• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

bana yanlış tedavi, uygulanmış yeni dr um söyledi 10 bin lira para harcadım 2 tedavime:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım yaaa çok geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden nasıl yanlış olmuş 2 tedavindemi bizi anlayan birileri varmı acaba bir yerlerde hem maddi hemde manevi olarak bilmiyorum kii

tedavini hemşirerden bile azar işiterek geçirmek bir sürü ek masraf verip sonundada negatif sonuç almak istiyorsan git ama o raya vereceğin parayla profösörlere gidebilirsin unutma en azından işin ehlilerdir......

bende mayada tedavi oldum ilkinde olmadı ama ikincisinde oldu şu an hamileyim hemşireler için aynı düşünmüyorum çok iyi ve ilgililerdi diğer merkezlerde de aynı fiyata çıkıyorsunuz bence

kızlar ben mayayla görüştüm umudum vardı çoook benim ilk denemem ve tüp bebek ihtimalini çok yüksek görüyordum başlıyacaktım moralim anormal bozuldu. Dediğiniz olumduzlukları ilk görüşmede sadece hissettim fakat kondurmamıştım sizin dediklerinizden sonra taşlar oturdu yerine. Hocam doğumevimden aldığım iyi durumdaki sperm testi ve ultrasan sonuçları yanlış olabilir dedi o an kafam karıştı ne demek devlet hastanesi özelliklede büyük doğum nasıl yanlış sonuç verir Kime güveneceğiz diye çok bozulmuştum Bu işin maddiyatı konusunda çok araştırma yaptım bilgim iyi özellikle presedürü daha iyi biliyorum ordaki bayandan. hanfendinin bir sürü laf kalabalığı ile kapatmaya çalıştığı açığını yakalamamda acayip negatiflik yaşattı aramızda Ynlız kızlar benden IVF çiftleri tehkik istem formu istediler bu genetik test dediğinizmi acaba yapın getirin dedi.. Doğum evine başladığım yerden devam mı etsem yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben mayayla görüştüm umudum vardı çoook benim ilk denemem ve tüp bebek ihtimalini çok yüksek görüyordum başlıyacaktım moralim anormal bozuldu. Dediğiniz olumduzlukları ilk görüşmede sadece hissettim fakat kondurmamıştım sizin dediklerinizden sonra taşlar oturdu yerine. Hocam doğumevimden aldığım iyi durumdaki sperm testi ve ultrasan sonuçları yanlış olabilir dedi o an kafam karıştı ne demek devlet hastanesi özelliklede büyük doğum nasıl yanlış sonuç verir Kime güveneceğiz diye çok bozulmuştum Bu işin maddiyatı konusunda çok araştırma yaptım bilgim iyi özellikle presedürü daha iyi biliyorum ordaki bayandan. hanfendinin bir sürü laf kalabalığı ile kapatmaya çalıştığı açığını yakalamamda acayip negatiflik yaşattı aramızda Ynlız kızlar benden IVF çiftleri tehkik istem formu istediler bu genetik test dediğinizmi acaba yapın getirin dedi.. Doğum evine başladığım yerden devam mı etsem yardım edin

bende mayada ilk tedavimi oldum çok şükür şuan hamileyimm
ben osman hocayla görüştügümde bize çok yüzde ihtimallerle tutar demedii...
ama tuttu çok şükür
o maddi hesabı çıkaran bayan sana neler istenecegini ve maliyetini yazan bir kagıt çıkarıyor
eger istersen dondurabilirsin diyolar ve onunda fiyatını ekliyolar
istemezsen dondurmaya biliyosunn

sana verdikleri kagıt ise
yumurta toplama işlemi sırasında anestezi verecekleri için bisıkıntı olmasın diye istedikleri rutin tetkikler
yani genetik test degil...

ayrıca test sonuçunda hala şüphelerim varr...
seni yanıltmak istemem ama kafana yatmadıysa yaptırma orda
çünkü merkeze güven çok önemlii

kafam çok karışık yaşadıklarımı burada yaşananlarla örtüştürdüm netleşemedimmm

benimde ilk denemem mayada olmuştu Yaklaşım olarak çok iyiler. ama ben negatif sonuç aldım.Rahim filmini gördüler merkezde bir problem olmadığını söylediler.neyse ikinci denememiz başka bir yerde oldu.Oradaki doktor aynı rahim filmine bakarak bu normal değil bişey var bunda dedi histereskopi yaptı.Rahimde yapışıklık olduğu ortaya çıktı.açıldı aynı operasyonda yapısıklık açıldı ve çok şükür şimdi 2.5 aylık hamileyim:49:.Bu işler nasip işi gerçekten.Çok iyiler yardımcı oluyorlar her konuda ama ben böyle birşeyle karşılaştım.nasip işte..........

