Erkek İnfertilitesi Maya Tüp Bebek Merkezinde Spermogram Yaptıranlar Morfoloji Yüzdeniz Nasıl?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

baharb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
784
0
116
Ankara
merhaba yine ben. bu konu ben de çok merak konusu oldu.
26 ,02,11 maya morfoloji %0
12,03,11 başkent morfoloji %1
26,06,11 ankara üni. morfoloji %10
16,07,11 maya morfoloji %0
???????????????????
aradan geçen 4 ayda kürler ilaçlar yaptık. ama mayaya göre başladığımız yerdeyiz.
maya da spermogram yaptıranlarrrrrr:52: sonuçlar nasıl?

bunu bende çok merak ediyorum başka merkezlerde %2 VE %4 ama mayada %0....

maya bildiğim kadarıyla ankarada neden üniversite hastanesinde baktırmıyorsunuz bence en güvenilir yerler oralar.

pardon ordada baktırmışsınız yeni gördüm.biz istanbuldayız ankarada varikosel ameliyatı olduk neyse.
burda tüp bebek merkezlerinde %1 çıkıyordu orda %2 çıktı ank. ünide yani

çokta farklıklık yoktu.

pardon ordada baktırmışsınız yeni gördüm.biz istanbuldayız ankarada varikosel ameliyatı olduk neyse.
burda tüp bebek merkezlerinde %1 çıkıyordu orda %2 çıktı ank. ünide yani

çokta farklıklık yoktu.

arkadaşım merak ettim tüp bebek merkezinde %1 ankara üniversitesinde %2 çıktı doğru mu anladım. bizim de ank üni. de %10 çıktı ama maya ısrarla %0 dediği için %10 bana çok iyimser bakış açısı gibi geldi.

arkadaşım merak ettim tüp bebek merkezinde %1 ankara üniversitesinde %2 çıktı doğru mu anladım. bizim de ank üni. de %10 çıktı ama maya ısrarla %0 dediği için %10 bana çok iyimser bakış açısı gibi geldi.

evet ist. 2 ayrı tüp bebekmerkezinde %1
ankarada %2 çıktı

Merhaba ;
Ben 2007 senesinde tüp bebek yaptırdım.
Daha önce neden çocuğum olmuyor ve nerde tüp bebek yaptırayım arştırması yaparken Maya'yada gittim. Bir sürü tahliller yaptılar ve eşinin spermi çok yetersiz ,hemen mikroenjeksiyon yapalımdediler. Bana çok güvenilir ve samimi gelmediler.
Sonuç olarak başka bir yerde tüp bebek yaptık başarılı olduk oğlum 3.5 yaşında ve bizdeki problem amaliyat esnasında ortaya çıktı meğer önceki dış gebelik amaliyatında karın içi zarımı yapıştırmışlar.

Soruna tam cevap değil ama söylemeden geçmeyim dedim

sevg
ilerimle

evet ist. 2 ayrı tüp bebekmerkezinde %1
ankarada %2 çıktı

ekin merhaba, cevabın için teşekkür ederim. peki aşılama yada tüp bebek deneyimi yaşadın mı? ben tüp bebeğe başlıyorum bu adetimle. şu anda lucrin iğnelerine başladım.

sanırım bu ankaradakı maya.bence ozel baska yerde yaptırın. zaten tup bebek tedavısıne benım 2 arkdasım gıttı ıkısıde hıc memnun kalmadı herseyı maddıyata dokmusler.bende gıdıcektım onların referansı ıle baska yere gıdıcem...

Merhaba,
Biz Maya'da 2009 yılında tüp bebek yaptırdık, acemiliğimize denk geldi galiba ama özetlemek istiyorum biraz. Daha önce de aşılama ilaç tedavisi vs. tecrübemiz az da olsa vardı. Maya'yı hiç tavsiye etmiyorum her ne kadar diğer merkezlerden daha ucuz olsa da. evet merkez temiz, çalışan arkadaşlar güleryüzlü ama biz hiçbir sorumuza cevap alamadan paldır küldür hastaneden ayrıldık. Doktorum bana PCOS dedi ama önceden ya da daha sonradan gittiğim hiçbir doktor bana bu teşhisi koymadı; hala da inanmıyorum ben PCOS olduğuma. Eşimin spermiogram sonuçlarını hiçkimse değerlendirmedi bize. Toplamda 18 yumurta ve 6 tane birinci kalite embrio oluşmuştu. 3 tane transfer edilecekti ve ben kalan 3'ünü dondurmak istedim. Konuşmak için hastanedeyken neye uğradığımızı anlamadık, konuşamadık bile, bana işlem yapıldı, üst kata çıktık sonra benim son hatırladığım kendimi arabada bulduğumdur. Üstelik transferin 12. günü test yapılması gerekiyordu kanda ama ben çok ilginçtir, çok düzenli adet görmeme rağmen o ay tranferin 5. günü deyim yerindeyse şakır şakır adet oldum ve bu sorunuma da kimse çözüm getiremedi. Fredinin kabusları tadında bir maceraydı yani Maya benim için. :(

Back
X