Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana yanlış tedavi, uygulanmış yeni dr um söyledi 10 bin lira para harcadım 2 tedavime![]()
tedavini hemşirerden bile azar işiterek geçirmek bir sürü ek masraf verip sonundada negatif sonuç almak istiyorsan git ama o raya vereceğin parayla profösörlere gidebilirsin unutma en azından işin ehlilerdir......
kızlar ben mayayla görüştüm umudum vardı çoook benim ilk denemem ve tüp bebek ihtimalini çok yüksek görüyordum başlıyacaktım moralim anormal bozuldu. Dediğiniz olumduzlukları ilk görüşmede sadece hissettim fakat kondurmamıştım sizin dediklerinizden sonra taşlar oturdu yerine. Hocam doğumevimden aldığım iyi durumdaki sperm testi ve ultrasan sonuçları yanlış olabilir dedi o an kafam karıştı ne demek devlet hastanesi özelliklede büyük doğum nasıl yanlış sonuç verir Kime güveneceğiz diye çok bozulmuştum Bu işin maddiyatı konusunda çok araştırma yaptım bilgim iyi özellikle presedürü daha iyi biliyorum ordaki bayandan. hanfendinin bir sürü laf kalabalığı ile kapatmaya çalıştığı açığını yakalamamda acayip negatiflik yaşattı aramızda Ynlız kızlar benden IVF çiftleri tehkik istem formu istediler bu genetik test dediğinizmi acaba yapın getirin dedi.. Doğum evine başladığım yerden devam mı etsem yardım edin
kafam çok karışık yaşadıklarımı burada yaşananlarla örtüştürdüm netleşemedimmm
maya satılıyormuş osman bey kayıp telefonları açmıyo insan hayatı nekadar ucuz çok üzgünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm............
ankara_06 arkadaşım atlamışım söylemeden geçemeyeceğim allah korusun bebeğini, pıhtılaşma için biliyorsundur corasprin yada bebe aspirini hergün kullanmalısın ve mutlaka folikplus almalısın elevit yeterli olmayabilir doktorun geregli görürse kan sulandırıcı iğnede vermiştir zaten, hayırlı doğumlar diliyorum sana
aa nerden duydunki