MAYA satılıyormuş osman bey kayıp telefonları açmıyo insan hayatı nekadar ucuz çok üzgünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm............

arkadaşlar bende mayazedeyim hiçç memnun kalmadım çok ilgili gibiler ama bana hiç bi bilgi vermediler sonuç negatif çıkıncada güle güle bile demediler.ben osman hocAYI TEDAVİMDE HİÇ AMA HİÇ GÖRMEDİM BİLE NE OLUR YAKLAŞMAYIN ORAYA

ben cok memnun kaldım ilgiden..
tedavının basından sonuna yanımdalardı..hepsinden allah razı olsun

bende çok memnun kalmıştım.hatta doğum yapmam gereken gün osman hoca bizzat kendisi aradı hayırlı olsun demek için.bende 20 gün önce doğurduğumu söyleyince tatlı taylı azarladı insan haber vermez mi hiç diye....

ankara_06 arkadaşım atlamışım söylemeden geçemeyeceğim allah korusun bebeğini, pıhtılaşma için biliyorsundur corasprin yada bebe aspirini hergün kullanmalısın ve mutlaka folikplus almalısın elevit yeterli olmayabilir doktorun geregli görürse kan sulandırıcı iğnede vermiştir zaten, hayırlı doğumlar diliyorum sana

ankara_06 arkadaşım atlamışım söylemeden geçemeyeceğim allah korusun bebeğini, pıhtılaşma için biliyorsundur corasprin yada bebe aspirini hergün kullanmalısın ve mutlaka folikplus almalısın elevit yeterli olmayabilir doktorun geregli görürse kan sulandırıcı iğnede vermiştir zaten, hayırlı doğumlar diliyorum sana

teşekkür ederim canım darısı sana olsun enn kısa zamanda
evet iğne kullanıyorum aspirni kanama geçirince bıraktık
iğne olunca aspirine gerek duymuyor dr lar
zaten bunun için ayrı bir hematoloğa gidiyorum onlar her ay düzenliyorlar

canım bi önceki mesajda umutlarım tükedni demişsin bende sana bu konuda bişeyler yazacağım

bak ben mayaya o kadar güvendim ki ist da kalktım ank ya gittim ist daki tüm iyi merkezleri ezerek mayaya gittim zira çok arkadaş orda hamile kaldı ama bana nasip olmadı

bende yıkım yaşadım ama dr a dedim ki ben hiç ara vermek istemiyorum bu bebeği istiyorum hemen 2.denemeye başlayalım dedim tabi onlarda hemen başladılar oda olmadı..

yine kaybetmedim ümidmmi ama dedim ki mayaya gitmem artık doğal olarak kimse gitmez 2 negatf yaşayınca..

ist da ki çoğu yerle görüşmeye gittik eşimle hepsi bana sen çok iyi bir hastasın kötü bir durum yok sadece bende pko var eşimin değerleri gayet iyiydi ve artık 2 embryo şansımda olduğu için mutluyduk

3.deneme için bir merkeze başladık tüp bebek merkezi kendi içinde olan bir hastane erdem hastanesi,ama bende hiç umut yok olmayacak dedim hep,ama oldu şükürler olsun ki
bu anlattıklarımın 6 ay içinde oldu biliyormusun yani ben 2 ayda bir tüp bebek tedavisi yaptrdım

ve sende başarablirsin bir merkeze kızarak neden ANNE olmaktan mahrum bırakıyorsun kendini
mücadelesiz olmuyor maalesef bu iş
evet başkaları tek gecede hamile kalıyor fakat bu biizm sınavımız biz kalamıyoruz
Rabbim bize böyle bir dert vermiş ya kanser olsyadık..yada vs vs

sana tavsiyem hemen yeni bir mücadelye daha başla fazla ümitlenme olmazsa bidaha yaptrcaz de,olmazsa bidaha..bidaha..6.denemesinde kavuşanların günahı ne? ben bunları kendime hergün söyledim,eşinlede kavga etmeyin en çok buna üzüldüm Rabbim size en kısa zamanda mutluluk ve bebiş nasip etsin

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

Back
X