliyor
Rabbim yeter ki göndersin de benimkide laf işte...
öptüm canım sağolasınnnn

inşallahhh bukadar sıkıntı çektigine degerde 2si birden tutunur sana
şansın biraz daha fazla aslında
pozitiff olll
olucak inşallah bukezzz
inan çok zor tahmin edebilirimmm yine tedavi süreci ignelerrr falannn
allah kolaylık versinn

hamilelik şimdilik iyi bulantı tiksinme gibi sıkıntılarım olmadan geçti
3ayı doldurdum allahın izniyle
yarın dr. kontrolüm var 2li test yapacaklar

canımm heray ayrı heyecan bunun için sabırsızlanma 9ayy nekiii bak ben 3ayı bitirdiimm çok çabukk
allahım sanada yaşşatsın inşallahhh

kızlar dün eşimle konuştuk ve kararımızı verdikk umut tüp bebeğe gidiyoruz bugünde arayıp rendevu aldım ayın 2 sinde istanbuldayımm hepinize tşk ediuorumm verdiğiniz fikirler içinn rabbim inşlhh hayırlıdını nasip eder ve ilk denememde bebeişime kavuşurumm bana dua edinn lütfennnn rabbim isteyen herkese muradını versinnnnnn

cnm ben kesinlikle sizlere kızmıyorumm sizlerden fikir ediniyorumm sizin yaşadıklarınıza saygı duyuyorumm ama tam karar veriyorummm bi bakıyorum yorumlara acaba yanlış yermi diyorummm kafam alalk bullak oluyoo ben sadece burda umut arıyorumm moral arıyorumm ordan yaptırıpta mutluluğunu paaylaşan arkadaşların sevinçleriyle seviniyorummm peki sen evet bizi sömürdüler ama işlerini iyi yaptılar diyormusunnn bu benim için önemliii

Canım ben bizi sömürdüler de demiyorum ama öyle yaptılarsa Allaha havale ediyorum...
Biz gittiğimizde baştan herşeyi konuştuk,4.deneme için gittiğimizi söyledik.Baştan bize sadece macs yöntemi uygulanacak dediler ve 2.150 lira olarak anlaştık.Sonradan 10.000 lirayı bulan masraf çıkarmaları bizi hem maddi hem manevi çok yıprattı.Başlamış bulunduk ve ne istedilerse yaptık...
Ayrıca Osman bey bana %80 umut verdi.İlk gittiğimizde bizimle çok güzel konuştu,sonra yüzünü görene aşkolsun...

Adnan hoca ve hemşireler çok sevimli ve ilgililer ama Osman bey için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
Bana göre işlerini iyi yapmaları demek şuanda benim hamile olmam demek ki koca bir negatifle ayrıldım.Tanıdığım çoğu kişide negatif sonuçla ayrıldı.

Ama bu işler nasip kısmet,tamamen onlara da yüklenmiyorum.Demek ki daha vaktimiz gelmemiş...
Senin için inşallah herşeyin en iyisi ve en hayırlısı olur...
Dualarım seninle...

bende mayada tedavi oldum ve şuanda bebeğim kollarımda Allaha şükürler olsun.bizede çeşitli ek masraflar çıkardılar.kimini kabul ettik kiminiyse mantıklı gelmediği için çokçasıda maddi durumumuz elvermediği için reddettik.sonuçta hiçbirşeyi zorla yapamazlar.ben kısmetse bu kadarıylada olur dedim ve olduda şükürler olsun.
osman hoca dediğiniz gibi sadece ön görüşmelerde aktif olarak bulunuyor ama birşey danışmak istediğinizde yine görüşübiliyorsunuz.benim transferimi adnan hoca yaptı ama tesadüfen osman hocada yanımızdaydı.konuştuk birlikte dua ettik.
ben martın 2 sinde doğum yaptım.3 hafta erken aldılar bebeğimi.normalde 21 martta doğması gerekiyordu.22 martta osman hoca aradı beni.dündü son gününüz bebeğiniz gelmiştir artık diye.gerçi tamamen kendi istatistikleri için arıyorlar ama yinede bizzat araması çok hoşuma gitti.
işte benim maya hakkındaki görüşlerim bunlar arkadaşlar....

Canım ben bizi sömürdüler de demiyorum ama öyle yaptılarsa Allaha havale ediyorum...
Biz gittiğimizde baştan herşeyi konuştuk,4.deneme için gittiğimizi söyledik.Baştan bize sadece macs yöntemi uygulanacak dediler ve 2.150 lira olarak anlaştık.Sonradan 10.000 lirayı bulan masraf çıkarmaları bizi hem maddi hem manevi çok yıprattı.Başlamış bulunduk ve ne istedilerse yaptık...
Ayrıca Osman bey bana %80 umut verdi.İlk gittiğimizde bizimle çok güzel konuştu,sonra yüzünü görene aşkolsun...

Adnan hoca ve hemşireler çok sevimli ve ilgililer ama Osman bey için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
Bana göre işlerini iyi yapmaları demek şuanda benim hamile olmam demek ki koca bir negatifle ayrıldım.Tanıdığım çoğu kişide negatif sonuçla ayrıldı.

Ama bu işler nasip kısmet,tamamen onlara da yüklenmiyorum.Demek ki daha vaktimiz gelmemiş...
Senin için inşallah herşeyin en iyisi ve en hayırlısı olur...
Dualarım seninle...

cnm zaten artık kararımı verdimm inşlhh hayırlıdsıyla ilk denememde alırım bebeğimi kucağımı herşey nasip kısmet gerçektenn teza zamnda inşlh sende bebeğine kavuşurusunnn

merhaba arkadaşlar,
tüp bebekte yeni tedaviye başlayacagım iki merkez arasında kaldım maya ile ilgili yorumlarınızı yazarmısınız çok ihtiyacım var buna hakkımızda hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar,
tüp bebekte yeni tedaviye başlayacagım iki merkez arasında kaldım maya ile ilgili yorumlarınızı yazarmısınız çok ihtiyacım var buna hakkımızda hayırlısı olsun

tedavini hemşirerden bile azar işiterek geçirmek bir sürü ek masraf verip sonundada negatif sonuç almak istiyorsan git ama o raya vereceğin parayla profösörlere gidebilirsin unutma en azından işin ehlilerdir......

tedavini hemşirerden bile azar işiterek geçirmek bir sürü ek masraf verip sonundada negatif sonuç almak istiyorsan git ama o raya vereceğin parayla profösörlere gidebilirsin unutma en azından işin ehlilerdir......

tşk.ederim canım uyarın için dikkate alacagım, inan çok zor karar vermek..

merhaba arkadaşlar,

merhaba,
maya'ya gitme derim...bi sürü para harcıyosun her dediklerini yapıyorsun sonuç kocaman hüsran oluyor...başka merkez araştır bence...

Back
X